- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım karbonhidrat sadece ekmekte bulunmuyor ki. baklagillerde,sebzede hatta serbest olan olan muz da bile var.o liste de diyetisyen listesi gibi.http://www.mavikadin.com/karatay-diyeti-ile-ayda-kac-kilo-verilir-karatay-saglikli-beslenme-listesi
bı surdan zararları yazıyor oku bı kuzum hasta olmayın korktum
Yok ben hepimiz için dedim saglikli karbonhidrat yemek lazim neyse sabah ola hayir ola öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar kuzum görüşürüzCanım karbonhidrat sadece ekmekte bulunmuyor ki. baklagillerde,sebzede hatta serbest olan olan muz da bile var.o liste de diyetisyen listesi gibi.
Canım içine sinmiyorsa yapma .
Sarı ve yeşil mezureli kitaplar var canım ama öncelikle sarı mezureliyi oku.çok kitabı var hangısını almak lazım kı sende hangılerı varkuzum
Günaydın canım.Nasılsın?Günaydın bebeklerim
Gunayfin nasil gidiyo hayat zayiflamakGünaydın bebeklerim
Bomba gibiyimGünaydın canım.Nasılsın?
Zayıflamak hiç iyi gitmiyoGunayfin nasil gidiyo hayat zayiflamak
Günaydın iyiyim canım.Yoğun bir tempodayım ondan görüşemedik.Sen alışabildin mi iş temposuna?
Her sabah uyandığımda iyiyim gerisi iç güveysinden halliceBomba gibiyimsen nasılsın babanneyle hayat nasıl gidiyo
Nineye bol bol ayran papatya çayı anoson içirde erkenden uyusun bariGünaydın iyiyim canım.Yoğun bir tempodayım ondan görüşemedik.Sen alışabildin mi iş temposuna?
Her sabah uyandığımda iyiyim gerisi iç güveysinden halliceYemek yediği müddetçe iyiyiz nineyle.
Bu akşam spora başlıyorum yazıldım dün
Senin adına çok sevindim canımm
Edinmek istediğin tevrübeyi edinirken bir yandab da kilo kontrolünü sağlıyorsun ya kocaman helal olsun canım sana
Arayı çok açma ,beklerim her zaman
Benim ninemin otlarla işi yok çok şükürNineye bol bol ayran papatya çayı anoson içirde erkenden uyusun bariayy çok sevindim senin için güzel bir değişiklik olcak darısı başıma artık
Özlemişim motivasyon yazılarını.Teşekkürler.O zaman sıradaki motivasyonumesperenzaa ve tüm 6. takıma gelsin :)
Günün Motivasyonu:
O sağlıksız vücudun içinde hapsolmuş zayıf, fit bir kız var.
Haydi onu oradan çıkar.
Bu yaz bu vücutla salınman mümkün, buna kavuşmana engel olma.
Tek engel sensin: ya kendin için bunu başaracaksın, ya da pişman olacaksın.
Ne yaparsan kendin için yapacaksın. Bunu sen başaracaksın, büyülü değnekle gerçekleşmeyecek. Sen mücadele etmek zorundasın.
Bu sonuçları 6 ayda alman mümkün. Yeter ki durma, devam et!
Haydi spora!
Kilo verebilirsin.
Senin buna iraden var. Senin bunu başarmak için gücün var.
Aynada karşılaşacağın her görüntü, senin eserin.
Sağlıklı vücut da senin çabanla olacak,
Sarkık / yağlı / sağlıksız vücut da senin tembelliğinin ve tıkınmalarının sonucu olacak.
Aynaya bak!
İşte rakibin.
İşte alt etmen gereken, yarışman gereken kişi karşında.
Spor yap!
Akıttığın her damla ter, vücudundaki yağları damla damla silecek.
Çıktığın her merdiven basamağı, bacaklarını kuvvetlendirecek.
Bağırarak çektiğin her şınav, kollarında beliren sıkı kaslara dönüşecek.
Koştuğun her kilometre, akciğerine dolan her hava, soluduğun her nefes vücudunu dinçleştirecek.
Reddettiğin her kalorili sağlıksız besin, vücudunun attığı her toksin, fitleşen bir vücudu getirecek sana.
Gençleşeceksin.
Yıl kazanacaksın, ömrüne ömür katacaksın.
Yakışacak kıyafetleri, yazın giyeceğin bikiniyi, incecik belini, kaslı karnını, kilo verince daha uzun görünecek fiziğini hayal et.
"XS olanını deneyebilir miyim?" dediğini hayal et,
"34-36 bedene düştüm" diye gururla konuşacağını,
"Sırrın ne, nasıl zayıfladın bu kadar?" diye sana kıskançlıkla bakacak arkadaşlarını hayal et.
Sevgilinin sana hayranlıkla bakacağını, hatta daha da güzelleştiğin için içten içe başkalarından seni kıskanacağını düşün.
Bu sene, kendine müthiş bir fizik hediye et.
Çevrende başaramayacağını düşünen herkese inat,
Bunu hak ediyorsun.
Bunu başaracaksın.
Bırakmayı her aklından geçirdiğin anda,
DÜŞÜN,
Neden başladın, neden karar verdin sağlıklı olmaya?
Nedenini hatırla!
Vazgeçenler asla zafere ulaşamaz.
Zafere ulaşanlarsa asla vazgeçmez.
Spora başlamak için mükemmel olman gerekmiyor,
Ama mükemmel olmak için SPORA BAŞLAMAN gerekiyor.
Sevgilerimle...
Yok erkenden uyusun diye dediydimBenim ninemin otlarla işi yok çok şükürVer yayla çorbası ve suyu günlerce yesin dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?