- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Günaydın nasılsınGünaydın arkadaşlar :)
İyiyim sen nasılsın :)Günaydın nasılsın
Günaydın canım.Çocuklara sabah pikniği olmuş ne güzelGunaydın kızlaaar biz bu sabah yine parkta kahvalldayız cocuklarla ben erkenden yaptım kahvalımı onlar yiyiorlar suan sizden naber
Benimde var canımKızlar bu arada ben instagram acma gafletinde bulundum aman allahım dun gece 3 te yattım kendime sınır koyucam acilen sadece birkac arkadasım vardı onları bulmak icin actım bırdan kimin vardı instası @Rzgrece vefattylamb94 ınmı takil edeyim
Ay hadi inş sumeyyecim ilk hafta hamlarsın agrıların olur ama sonra fisek gibi olursun dimiGünaydın iyiyim canım.Yoğun bir tempodayım ondan görüşemedik.Sen alışabildin mi iş temposuna?
Her sabah uyandığımda iyiyim gerisi iç güveysinden halliceYemek yediği müddetçe iyiyiz nineyle.
Bu akşam spora başlıyorum yazıldım dün
özelden yazda göreyim gülcemaliniBenimde var canım
Ama sana ben özel mesaj yazamazmışım öyle diyorAy hadi inş sumeyyecim ilk hafta hamlarsın agrıların olur ama sonra fisek gibi olursun dimiesperenzaa
özelden yazda göreyim gülcemalini
Ben iyiyim ilk defa uykum yokİyiyim sen nasılsın :)
Uykum var hala
Anaa kız benim yok ki ama seni takip etmem şartKızlar bu arada ben instagram acma gafletinde bulundum aman allahım dun gece 3 te yattım kendime sınır koyucam acilen sadece birkac arkadasım vardı onları bulmak icin actım bırdan kimin vardı instası @Rzgrece vefattylamb94 ınmı takil edeyim
Bende sizle piknik yapmak istiyorumGunaydın kızlaaar biz bu sabah yine parkta kahvalldayız cocuklarla ben erkenden yaptım kahvalımı onlar yiyiorlar suan sizden naber
et canım tabi anneninkinden bakabilirsin öyle pek paylasım yapmam da olsun yşne deAnaa kız benim yok ki ama seni takip etmem şart
gel gel canım cpcuklar cok mutlu sende mutlu olursun evde olsalar birbirleeini yemişlerdi simdi kahvaltı yapıldı biri salkncak bşrş kaydırak kediler mediler oynuyorlar evi öyle olsugu gibi bıraktık ama olsun bakalım toplanır inşBende sizle piknik yapmak istiyorum
Bende sahilde oturup güneşlenmek istiyorumBende sizle piknik yapmak istiyorum
Tamam huzurcum annem haftaya geliyo ilk işim seni takip etmek olcak yada arkadaşımın instagramı açık bende ondan takip ederim.et canım tabi anneninkinden bakabilirsin öyle pek paylasım yapmam da olsun yşne de
gel gel canım cpcuklar cok mutlu sende mutlu olursun evde olsalar birbirleeini yemişlerdi simdi kahvaltı yapıldı biri salkncak bşrş kaydırak kediler mediler oynuyorlar evi öyle olsugu gibi bıraktık ama olsun bakalım toplanır inş
Ayy nasıl güzel olur var yaBende sahilde oturup güneşlenmek istiyorum
Dün burası çok soğuktu.Yağmur,gök gürültüsü vardı.Sıcak havalar gelsin artık.Tamam huzurcum annem haftaya geliyo ilk işim seni takip etmek olcak yada arkadaşımın instagramı açık bende ondan takip ederim.
Aman boşver evi ya ne güzel eğleniyosunuz. Evin patronu sensin canın nasıl jsterse öyle bırakırsın kimse denetlemiyo
Ayy nasıl güzel olur var ya
Sorma bizim kapıları söktüler benim yattığım odada kapalı balkon var ama öyle bi soğuktu ki bütün gece dondum klimayı açtım hiç fayda etmediDün burası çok soğuktu.Yağmur,gök gürültüsü vardı.Sıcak havalar gelsin artık.
Canımcım neler yaptın ben uyumusum dunselammm şekerler nasılsınız bakalım... benım heryerım tutuldu anam spor benım neyıme
Canımcım neler yaptın ben uyumusum dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?