Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm ,tam da tahmin ettiğim gibi oldu
Çok çok sevindim senin adına ve sıradaki regli kendime armağan ediyorum.Şişkin ve de gergin dolaşmaktan bezdim
Artık senden düzenli katılım,düzenli menü be spor bekliyorum.Dön artık canım ya.Kızdırma beni

Harika fotoğraflar canım,ben de güneydoğu epey gezmiştim ama halfetiye gitmek kısmet olmamıştı.gidilecek yerler arasındaki listeme ekledim
Balıklı gölü görmüştüm, mistik ve güzel bir havası vardı.
narin popomu kaldırıp spor yapmaya gidiyorum hepinisi öpüyorum gorusuruz
ben de sporumu yaptım,şimdi duş zamanı

Muhteşem ya bayıldım

Bitti dus da aldim ohhh miss beyaz cay iciyorum suan

yemeklidir bebişim bende onu hıc anlamam... nedır yanı 22 bın araba aldırırım ben o paraya kendıme
Valla ben hayatta vermesdim onun yerine super bi tatil yapardım ama veren kişiler verşyor tatilini bile yapıyor zenginşn malı ben züğürdün cenesini ypruyor böyle
Saka bir yana huzur mutluluk önemli olan gerisi boş

esperenzaa
45 dk aerobik 135
250 ip cezam 50
Toplam 185 puan

Sabah
Karatay kahvaltısı ekmeksiz falan bol zeytin yumurta

Öğlen arkadaş geldi
Kısır 1 tabak, yarım börek
Domates salatalık

Acayip şişkinlik oldu soda içtim, Regl bir de. Bak bugün hiç tatlı isteğim Yok. Ama 2 gün canıma okudu

Sana da afiyet olsun, senden de bol bol gitsin eksiler, ne de olsa bu ctesi beni takıma alacaksın dimi
Sen sanki bi haftadır gelmişsin gibi gelmişti banaSana sorsak bu süre bi asır gibi gelmiştir o ayrı
Listede olduğun zaman kaçamak istemezük ,ha kaçamak yaparsan da çok gaddar cezalar gelir haberin olsun
Sonra vay efendim ben görmemişim,ben duymamışım olmasın
Ben olsam ben de vermezdim canım
(bunu diyenin 1 nikahı,2 kına ve 2 düğünü bir de arkadaşlar arasında yemeli içmeli eğlenmeli bol kudurmalı merasimi oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…