Sen çalışıyor muydun kuzumSen sanki bi haftadır gelmişsin gibi gelmişti banaSana sorsak bu süre bi asır gibi gelmiştir o ayrı
Listede olduğun zaman kaçamak istemezük ,ha kaçamak yaparsan da çok gaddar cezalar gelir haberin olsun
Sonra vay efendim ben görmemişim,ben duymamışım olmasın
Ben olsam ben de vermezdim canım
(bunu diyenin 1 nikahı,2 kına ve 2 düğünü bir de arkadaşlar arasında yemeli içmeli eğlenmeli bol kudurmalı merasimi oldu)
Börek mi gördüm ,böbreğini deşicem seninesperenzaa
45 dk aerobik 135
250 ip cezam 50
Toplam 185 puan
Sabah
Karatay kahvaltısı ekmeksiz falan bol zeytin yumurta
Öğlen arkadaş geldi
Kısır 1 tabak, yarım börek
Domates salatalık
Acayip şişkinlik oldu soda içtim, Regl bir de. Bak bugün hiç tatlı isteğim Yok. Ama 2 gün canıma okudu
Yok canım çalışmıyorum, doğuma kadar çalıştım,3 yıldır annelik ve ev hanımlığı konusunda kariyer yapıyorumSen çalışıyor muydun kuzum
Bugün aerobik çok ağırdı cezamı yarın yaparım canım. Akşam da misafirliğe gidicez. Saat de 8 oldu. Gece gidicez yaniBörek mi gördüm ,böbreğini deşicem seninKısırı abartmazsan karatayda sorun olmuyor canım ama o börek cısss cosss
500 ipmüsait bir zamanda sekmeye başlarsın atanamamış minik tavşanımız
Atanmışı iseHuzurvermeyolunda
Afiyet olsun birtanemAfiyet olsun ben de yeşil çay içiyorum
Afiyet olsun, bol bol eksi olsun :)
Valla ben hayatta vermesdim onun yerine super bi tatil yapardım ama veren kişiler verşyor tatilini bile yapıyor zenginşn malı ben züğürdün cenesini ypruyor böyle
Saka bir yana huzur mutluluk önemli olan gerisi boş
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın?Spor maceram hiç iyi gitmedi bacılar
Regl oldum akşam üstü sancı var, en son saat 13 de yemek yedim.Şu uzay yürüyüşü denen zımpırtıyı 5 dakika yapınca ben pertKalp çarpıntısı,baygınlık,göz kararması.Hoca dinlenme salonuna aldı hemen 5 dakika sonra kendime geldim.
Toplamda 15 dakika bisiklet ,5 dakika uzay yürüyüşü,20 dakika da koşu bandı yapmış bulundum.
esperenzaa ve fattylamb94
Afiyet olsun canım menün az geldi gözüme.Akşam yoğurt yada senin yeşillikli yoğurt küründen olsaydı keşke.Bugün ki menüm
Ilık limonlu su
Sabah (8.25)
1 kk peynir
1/2 domates
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği
Öğlen (13.00)
6 yk t.ciğeri
4 yk y.salata
1 dlm ekmek
Akşam (18.30)
1 köfte
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
3 k.kayısı
Uzay yürüyüşü mahvetti beni.2 dakika da tıkandım bırakmam gerekiyordu benim hatam oldu birazda.Oyyy kuzum çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın?
Keşke daha azar azar başlatsalardı spora.Biraz zorlanman normal ama seni daha düşük seviyede spora başlatsalardı iyi olurdu sanki.
Bu kötü tecrübe şevkini kırmasın canım.
Teşekkür ederim canım.Ben işyerine sadece yoğurt götürdüm onu da yemeyi unuttum.Yarın salatalık götüreceğim.Daha iyi olacakAfiyet olsun canım menün az geldi gözüme.Akşam yoğurt yada senin yeşillikli yoğurt küründen olsaydı keşke.
Tekrar geçmiş olsun kuzum
Uuuuu beybiii harikasınSABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta rafadan + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 3 sıyah zeytın + azar azar beyaz peynır - otlu peynir-örgü peynır + 1 fıncan sallama çay + bi tutam acı tere
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: kaymakli ekmek kadayıf hehehehe YOK YOK YEMEDIM BIRSEY
ARA: 1 fincan beyaz çay
AKSAM: yarım kase tavuk çorba + 1 çorba kase tavuk sote
SON ARA: icerim birseyler
toplamda 3 lt su
3 mill yapmisam 45 dklik
İyi olmana sevindim tatlımmUzay yürüyüşü mahvetti beni.2 dakika da tıkandım bırakmam gerekiyordu benim hatam oldu birazda.
İyiyim canım.
Teşekkür ederim canım.Ben işyerine sadece yoğurt götürdüm onu da yemeyi unuttum.Yarın salatalık götüreceğim.Daha iyi olacak
Uuuuu beybiii harikasın
Leslie yaparken tekmelerde ve dizini yukarı çekerken ,karnını mümkün olduğu kadar içine çek,omuzlar dik olsun.zaten leslie abla da bıdı bıdı konuşurken öyle diyor.
Arada susadıysanız su için,hareketi kaçırırsan endişe etmeyin devam edin,diyor.Sonra da bol boş gaz veriyor.Benim gibi terlediniz mi diyor, terlemek sağlıklıdır ,vs vs konuşuyor.
Zamanla dediğini anlamazsan da otomotik olarak yapıyorsun.
Kik kik dediğinde çek karnını içeri dik dur
1 çok kısa ve sonunda esneme hareketleri de yok,3’ün sonunda kısa da olsa vücudun esnemesi için hareketler de yapıyor ya daha iyi.Cekebildigim kadar cektim karnimi kuzum teşekkür ederim 3u daha sevdim 1 den artik hep bunu yaparim
Canımmm ,tam da tahmin ettiğim gibi oldu
Çok çok sevindim senin adına ve sıradaki regli kendime armağan ediyorum.Şişkin ve de gergin dolaşmaktan bezdim
Artık senden düzenli katılım,düzenli menü be spor bekliyorum.Dön artık canım ya.Kızdırma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?