Aynen yaaa bide kına ve makyaj yok.Ben yaparım türbanı dedim.Çok fazla yaa bariz abartiyorlar yani böyle saçmalıkmi olur
Aynen bencede çüşşşşşçüşşşş bu ne bee bu kadar abooooow
Afiyet olsun canım,tek eksiğin spor ve bunun sen de farkındasın canım,sporu da ekledin mi çok daha iyi eksiler gelecek.Dunku menum
700 1 hadlanmis yumurta 3 zeytin
9 30 turk kahvesi
12 kabak yemegi 1 tb 1 tb borulce salatas
14 30 turk kahvrsi
19 1 tabak kuru fasulyr
2 litre su
1 litre cay:) iste surekli iciyotum
Hergun 10000 adimi tamamliyorum
Bugunden itibaren ipede baslayacam
Elif yokken yetki bizde@slnkhrmn008 nerelerdesin hiç görünmüyosun
Günaydın canımmmGünaydın arkadaşlar :)
Ohh afiyet olsun canım.Gunaydın kızlaaar biz bu sabah yine parkta kahvalldayız cocuklarla ben erkenden yaptım kahvalımı onlar yiyiorlar suan sizden naber
S smygnc canım İlk günlerin hamlığını attın mı sonra bomba gibi oluyor insan.Enerjin artar,uyku kaliten artar ve verdiğin 5 kilo 8 kilo vermiş gibi görünür.İlk günler maalesef biraz ağrıAy hadi inş sumeyyecim ilk hafta hamlarsın agrıların olur ama sonra fisek gibi olursun dimiesperenzaa
özelden yazda göreyim gülcemalini
piss gısgannnç
Canım ciğerim iki gözüm ilk günler oluyor ağrı vs ama alıştın mı harika oluyorsun.neeee 5 gun daha mı zırlıycam evde vay bana kıyamam ben kendıme oyhhh oyyyy oyyyanam benım kutle fil gorunumlu oldugundan bende gostermıyor yahu... kocamı annemı bezdırdım bellı oluyormu fark ettımı dıye dıye... adamım her sabah ohaa aşkım nasıl fark ettı dıyor gunaydın yerıne hehehehehe
bitmeyen iş güç yapmışlar ve bunlarında hepsini esra biçaresine kitlemişlerYarın yola çıkıyorum akşam bavul hazırlamam gerek kardeşimde benim döneceğim gün askere gidiyo onunda bavulunu hazırlamam gerek bir de dün kaldığım komşunun çocuğunun sınavı varmış beni çalıştırır mısın dedi yani bu gece yine uyku haram bana
Kuş mu konduracaklarmış kafana ,Kızlar diyet dışı olacak ama bulunduğum şehirde sadece düğün günü için türbanı 850 TL ye yapıyorlarmışBoşuna okumuşum
Ne kondurcaklar bilmiyorum ama yazık o kadar parayaCanım ciğerim iki gözüm ilk günler oluyor ağrı vs ama alıştın mı harika oluyorsun.
Acı yok Rocky
bitmeyen iş güç yapmışlar ve bunlarında hepsini esra biçaresine kitlemişler
Kuş mu konduracaklarmış kafana ,Kuaförler de düğün zamanı damadı nasıl şey yapacaklarını yolacaklarını şaşırmışlar.
Asgari ücretin yarısından bile fazla.Az okuyup da kuaför olmadığımıza yanalım
Dedim zaten esperanzem kesin sabahın 7sinde dikilmiştir yine kimbilir nelerle cebelleşiyoAfiyet olsun canım,tek eksiğin spor ve bunun sen de farkındasın canım,sporu da ekledin mi çok daha iyi eksiler gelecek.
Elif yokken yetki bizdeNerede olduğunu sorduğun arkadaşı da paylaşım yetersizliğinden takıma almamayı düşünüyorum
Günaydın canımmm
Ohh afiyet olsun canım.Ben kahve keyfi faslındayım.
S smygnc canım İlk günlerin hamlığını attın mı sonra bomba gibi oluyor insan.Enerjin artar,uyku kaliten artar ve verdiğin 5 kilo 8 kilo vermiş gibi görünür.İlk günler maalesef biraz ağrı
piss gısgannnçUykusuz her gece modundayım Fırsat buldum mu uyurum çol pis ama bugün o fırsat ayağıma gelmedi
Kül kedisi Esra zayıflayınca adımı değiştirem bariCanım ciğerim iki gözüm ilk günler oluyor ağrı vs ama alıştın mı harika oluyorsun.
Acı yok Rocky
bitmeyen iş güç yapmışlar ve bunlarında hepsini esra biçaresine kitlemişler
Kuş mu konduracaklarmış kafana ,Kuaförler de düğün zamanı damadı nasıl şey yapacaklarını yolacaklarını şaşırmışlar.
Asgari ücretin yarısından bile fazla.Az okuyup da kuaför olmadığımıza yanalım
Bence de yazık canım,Allah kolaylık versin canım.Zor ve yorucu işler ama ağzınızın tadı bozulmadan mutlu mesut geçer inşallah düğün hazırlıkları ve düğün.Ne kondurcaklar bilmiyorum ama yazık o kadar paraya
Ahahaha bu defa gece 3-5 nöbetini devralmıştım.Korkmuş kuzum gece ,zor uyudu.Dedim zaten esperanzem kesin sabahın 7sinde dikilmiştir yine kimbilir nelerle cebelleşiyo
Kül kedisi Esra zayıflayınca adımı değiştirem bari
2014ten beriya bu karatay dıyetınde uzun sure uygulamada vucudu arızaya cıkartırsınız adlı yazı vardı korktum adaşım oyle yazınca sen ne zamandır yapıon cananı
CanımmmmmO zaman sıradaki motivasyonumesperenzaa ve tüm 6. takıma gelsin :)
Günün Motivasyonu:
O sağlıksız vücudun içinde hapsolmuş zayıf, fit bir kız var.
Haydi onu oradan çıkar.
Bu yaz bu vücutla salınman mümkün, buna kavuşmana engel olma.
Tek engel sensin: ya kendin için bunu başaracaksın, ya da pişman olacaksın.
Ne yaparsan kendin için yapacaksın. Bunu sen başaracaksın, büyülü değnekle gerçekleşmeyecek. Sen mücadele etmek zorundasın.
Bu sonuçları 6 ayda alman mümkün. Yeter ki durma, devam et!
Haydi spora!
Kilo verebilirsin.
Senin buna iraden var. Senin bunu başarmak için gücün var.
Aynada karşılaşacağın her görüntü, senin eserin.
Sağlıklı vücut da senin çabanla olacak,
Sarkık / yağlı / sağlıksız vücut da senin tembelliğinin ve tıkınmalarının sonucu olacak.
Aynaya bak!
İşte rakibin.
İşte alt etmen gereken, yarışman gereken kişi karşında.
Spor yap!
Akıttığın her damla ter, vücudundaki yağları damla damla silecek.
Çıktığın her merdiven basamağı, bacaklarını kuvvetlendirecek.
Bağırarak çektiğin her şınav, kollarında beliren sıkı kaslara dönüşecek.
Koştuğun her kilometre, akciğerine dolan her hava, soluduğun her nefes vücudunu dinçleştirecek.
Reddettiğin her kalorili sağlıksız besin, vücudunun attığı her toksin, fitleşen bir vücudu getirecek sana.
Gençleşeceksin.
Yıl kazanacaksın, ömrüne ömür katacaksın.
Yakışacak kıyafetleri, yazın giyeceğin bikiniyi, incecik belini, kaslı karnını, kilo verince daha uzun görünecek fiziğini hayal et.
"XS olanını deneyebilir miyim?" dediğini hayal et,
"34-36 bedene düştüm" diye gururla konuşacağını,
"Sırrın ne, nasıl zayıfladın bu kadar?" diye sana kıskançlıkla bakacak arkadaşlarını hayal et.
Sevgilinin sana hayranlıkla bakacağını, hatta daha da güzelleştiğin için içten içe başkalarından seni kıskanacağını düşün.
Bu sene, kendine müthiş bir fizik hediye et.
Çevrende başaramayacağını düşünen herkese inat,
Bunu hak ediyorsun.
Bunu başaracaksın.
Bırakmayı her aklından geçirdiğin anda,
DÜŞÜN,
Neden başladın, neden karar verdin sağlıklı olmaya?
Nedenini hatırla!
Vazgeçenler asla zafere ulaşamaz.
Zafere ulaşanlarsa asla vazgeçmez.
Spora başlamak için mükemmel olman gerekmiyor,
Ama mükemmel olmak için SPORA BAŞLAMAN gerekiyor.
Sevgilerimle...
Neyden korkmuş minnoşAhahaha bu defa gece 3-5 nöbetini devralmıştım.Korkmuş kuzum gece ,zor uyudu.Neyseki 8:30’da uyandı
Sabret külkedisi, sindirella olacaksın diyerek ağzına bi parmak bal çalayım.( bal olmadı yaw kuru kayısı ,hurma neyim olsun)
Hay ağzına sağlık canım.O kadar güzel anlatmışsın ki ekleyecek bi söz bulamadım.2014ten beri
Kadının diyetini nasıl kötülesek diye fırsat kolluyorlar. Kadın doğru şeyleri istediğin kadar yemeyle nasıl zayiflanacagini gösterdiği için başta diyetisyenler olmak üzere çoğu kişinin hoşuna gitmedi. Kadın Türk milletinin yeme kültürüne göre diyet veriyor. Yaranamiyor. Bizler porsiyon kucultebilseydik zaten tombul olmazdık. porsiyonu da geçici süre kucultenleri de görüyoruz. Hedefe inince alışılagelmiş yeme düzenine geri dönüyorlar hâliyle. Çünkü çevre de kendileri gibi. Bizler porsiyon kucultemeyiz.
Ayrıca doğal olanı yiyin demek kötü bişey mi, yani paketlenmiş şeyleri yemeyerek daha hastalıklardan kaçınmış oluyoruz bi nebze.
Canan hocanın bi sözü var, işi özetliyor:
beslenme yanlissa ilacin yarari yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok.
Çok doğru yazmışsın. Doğal yiyin istediğiniz kadar yiyin diyor. Hala kadına kulp takıyolar anlamış değilim. Tam tersi sahip çıkmamız gerekir böyle bir beyne.2014ten beri
Kadının diyetini nasıl kötülesek diye fırsat kolluyorlar. Kadın doğru şeyleri istediğin kadar yemeyle nasıl zayiflanacagini gösterdiği için başta diyetisyenler olmak üzere çoğu kişinin hoşuna gitmedi. Kadın Türk milletinin yeme kültürüne göre diyet veriyor. Yaranamiyor. Bizler porsiyon kucultebilseydik zaten tombul olmazdık. porsiyonu da geçici süre kucultenleri de görüyoruz. Hedefe inince alışılagelmiş yeme düzenine geri dönüyorlar hâliyle. Çünkü çevre de kendileri gibi. Bizler porsiyon kucultemeyiz.
Ayrıca doğal olanı yiyin demek kötü bişey mi, yani paketlenmiş şeyleri yemeyerek daha hastalıklardan kaçınmış oluyoruz bi nebze.
Karatay bunları duymalıydı ya. Kadına her gün dava açılıyor yazık valla üzülüyorumÇok doğru yazmışsın. Doğal yiyin istediğiniz kadar yiyin diyor. Hala kadına kulp takıyolar anlamış değilim. Tam tersi sahip çıkmamız gerekir böyle bir beyne.
Ayılar kurtlar ayaklarını ısırıyormuşNeyden korkmuş minnoşseneye sindirella olayımda prens gelip götürsün artık beni
Bencede yok olmamali yani yapacağız mecbur sarkmamak lazim kuzummCanım ciğerim iki gözüm ilk günler oluyor ağrı vs ama alıştın mı harika oluyorsun.
Acı yok Rocky
Her zaman ki gibi kör ölür badem gözlü olur. Kadının ömrü bitince bizimkiler onu göklere çıkartır, kıymet vermeye başlar. Kadında emeklerinin karşılığını göremeden gider. Onun söylediklerini anlamamak için direnme aşamasındayız şuanKaratay bunları duymalıydı ya. Kadına her gün dava açılıyor yazık valla üzülüyorum
2014ten beri
Oyy ayağını yediğimAyılar kurtlar ayaklarını ısırıyormuş
Şu işlerini koşturmanı bitir de olursun canım.Yavaş kilo veriyorum diyorsun ya,ayda iki kilo versen bir yılda 24 kilo olur.Hiç de yabana atılacak bir rakam da değil.Vereceğin bu kilolardan sadece bir karar verme uzağındasın.
Bi zahmet bi sene içinde sindirella ol,tavuğumuzu isteriz isteriz diye bağıracağım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?