- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım en fazla 5 gun daha agrır sonra geciyor cok guzel esniyorsun esneme hareketleri yap vucudunu alıstır basta bak göre nasıl guzel gidefek kilolar sporla verilen kilo -3 -4 kilo daha gösteriyor insanı mevcut olandan tecrubeyle sabitselammm şekerler nasılsınız bakalım... benım heryerım tutuldu anam spor benım neyıme
Canım en fazla 5 gun daha agrır sonra geciyor cok guzel esniyorsun esneme hareketleri yap vucudunu alıstır basta bak göre nasıl guzel gidefek kilolar sporla verilen kilo -3 -4 kilo daha gösteriyor insanı mevcut olandan tecrubeyle sabit
neeee 5 gun daha mı zırlıycam evde vay bana kıyamam ben kendıme oyhhh oyyyy oyyyanam benım kutle fil gorunumlu oldugundan bende gostermıyor yahu... kocamı annemı bezdırdım bellı oluyormu fark ettımı dıye dıye... adamım her sabah ohaa aşkım nasıl fark ettı dıyor gunaydın yerıne hehehehehe
Vücudumun tek ihtiyacı uykuymuş valla onu anladım. Aylardır max 4 saatlik uykuyla idare ediyordum. Dün heralde 10 saat falan uyudumben sporumu yaptım fazla fazla dıyom ya hıcbıryerım tutmuyo anamm agrıyo heryerım sen yat benım canım cıksın
Vücudumun tek ihtiyacı uykuymuş valla onu anladım. Aylardır max 4 saatlik uykuyla idare ediyordum. Dün heralde 10 saat falan uyudumhiç pişman değilim
Alışır vücudun hem 3 kilo veriyosan 5 kiloluk incelirsin
Yok kız aylardır uyuyamıyorum en erken 2 de yatıp sabah 6 da gidiyorum. Işyerinde çok verimsizdim son zamanlarda. Eve gittiğim gibi ev işleriyle uğraşıp yatamıyodum. Dün komşu çağırdı yemeğe. Gittim karnımı doyurdum sonra esra biraz uzansana dedi yok falan dedim ama kendimi yatakta buldumilk gunden yokuş yaptın bırde bak yapıcaz dedın bana hehehehehasta falanmı oldun kuzum nıye uyudun o kadar
Yok kız aylardır uyuyamıyorum en erken 2 de yatıp sabah 6 da gidiyorum. Işyerinde çok verimsizdim son zamanlarda. Eve gittiğim gibi ev işleriyle uğraşıp yatamıyodum. Dün komşu çağırdı yemeğe. Gittim karnımı doyurdum sonra esra biraz uzansana dedi yok falan dedim ama kendimi yatakta buldumheralde akşam 7.30 gibi yattım bi kalktım saat gecenin 12si. Sonra eve gectim uyumaya devam
Yarın yola çıkıyorum akşam bavul hazırlamam gerek kardeşimde benim döneceğim gün askere gidiyo onunda bavulunu hazırlamam gerek bir de dün kaldığım komşunun çocuğunun sınavı varmış beni çalıştırır mısın dedi yani bu gece yine uyku haram banauwww yapma oyle bak duzene sok kendını olmaz oyle uyku cok onemlı bugunden başla kuzum
Yarın yola çıkıyorum akşam bavul hazırlamam gerek kardeşimde benim döneceğim gün askere gidiyo onunda bavulunu hazırlamam gerek bir de dün kaldığım komşunun çocuğunun sınavı varmış beni çalıştırır mısın dedi yani bu gece yine uyku haram bana
Evet doğru söylüyosun 11 de uyuyo olmamız gerekiyor. Inşallah 2 3 hafta sonra hayatım tamamen düzene girecekhallet çabucacık uyu hemen kg vermede uykuda coook onemlı tatlım
Evet doğru söylüyosun 11 de uyuyo olmamız gerekiyor. Inşallah 2 3 hafta sonra hayatım tamamen düzene girecek
ya canım ben karatay yapmıyorum ama en mantıklı makul, insanı ikna eden diyet, hatta yaşam şeklidir o. neye dayanarak bu yazılıyor ki anlamıyorum.ya bu karatay dıyetınde uzun sure uygulamada vucudu arızaya cıkartırsınız adlı yazı vardı korktum adaşım oyle yazınca sen ne zamandır yapıon cananı
ya canım ben karatay yapmıyorum ama en mantıklı makul, insanı ikna eden diyet, hatta yaşam şeklidir o. neye dayanarak bu yazılıyor ki anlamıyorum.
neeee 5 gun daha mı zırlıycam evde vay bana kıyamam ben kendıme oyhhh oyyyy oyyyanam benım kutle fil gorunumlu oldugundan bende gostermıyor yahu... kocamı annemı bezdırdım bellı oluyormu fark ettımı dıye dıye... adamım her sabah ohaa aşkım nasıl fark ettı dıyor gunaydın yerıne hehehehehe
Ay ilk zamanlar bende durup durup aynaya bakardım aynısını hepimiz yasoypduzYarın yola çıkıyorum akşam bavul hazırlamam gerek kardeşimde benim döneceğim gün askere gidiyo onunda bavulunu hazırlamam gerek bir de dün kaldığım komşunun çocuğunun sınavı varmış beni çalıştırır mısın dedi yani bu gece yine uyku haram bana
bir daha atarmısın linki merak ettim canım ne zararınolabilşrkşmacaba ben cok memnunungece yatmadan lıkn atmıstım okudun mu onu canım... valla bende anlam veremdım hatta kızceler sagolsunlar anlattılar baya.. anlamadım gıttı bende
Ay ilk zamanlar bende durup durup aynaya bakardım aynısını hepimiz yasoypduz
bir daha atarmısın linki merak ettim canım ne zararınolabilşrkşmacaba ben cok memnunun
Kızlar diyet dışı olacak ama bulunduğum şehirde sadece düğün günü için türbanı 850 TL ye yapıyorlarmışBoşuna okumuşum
Kızlar diyet dışı olacak ama bulunduğum şehirde sadece düğün günü için türbanı 850 TL ye yapıyorlarmışBoşuna okumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?