- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
İnternetten almayı dene canım.@cgdmk ben dıyetı bırakıyorum canım... koca eskısehırde 4 kıtapcı bulabıldım ama karatay kıtabı bulamadım bitmiş tükenmiş son kıtabı var... bu demek oluyor kı eskısehırde şişko çok bi ben degılım onun için kasmıycam kendımı şişko arkadaşlar edınıp tıka basa yıyecem heheheehhatta kıtap yazıcam şişko eskısehır sokakları dar geldı dye .. internete kaldım yaaaa
teşrkkür ederim canımafiyet olsun canım benım
Bu çidolar bi harika dostumGünün özeti
Kahvaltı
Yumurtalı ciğer
Peynir
Yoğurt
Domates
Salatalık
İki avuç çiğ fıstık
Akşam
Sebze yemeği
Yoğurt
Peynir
3100 su
600 bitki çayı
esperenzaa
fattylamb94
1605 bölgesel hareketler 963 puan
2600 adım 39 puan
Toplam 1002 puan
Şeker orucu hareketine,çok sevindim canım,boşa kürek sallamak değil de listede olunca daha sıkı sarılıyor insan.Cuma günü heyecanı diyet iradesini canlı tutuyorHakkaten canım yaaa boşa kürek sallıyormuşum gibi oluyor böyle
Tamam zaten karatayin şekersiz orucuna başladım bugün 1 mayısa kadar. Yani kaçamak yok
Teşekkür ederim canım,o senin menünün güzelliğiAfiyet olsun, güzel menü
günaydın çiçeeem,gözümün nuru nasılsın bakalım bugünGunaydin 6. Takım güzelleri
Maşallah canım daha da iyi bomba gibi olacaksınBen iyiyim canım.
Hahaha uyumadım gerçi bu sabah 8’de kalktık,evde büyük temizlik var.
Hahahahahahello hatuncuklar hav ar yu??? allahım ingilizcem yıkılıyorrrrrrrrrr
Hahahahaha
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Canan iyidir hoştur da dili pek bi sivridir.iyiyim canım benım... sabah canan geldı kahvaltıya su bızım canan canımmm karatay olanındanyalvardı yakardı çiğdemcim ılla benım dıyetı yap nolur yap darılırım yap... ayy dedım yapışma yaa tamam yapıcam heheheheh başladık bakalım canandıyetıne takılıyorum nette ogluş uyuyo... sen neler edeysun
Canan iyidir hoştur da dili pek bi sivridir.
Çok soru sormasaydın,zıkkımı köküyle beraber yiyin deyip seni şarlayabilir
Uyusun mışıl mışıl oğluş
Ben iyiyim canım,biraz buraya takılıp spor yaparım.
Ağrıların var mı kuzum? Bir kaç güne spora çok daha alışırsın ve ağrı sızı kalmaz
merhaba arkadaşlar ben bugün kayıt oldum sadece diyet bölümü için bu takımda boşluk var mı aktif takım mı bana yardımcı olur musunuz?
Spora biraz alışıp da eliptiğe de geçersen çok çok iyi eksiler gelir canım.Zamanla kondüsyonun artar çok daha iyi spor yapar hale gelirsin.Spor yaptığın için de verdiğin kilo kastan değil de yağdan gider,sporla yeni kaslar yapacağın için kaslar da kalori yakar.sporla zayıflayınca sarkma da en az düzeyde olur.Sarkma genelde kollarda çok oluyor ki onu da zamanla pilates lastiği ile biraz toparlayanilirsin.der valla atarlı kadın hehehe
agrıyor kuşum yaa ama salmıyorum kendımı salsam yapamam dun 3mıll yaptım bugun yıne nasıpse yaparım 1 fahta boyle 3 mıll le kapatırsam haftaya 15 x2 eliptik eklıyım dıyorum heryerı çalıştırdıgı ıcın bakalım hayırlısı kuzum yaaa
Merhaba canım,hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaşlar ben bugün kayıt oldum sadece diyet bölümü için bu takımda boşluk var mı aktif takım mı bana yardımcı olur musunuz?
Spora biraz alışıp da eliptiğe de geçersen çok çok iyi eksiler gelir canım.Zamanla kondüsyonun artar çok daha iyi spor yapar hale gelirsin.Spor yaptığın için de verdiğin kilo kastan değil de yağdan gider,sporla yeni kaslar yapacağın için kaslar da kalori yakar.sporla zayıflayınca sarkma da en az düzeyde olur.Sarkma genelde kollarda çok oluyor ki onu da zamanla pilates lastiği ile biraz toparlayanilirsin.
Canım önce Leslie ile vücudun hamlığı geçsin,spora alışsın sonra yavaş yavaş eliptiğe geçersin.Gün gün süreyi uzatırsın.Birden yüklenme bırak vücudun yeni düzene alışsın.ahh kuzum ya hakıkaten kollarım cok sıkıntı çıkartacak gıbıbırde dedıgım uygun mu sence haftaya eliptik eklesem 15 dk ondan sonrakı hafta da 30 yapsam oh mıs bence kasarmı kı benı
Gunaydin işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?