Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım,tek eksiğin spor ve bunun sen de farkındasın canım,sporu da ekledin mi çok daha iyi eksiler gelecek.
@slnkhrmn008 nerelerdesin hiç görünmüyosun
Elif yokken yetki bizde Nerede olduğunu sorduğun arkadaşı da paylaşım yetersizliğinden takıma almamayı düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar :)
Günaydın canımmm
Gunaydın kızlaaar biz bu sabah yine parkta kahvalldayız cocuklarla ben erkenden yaptım kahvalımı onlar yiyiorlar suan sizden naber
Ohh afiyet olsun canım.Ben kahve keyfi faslındayım.
Ay hadi inş sumeyyecim ilk hafta hamlarsın agrıların olur ama sonra fisek gibi olursun dimi esperenzaa

özelden yazda göreyim gülcemalini
S smygnc canım İlk günlerin hamlığını attın mı sonra bomba gibi oluyor insan.Enerjin artar,uyku kaliten artar ve verdiğin 5 kilo 8 kilo vermiş gibi görünür.İlk günler maalesef biraz ağrı
piss gısgannnçUykusuz her gece modundayımFırsat buldum mu uyurum çol pis ama bugün o fırsat ayağıma gelmedi

Son düzenleme:
Canım ciğerim iki gözüm ilk günler oluyor ağrı vs ama alıştın mı harika oluyorsun.
Acı yok Rocky
bitmeyen iş güç yapmışlar ve bunlarında hepsini esra biçaresine kitlemişler
Kızlar diyet dışı olacak ama bulunduğum şehirde sadece düğün günü için türbanı 850 TL ye yapıyorlarmış Boşuna okumuşum
Kuş mu konduracaklarmış kafana ,Kuaförler de düğün zamanı damadı nasıl şey yapacaklarını yolacaklarını şaşırmışlar.
Asgari ücretin yarısından bile fazla.Az okuyup da kuaför olmadığımıza yanalım

Ne kondurcaklar bilmiyorum ama yazık o kadar paraya

Dedim zaten esperanzem kesin sabahın 7sinde dikilmiştir yine kimbilir nelerle cebelleşiyo
Kül kedisi Esra zayıflayınca adımı değiştirem bari

S smygnc klasik düğün yapanı yolma mantığı işte. Gidip normal insan topuz yaptırır 150 lira geline aynı topuz yapılır bin lira

Dedim zaten esperanzem kesin sabahın 7sinde dikilmiştir yine kimbilir nelerle cebelleşiyo

Kül kedisi Esra zayıflayınca adımı değiştirem bari
Ahahaha bu defa gece 3-5 nöbetini devralmıştım.Korkmuş kuzum gece ,zor uyudu.Neyseki 8:30’da uyandı
Sabret külkedisi, sindirella olacaksın diyerek ağzına bi parmak bal çalayım.( bal olmadı yaw kuru kayısı ,hurma neyim olsun)

ya bu karatay dıyetınde uzun sure uygulamada vucudu arızaya cıkartırsınız adlı yazı vardı korktum adaşım oyle yazınca sen ne zamandır yapıon cananı
2014ten beri
Kadının diyetini nasıl kötülesek diye fırsat kolluyorlar. Kadın doğru şeyleri istediğin kadar yemeyle nasıl zayiflanacagini gösterdiği için başta diyetisyenler olmak üzere çoğu kişinin hoşuna gitmedi. Kadın Türk milletinin yeme kültürüne göre diyet veriyor. Yaranamiyor. Bizler porsiyon kucultebilseydik zaten tombul olmazdık. porsiyonu da geçici süre kucultenleri de görüyoruz. Hedefe inince alışılagelmiş yeme düzenine geri dönüyorlar hâliyle. Çünkü çevre de kendileri gibi. Bizler porsiyon kucultemeyiz.
Ayrıca doğal olanı yiyin demek kötü bişey mi, yani paketlenmiş şeyleri yemeyerek daha hastalıklardan kaçınmış oluyoruz bi nebze.

Canan hocanın bi sözü var, işi özetliyor:

beslenme yanlissa ilacin yarari yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok.

Canımmmmm
Yazı yine şahane
Çok çok teşekkürler.
Fırsatın olduğunda bekleriz canım.
öpüyorum enn kocamanından.

Neyden korkmuş minnoş seneye sindirella olayımda prens gelip götürsün artık beni

Hay ağzına sağlık canım.O kadar güzel anlatmışsın ki ekleyecek bi söz bulamadım.
Benim abimler ailece çok uzun yıllardır karatay usulü besleniyorlar ve bir sıkıntıları olmadı şu ana kadar.

Çok doğru yazmışsın. Doğal yiyin istediğiniz kadar yiyin diyor. Hala kadına kulp takıyolar anlamış değilim. Tam tersi sahip çıkmamız gerekir böyle bir beyne.

Çok doğru yazmışsın. Doğal yiyin istediğiniz kadar yiyin diyor. Hala kadına kulp takıyolar anlamış değilim. Tam tersi sahip çıkmamız gerekir böyle bir beyne.
Karatay bunları duymalıydı ya. Kadına her gün dava açılıyor yazık valla üzülüyorum

Neyden korkmuş minnoş seneye sindirella olayımda prens gelip götürsün artık beni
Ayılar kurtlar ayaklarını ısırıyormuş

Şu işlerini koşturmanı bitir de olursun canım.Yavaş kilo veriyorum diyorsun ya,ayda iki kilo versen bir yılda 24 kilo olur.Hiç de yabana atılacak bir rakam da değil.Vereceğin bu kilolardan sadece bir karar verme uzağındasın.
Bi zahmet bi sene içinde sindirella ol,tavuğumuzu isteriz isteriz diye bağıracağım kız

Karatay bunları duymalıydı ya. Kadına her gün dava açılıyor yazık valla üzülüyorum
Her zaman ki gibi kör ölür badem gözlü olur. Kadının ömrü bitince bizimkiler onu göklere çıkartır, kıymet vermeye başlar. Kadında emeklerinin karşılığını göremeden gider. Onun söylediklerini anlamamak için direnme aşamasındayız şuan

Haklisin kuzum yanlis anlama beni ben anlamaya calisiyorum bu mal insanlarda aklimizi çeliyor iste

Oyy ayağını yediğim kızz ben ayda 2 kilo versem daha ne isterim ki keşke gitse o kadar. Ben 12 ayda 8 kilo verdim geçen sene. Üstelik tam motiveydim. Hergün ne olursa olsun kmlerce yürürdüm spor yapardım. Diyetimi sınav haftaları dışında bozmazdım. Cidden yavaş veriyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…