Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

regl olunca spor yokmu =??? aaaaa yapsan nolukı bılmıyordum bak bunu
Reglken yapabiliyorsan aslında çok güzel kilo verdiriyor canım.Bazımızın çok ağrısı,sızısı yada halsizliği oluyor ya bu dönemlerde.Yapamayan oluyor yani.
En bomba kilolar regl sonrası gidiyor aslında canım.Ağrın sızın yoksa yapabiliyorsan sporu bırakma.

anam pahalıda bu amelıyatlar ben 2. cogugu dusunuyorum rabbım verırse o kılolarıda verıp sonradan aldırcam derılerımı oldu bıttı masallah

Merhaba canım,hoşgeldin aramıza.
İlk olarak birinci sayfadaki kuralları okuyup biraz kendini tanıtabilir misin?
(Kaç kilo,hedef kilo,kilo alma sevebi,evli bekar,vs gibi)

10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Kilo alma sebebim çocuk için tedavi ilaçları 57 den birden 65 oldum.
hatalarım çok çay az su ve tatlı...

Bizim evde kimse yok gelsin konuşsun konuşsun dursun kendi kendine ayy kız benim sevgilimde burada napıyorum çok merak ediyo. Geçen gittiğimde ben bişeyle uğraşıyodum ona dedim ki telefonumu aç biletimi al ordan. Salak gibi burayı açık bırakmışım o da özel mesajlara girdi en başta, muhtemelen erkek olan bir üye bana saçma sapan cinsel içerikli şeyler yazmış. Onu okudu gerisini anlatmıyorum senin koca bulsada çok da şey etmez genellikle güzel bahsediyosun adamdan hatta grurlanır
2 sınavım var yarın gireceğime 2 aydır durmaksızın çalışıyorum. Cuma günü gireceğim sınava ise 1 kere bile bakmadım yarın çalışırım diyorum. Bi taraftan öğleden sonra bakayım diyorum sonrada diyorum ki yok çok çalışmış olduğunu tekrar et

anam pahalıda bu amelıyatlar ben 2. cogugu dusunuyorum rabbım verırse o kılolarıda verıp sonradan aldırcam derılerımı oldu bıttı masallah
Pahalı yaw
Ben ikinciyi düşünmüyorum o nedenle iyice sıkılaşayım yaptırımDomur domur göğsümü gere gere dolaşmayı özledim
İnşallah canım,önce sağlık olsun hepsini sıra sıra yaparsın.

ayy Allahıma bın sukur uygulama var telefonumda bugun gelıyor dıye uyarıyor o gun gelıyor agrım sızım olmuyor ben hasta olunca cok mutlu oluyorum etkılemıyo benı

10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Hoşgeldin aramıza çok bi kilon yok azimli olursan verirsin düzenin nasıl çalışıyor musun kaçta kalkıyosun kaçta yatıyosun ne yiyip ne içiyosun

düşün kız tekmı kalsın bebişin aaaa kıyamam ben ona yap yap kardeş ıyıdır valla

10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Tekrar hoşgeldin.Tedavi sonrası oldu mu canım?
Ben de tüp bebek annesiyim.
Burayı ihmal etmezsen çok güzel motivasyon sağlıyor.Hep birlikte veririz kiloları.

Evet ben yapabiliyorum ama ağrım bu sefer daha çok oldu. Bacaklarım ağrıyor, bugün yine gidicem ama aerobik hem de. Regl oldum şişkinliğim indi, kendimi daha ince hissediyorum. Tatlı isteğim de bitti. Ne kadar yaparsam kar o zaman sporu bu dönemde

10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55

10 kılocuk hemen verırsın ınancaz once full motıvasyon canım halledersın ayol benım hedefım 75 hehehehe

Tekrar hoşgeldin.Tedavi sonrası oldu mu canım?
Ben de tüp bebek annesiyim.
Burayı ihmal etmezsen çok güzel motivasyon sağlıyor.Hep birlikte veririz kiloları.

2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
Çok samimi bir grup gerçekten

Öyle şeyler de mi oluyor bebana denk gelmedi. Eşimde burayı bilmiyor. Ama meraklıdır ne yazıyor diye bakar kesin

Hoşgeldin aramıza çok bi kilon yok azimli olursan verirsin düzenin nasıl çalışıyor musun kaçta kalkıyosun kaçta yatıyosun ne yiyip ne içiyosun

İşim sekreterlik ama sürekli çay taşıyorum kesintisiz yarım saat otururum en fazla daha önceleri ip atladım her tedavi sonrasında kilo aldım çünkü..
uykum düzenlidir 10,3 en fazla onbir sabah erken kalkarım 7,30 ta ekmek yemeden durabiliyorum ama su içmiyorum vede çayı bırakamıyorum sorunum bunlar daha önce kilo verdim diyetisyeni düşündüm vazgeçtim

Ayyy sizin evi çok sever kesin,evin herköşesini temizlerken herköşesiyle sohbet eder
Benim koca meraklı çokİlk başladığımda kaç kilo olduğumu söylememiştim,evlilik kiloma düştüğüm için geçen rahat rahat söyledim 90’a çıkmıştım hayy maşallah tosunuma dedi,sen bana hiç o kadar kilolu gelmiyordun diye ekledi
Canım inşallah sınavların çok çok iyi geçer ,sana bol moral ve enerji olarak döner
Çalışmış olduğunu tekrar etmek sanki bana daha mantıklı geldi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…