Ne mutlu size sıcacık maaşallahartık adın çiğdem degıl senınde gecmış olsunbakalım benım oglan ne dıycek bana esımın adı hakan oglumun haktan biz çido & hako & haktoş ailesiyiz
medgic26 canim buyurEki Görüntüle 2135336 Eki Görüntüle 2135337
Kirpa kirpa bu hale geldi, boyuttan dokado yüklemede sıkıntı oldu. Umarım anlarsin bakınca.
Ne mutlu size sıcacık maaşallah
Canımmm ,tam da tahmin ettiğim gibi olduÇok saçma bi fiyat. Geçen kardeşimin nisaniydi 500 teleye türban +makyaj ve yanındaki 2 kişinin türban ve makyaj dahil bu fiyata ama kardeşimin turbani harika olmuştu . Sen araştır yine uygun ama güzel yapan yerler vardır
Evet canim dun aksam regli oldum çok ve çok mutluyumesperenzaa
Harika fotoğraflar canım,ben de güneydoğu epey gezmiştim ama halfetiye gitmek kısmet olmamıştı.gidilecek yerler arasındaki listeme ekledimNasıl foto atacağımı buldum kizlar, gecenki geziden atacaktım, söz vermiştim bir kaç kişiye. Ben kk nin programını indirip kullaniyordum, meğer chromedan girnej gerekiyormuş. Girince halloldu.
Size Halfeti'nin batan bi köyünü, Halfeti'yi ve Balıklıgöl'ü atiyorum arkadaşlar.Eki Görüntüle 2135312 Eki Görüntüle 2135313 Eki Görüntüle 2135314
Balıklı gölü görmüştüm, mistik ve güzel bir havası vardı.Burası da BalıklıgölEki Görüntüle 2135315
ben de sporumu yaptım,şimdi duş zamanınarin popomu kaldırıp spor yapmaya gidiyorum hepinisi öpüyorum gorusuruz
Nasıl foto atacağımı buldum kizlar, gecenki geziden atacaktım, söz vermiştim bir kaç kişiye. Ben kk nin programını indirip kullaniyordum, meğer chromedan girnej gerekiyormuş. Girince halloldu.
Size Halfeti'nin batan bi köyünü, Halfeti'yi ve Balıklıgöl'ü atiyorum arkadaşlar.Eki Görüntüle 2135312 Eki Görüntüle 2135313 Eki Görüntüle 2135314
Muhteşem ya bayıldımBurası da BalıklıgölEki Görüntüle 2135315
Harika fotoğraflar canım,ben de güneydoğu epey gezmiştim ama halfetiye gitmek kısmet olmamıştı.gidilecek yerler arasındaki listeme ekledim
Balıklı gölü görmüştüm, mistik ve güzel bir havası vardı.
ben de sporumu yaptım,şimdi duş zamanı
Afiyet olsun ben de yeşil çay içiyorumBitti dus da aldim ohhh miss beyaz cay iciyorum suan
Afiyet olsun, bol bol eksi olsun :)Bitti dus da aldim ohhh miss beyaz cay iciyorum suan
O ne ki ben kına gecesi icin fiyat teklifi aldım 300 kişilik salon hic bir sey yok icinde 18 bin düğün olsa gam yemicemvalla bu kulaklar iki gun önce dugunun sadece salonuna 22 bin verildiğinş duydu 200 kişilik hemde
Sana da afiyet olsun, senden de bol bol gitsin eksiler, ne de olsa bu ctesi beni takıma alacaksın dimiAfiyet olsun ben de yeşil çay içiyorum
Bende kına için fiyat aldım.Mekanın kirası 5 bin .Ayrıyeten kişi başı 10 TL.O ne ki ben kına gecesi icin fiyat teklifi aldım 300 kişilik salon hic bir sey yok icinde 18 bin düğün olsa gam yemicem
Valla ben hayatta vermesdim onun yerine super bi tatil yapardım ama veren kişiler verşyor tatilini bile yapıyor zenginşn malı ben züğürdün cenesini ypruyor böyleyemeklidir bebişim bende onu hıc anlamam... nedır yanı 22 bın araba aldırırım ben o paraya kendıme
İş için şehir dışında oteldeydim malesef otelde baya abarttım yarın tam gaz devam :)BettyRuble nerelerdesin hiç görünmüyosun
5 bin bence gayet makul bi fiyat sevindim bulmana. Dugun salonu sevgilinin arkadasının salonu olacaktı dimiBende kına için fiyat aldım.Mekanın kirası 5 bin .Ayrıyeten kişi başı 10 TL.
En iyisi biz evlendik demekte yemiyor işte
Aynen canım o bile daha uygun.Karar vermedim ben daha.5 bin bence gayet makul bi fiyat sevindim bulmana. Dugun salonu sevgilinin arkadasının salonu olacaktı dimi
Sen sanki bi haftadır gelmişsin gibi gelmişti banaSana da afiyet olsun, senden de bol bol gitsin eksiler, ne de olsa bu ctesi beni takıma alacaksın dimi
Ben olsam ben de vermezdim canımValla ben hayatta vermesdim onun yerine super bi tatil yapardım ama veren kişiler verşyor tatilini bile yapıyor zenginşn malı ben züğürdün cenesini ypruyor böyle
Saka bir yana huzur mutluluk önemli olan gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?