Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen çalışıyor muydun kuzum

Börek mi gördüm ,böbreğini deşicem seninKısırı abartmazsan karatayda sorun olmuyor canım ama o börek cısss cosss
500 ip müsait bir zamanda sekmeye başlarsın atanamamış minik tavşanımız
Atanmışı ise Huzurvermeyolunda

Bugün aerobik çok ağırdı cezamı yarın yaparım canım. Akşam da misafirliğe gidicez. Saat de 8 oldu. Gece gidicez yani

Olsun bizim gönlümüz zengin mutluyuz cok sukur para gecici kuzum... hem onlar salak fazla geliyor saciyorlar

Spor maceram hiç iyi gitmedi bacılar
Regl oldum akşam üstü sancı var, en son saat 13 de yemek yedim.Şu uzay yürüyüşü denen zımpırtıyı 5 dakika yapınca ben pert Kalp çarpıntısı,baygınlık,göz kararması.Hoca dinlenme salonuna aldı hemen 5 dakika sonra kendime geldim.
Toplamda 15 dakika bisiklet ,5 dakika uzay yürüyüşü,20 dakika da koşu bandı yapmış bulundum.
esperenzaa ve fattylamb94

Oyyy kuzum çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın?
Keşke daha azar azar başlatsalardı spora.Biraz zorlanman normal ama seni daha düşük seviyede spora başlatsalardı iyi olurdu sanki.
Bu kötü tecrübe şevkini kırmasın canım.

Bugün ki menüm
Ilık limonlu su
Sabah (8.25)
1 kk peynir
1/2 domates
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği

Öğlen (13.00)
6 yk t.ciğeri
4 yk y.salata
1 dlm ekmek

Akşam (18.30)
1 köfte

Ara (21.00)
1/2 sb kefir
3 k.kayısı
Afiyet olsun canım menün az geldi gözüme.Akşam yoğurt yada senin yeşillikli yoğurt küründen olsaydı keşke.
Tekrar geçmiş olsun kuzum

SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta rafadan + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 3 sıyah zeytın + azar azar beyaz peynır - otlu peynir-örgü peynır + 1 fıncan sallama çay + bi tutam acı tere

ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi

ÖĞLEN: kaymakli ekmek kadayıf hehehehe YOK YOK YEMEDIM BIRSEY

ARA: 1 fincan beyaz çay

AKSAM: yarım kase tavuk çorba + 1 çorba kase tavuk sote

SON ARA: icerim birseyler

toplamda 3 lt su

3 mill yapmisam 45 dklik

Uzay yürüyüşü mahvetti beni.2 dakika da tıkandım bırakmam gerekiyordu benim hatam oldu birazda.
İyiyim canım.
Afiyet olsun canım menün az geldi gözüme.Akşam yoğurt yada senin yeşillikli yoğurt küründen olsaydı keşke.
Tekrar geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canım.Ben işyerine sadece yoğurt götürdüm onu da yemeyi unuttum.Yarın salatalık götüreceğim.Daha iyi olacak

Uuuuu beybiii harikasın
Leslie yaparken tekmelerde ve dizini yukarı çekerken ,karnını mümkün olduğu kadar içine çek,omuzlar dik olsun.zaten leslie abla da bıdı bıdı konuşurken öyle diyor.
Arada susadıysanız su için,hareketi kaçırırsan endişe etmeyin devam edin,diyor.Sonra da bol boş gaz veriyor.Benim gibi terlediniz mi diyor, terlemek sağlıklıdır ,vs vs konuşuyor.
Zamanla dediğini anlamazsan da otomotik olarak yapıyorsun.
Kik kik dediğinde çek karnını içeri dik dur

İyi olmana sevindim tatlımm
Ben oğlumu yıkayacağım müsait olunca dönerim
Biraz dinlenmeye çalış canım.

Cekebildigim kadar cektim karnimi kuzum teşekkür ederim 3u daha sevdim 1 den artik hep bunu yaparim

Menüm
10:00 limonlu su
10:30 Lorlu omlet,domates,salatalık,3ceviz,siyah zeytin,yeşil çay
12:00 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
17:30 Yeşil çay
19:00 Enginar yemeği,salata,cacık(içinde kereviz ve salatalık vardı)
Su:2,5 lt
Spor
3 mil + 1 mil leslie ,
30 dk tempolu yürüyüş
20x4 squat
200 vücut döndürme

Tememdir bundan sonraki sene gelsin

Tamam canım bu sefer son artık, hergün menü ve spor paylaşımı yapicam

Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu sirkeli su

Kahvalti
4-5 y.k. Menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin
Kuru üzüm Çay

Ara
Orta şekerli türk kahvesi
1 avuç patlamış mısır

Akşam
Yarım elma
Yarim portakal
2 çilek
1 bardak tarcinli sut

Saat 21:00 gibi cok acıktım 1 kase yoğurt yedim

Sivilar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor yok

esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…