Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnternetten almayı dene canım.
Günaydın yavru kuzu
afiyet olsun canım benım
teşrkkür ederim canım
Bu çidolar bi harika dostum
Hakkaten canım yaaa boşa kürek sallıyormuşum gibi oluyor böyle
Tamam zaten karatayin şekersiz orucuna başladım bugün 1 mayısa kadar. Yani kaçamak yok
Şeker orucu hareketine,çok sevindim canım,boşa kürek sallamak değil de listede olunca daha sıkı sarılıyor insan.Cuma günü heyecanı diyet iradesini canlı tutuyor

Son düzenleme:
Afiyet olsun, güzel menü
Teşekkür ederim canım,o senin menünün güzelliği
Gunaydin 6. Takım güzelleri
günaydın çiçeeem,gözümün nuru nasılsın bakalım bugün
Ben iyiyim canım.
Maşallah canım daha da iyi bomba gibi olacaksın
esperenzaa bu kadar uyunmaz arkadaşım
Hahaha uyumadım gerçi bu sabah 8’de kalktık,evde büyük temizlik var.artık yanlış anlamazsınız zaten,büyük temizliği yapan ben değilim tabi kioğlumu bakıcısıyla parka yollarım,kadın temizliği yaparken biraz laklak sonra da spor yaparım.
Gözümün nuru eşim gece gitti,seferi yani adamAcım büyük, bu da acım büyük gözlüklerim

fattylamb94 dün gece telefonununun güncellemesi vardı,onu yaptım sonra buraya giriş şifremi hatırlayamadımHep otomotik giriş yaptığım için unutmuşum.Sabah bir iki şifremi denedim, hatalı dedi, neyse karnımı doyurayım kafam çalışır dedim.Açken ben,ben değilim çünkü
Karnım doydu zihnimdeki perde aralanarak bir aydınlanma yaşadım.Hop şifreyi şakkadanak hatırladım
Sen ne yapıyorsun?

Hahahahaha
İyiyim tatlım sen nasılsın?

iyiyim canım benım... sabah canan geldı kahvaltıya su bızım canan canımmm karatay olanından yalvardı yakardı çiğdemcim ılla benım dıyetı yap nolur yap darılırım yap... ayy dedım yapışma yaa tamam yapıcam heheheheh başladık bakalım canandıyetıne takılıyorum nette ogluş uyuyo... sen neler edeysun

Canan iyidir hoştur da dili pek bi sivridir.

Çok soru sormasaydın,zıkkımı köküyle beraber yiyin deyip seni şarlayabilir
Uyusun mışıl mışıl oğluş
Ben iyiyim canım,biraz buraya takılıp spor yaparım.
Ağrıların var mı kuzum? Bir kaç güne spora çok daha alışırsın ve ağrı sızı kalmaz

der valla atarlı kadın hehehe
agrıyor kuşum yaa ama salmıyorum kendımı salsam yapamam dun 3mıll yaptım bugun yıne nasıpse yaparım 1 fahta boyle 3 mıll le kapatırsam haftaya 15 x2 eliptik eklıyım dıyorum heryerı çalıştırdıgı ıcın bakalım hayırlısı kuzum yaaa

Spora biraz alışıp da eliptiğe de geçersen çok çok iyi eksiler gelir canım.Zamanla kondüsyonun artar çok daha iyi spor yapar hale gelirsin.Spor yaptığın için de verdiğin kilo kastan değil de yağdan gider,sporla yeni kaslar yapacağın için kaslar da kalori yakar.sporla zayıflayınca sarkma da en az düzeyde olur.Sarkma genelde kollarda çok oluyor ki onu da zamanla pilates lastiği ile biraz toparlayanilirsin.

merhaba arkadaşlar ben bugün kayıt oldum sadece diyet bölümü için bu takımda boşluk var mı aktif takım mı bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba canım,hoşgeldin aramıza.
İlk olarak birinci sayfadaki kuralları okuyup biraz kendini tanıtabilir misin?
(Kaç kilo,hedef kilo,kilo alma sevebi,evli bekar,vs gibi)

ahh kuzum ya hakıkaten kollarım cok sıkıntı çıkartacak gıbı bırde dedıgım uygun mu sence haftaya eliptik eklesem 15 dk ondan sonrakı hafta da 30 yapsam oh mıs bence kasarmı kı benı

ahh kuzum ya hakıkaten kollarım cok sıkıntı çıkartacak gıbı bırde dedıgım uygun mu sence haftaya eliptik eklesem 15 dk ondan sonrakı hafta da 30 yapsam oh mıs bence kasarmı kı benı
Canım önce Leslie ile vücudun hamlığı geçsin,spora alışsın sonra yavaş yavaş eliptiğe geçersin.Gün gün süreyi uzatırsın.Birden yüklenme bırak vücudun yeni düzene alışsın.
Kollar için zamanla pilates lastiği ve başlangıç olarak 500 gramlık ağırlıkla kol çalışması yaparsan çok sıkıntı olmaz.( başlangıçta yarım litrelik su şişeleri bile olur,sonra bir kilo ağırlığa geçersin ama hepsini birden yapma) spora alıştıkça yavaş yavaş tempoyu arttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…