- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım anlıyorum seni bu kadar yavaş kilo vermek moral bozar ama bi yerden başlamayınca da sonu gelmiyor işte.Oyy ayağını yediğimkızz ben ayda 2 kilo versem daha ne isterim ki keşke gitse o kadar. Ben 12 ayda 8 kilo verdim geçen sene. Üstelik tam motiveydim. Hergün ne olursa olsun kmlerce yürürdüm spor yapardım. Diyetimi sınav haftaları dışında bozmazdım. Cidden yavaş veriyorum yani
Hay ağzına sağlık canım.O kadar güzel anlatmışsın ki ekleyecek bi söz bulamadım.
Benim abimler ailece çok uzun yıllardır karatay usulü besleniyorlar ve bir sıkıntıları olmadı şu ana kadar.
Yok canım estağfurullah yanlış anlamadım, sana ithafen yazmadım. Etrafımda da o kadar çok var ki, canan karatay diyemeden küfür etmişim gibi bakıyorlar. Ben de diyeceğimi diyorum valla, belki cahilliklerinden kurtulurlar dicem ama nerdeee, bizim milletimiz araştırmayı hiç sevmiyor.Haklisin kuzum yanlis anlama beni ben anlamaya calisiyorum bu mal insanlarda aklimizi çeliyor iste
O kadar çok emek verdim ve karşılığı 8 kilo olunca hayal kırıklığı yaşadım. Öğrenci evindeydik arkadaşlarım genellikle gece geç saatte güzel sofralar kurardı bir lokma tadina bile bakmazdım. Ispartanın o ayazında 6 -7 km yürürdüm. Yani çok çabaladım. Sanırım motivasyonumu içten içe geçen seneden dolayı kaybettim. Sanki arada yerine gelmiş gibi oluyor ama asla eskisi gibi değil. O zaman yemicem dediğimde gerçekten canım istemiyodu ve aklım kalmıyodu ama şimdi öyle değil zorunluluktan yemiyorumCanım anlıyorum seni bu kadar yavaş kilo vermek moral bozar ama bi yerden başlamayınca da sonu gelmiyor işte.
Ben de ilk başlarda çok yavaş kilo veriyordum. Pkos,insülin direnci,yaş,uyku düzensizliği vs gibi sebeplerle.Sonra kilo vermeye başladıkça sporu arttırdım daha kolay kilo vermeye başladım.Karatay beslenmesini de şimdiye kadar hiç kaçamaksız uyguladım iyi sonuçlar aldım.
Bir yılda 8 kilo az ama kilo almamış olman ve 8 kilo vermiş olan büyük başarı.
Yok canım estağfurullah yanlış anlamadım, sana ithafen yazmadım. Etrafımda da o kadar çok var ki, canan karatay diyemeden küfür etmişim gibi bakıyorlar. Ben de diyeceğimi diyorum valla, belki cahilliklerinden kurtulurlar dicem ama nerdeee, bizim milletimiz araştırmayı hiç sevmiyor.
Aynen yaaa bide kına ve makyaj yok.Ben yaparım türbanı dedim.
Sen nasıl oldun?Test yaptın mı?
Aynen bencede çüşşşşş
Hadi gözünaydın canım.Çok saçma bi fiyat. Geçen kardeşimin nisaniydi 500 teleye türban +makyaj ve yanındaki 2 kişinin türban ve makyaj dahil bu fiyata ama kardeşimin turbani harika olmuştu . Sen araştır yine uygun ama güzel yapan yerler vardır
Evet canim dun aksam regli oldum çok ve çok mutluyumesperenzaa
Hadi gözünaydın canım.
Araştırcam daha var benim o telaşlara
valla bu kulaklar iki gun önce dugunun sadece salonuna 22 bin verildiğinş duydu 200 kişilik hemdeNe kondurcaklar bilmiyorum ama yazık o kadar paraya
Nasıl foto atacağımı buldum kizlar, gecenki geziden atacaktım, söz vermiştim bir kaç kişiye. Ben kk nin programını indirip kullaniyordum, meğer chromedan girnej gerekiyormuş. Girince halloldu.
Size Halfeti'nin batan bi köyünü, Halfeti'yi ve Balıklıgöl'ü atiyorum arkadaşlar.Eki Görüntüle 2135312 Eki Görüntüle 2135313 Eki Görüntüle 2135314
valla bu kulaklar iki gun önce dugunun sadece salonuna 22 bin verildiğinş duydu 200 kişilik hemde
Tmam canım atıyorum hemen, bu arada sana da mı çiğdoş diyorlarcgdmk çiğdoşcugum su kıtapların resımlerını atarmısın rica etsem bugun gıdıp alacam
Var oyleleri yaa, hatta kimileri sırf havasından ötürü falan kiralıyor ya da kiralattiriyorvalla bu kulaklar iki gun önce dugunun sadece salonuna 22 bin verildiğinş duydu 200 kişilik hemde
Tmam canım atıyorum hemen, bu arada sana da mı çiğdoş diyorlar
Var oyleleri yaa, hatta kimileri sırf havasından ötürü falan kiralıyor ya da kiralattiriyor
Annem ve eşim çitospi der, babam çiğdem, abim çiğdoş, kızım da sağolsun kreşteyken annenin adı ne demiş öğretmeni, o da citospi demişannem babam çido diyorlar kocam çiko der hhahaa arkadaşlar çiğdoş adımı unuttum
Annem ve eşim çitospi der, babam çiğdem, abim çiğdoş, kızım da sağolsun kreşteyken annenin adı ne demiş öğretmeni, o da citospi demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?