Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bu arada ben instagram acma gafletinde bulundum aman allahım dun gece 3 te yattım kendime sınır koyucam acilen sadece birkac arkadasım vardı onları bulmak icin actım bırdan kimin vardı instası @Rzgrece ve fattylamb94 ınmı takil edeyim

Ay hadi inş sumeyyecim ilk hafta hamlarsın agrıların olur ama sonra fisek gibi olursun dimi esperenzaa

Benimde var canım
özelden yazda göreyim gülcemalini

Anaa kız benim yok ki ama seni takip etmem şart
et canım tabi anneninkinden bakabilirsin öyle pek paylasım yapmam da olsun yşne de

Bende sizle piknik yapmak istiyorum
gel gel canım cpcuklar cok mutlu sende mutlu olursun evde olsalar birbirleeini yemişlerdi simdi kahvaltı yapıldı biri salkncak bşrş kaydırak kediler mediler oynuyorlar evi öyle olsugu gibi bıraktık ama olsun bakalım toplanır inş

Tamam huzurcum annem haftaya geliyo ilk işim seni takip etmek olcak yada arkadaşımın instagramı açık bende ondan takip ederim.
Aman boşver evi ya ne güzel eğleniyosunuz. Evin patronu sensin canın nasıl jsterse öyle bırakırsın kimse denetlemiyo
Bende sahilde oturup güneşlenmek istiyorum
Ayy nasıl güzel olur var ya

Dün burası çok soğuktu.Yağmur,gök gürültüsü vardı.Sıcak havalar gelsin artık.

Dün burası çok soğuktu.Yağmur,gök gürültüsü vardı.Sıcak havalar gelsin artık.
Sorma bizim kapıları söktüler benim yattığım odada kapalı balkon var ama öyle bi soğuktu ki bütün gece dondum klimayı açtım hiç fayda etmedi bugün biraz daha ısınıyo havalar tatil mevsimi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…