- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Reglken yapabiliyorsan aslında çok güzel kilo verdiriyor canım.Bazımızın çok ağrısı,sızısı yada halsizliği oluyor ya bu dönemlerde.Yapamayan oluyor yani.regl olunca spor yokmu =??? aaaaa yapsan nolukı bılmıyordum bak bunu
Canım ben geçen yıl nisanda 89-90 dım sonra ağıstosa kadar diyet ve biraz sporla 73,5 civarına geldim.bu kış spor ve diyeti pek yapmadım,çok az dikkat ettim.Sonra şubatın sonunda buraya tekrar döndüm tam gaz diyete başladım.
Bir yılda verdim sayılır ama 4-5 ay bırakmıştım diyeti.
Yaptıracağım ben de çok ciddi düşünüyorum.Şu kilo verme işim bi bitsin sonra biraz toplatırım memiktoları
Hoplamalı zıplamalı sporlar yapma canım,dediğin gibi hafif şeyler yap.Vücudun esnesin hem regl de iyi gelirHe öyle valla ablası
Kuzum bende spiral var ve bu dönemde çok spor yapılırsa dusme ihtimali çok yüksek oyuzden zorlamak istemiyorum ama bugün hafif seyler yaparım
Merhaba canım,hoşgeldin aramıza.
İlk olarak birinci sayfadaki kuralları okuyup biraz kendini tanıtabilir misin?
(Kaç kilo,hedef kilo,kilo alma sevebi,evli bekar,vs gibi)
Bizim evde kimse yok gelsin konuşsun konuşsun dursun kendi kendineAbla güzel temizlik yapar ama çok konuşurYanında kimse olmasa da konuşuyor Onun da dili benim gibi şişmiş zahar konuş konuş dilinin pası çözülmez
Şifrelerim genelde aynıdır,bi yerlere yazmayı sevmiyorum,bir de eşim burayı bulmaya çabalıyor gerçi telefon parmak izimle açılıyorŞifreyi yazarsam bi şekilde bulursa hayiin yakar beni
Onun şifresi var bende,benimki onda yok
Az kaldı canım biraz düzene girmene az kaldı.bu süreci minimum kayıpla atlatsan iyi olur.
Kocacuğumun özlemini geçirebilmek için bi 6 ay kış uykusu yeter ama o da ele geçmiyor
He öyle valla ablası
Kuzum bende spiral var ve bu dönemde çok spor yapılırsa dusme ihtimali çok yüksek oyuzden zorlamak istemiyorum ama bugün hafif seyler yaparım
Pahalı yawanam pahalıda bu amelıyatlar ben 2. cogugu dusunuyorum rabbım verırse o kılolarıda verıp sonradan aldırcam derılerımı oldu bıttı masallah
Reglken yapabiliyorsan aslında çok güzel kilo verdiriyor canım.Bazımızın çok ağrısı,sızısı yada halsizliği oluyor ya bu dönemlerde.Yapamayan oluyor yani.
En bomba kilolar regl sonrası gidiyor aslında canım.Ağrın sızın yoksa yapabiliyorsan sporu bırakma.
Hoşgeldin aramıza10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Kilo alma sebebim çocuk için tedavi ilaçları 57 den birden 65 oldum.
hatalarım çok çay az su ve tatlı...
Pahalı yaw
Ben ikinciyi düşünmüyorum o nedenle iyice sıkılaşayım yaptırımDomur domur göğsümü gere gere dolaşmayı özledim
İnşallah canım,önce sağlık olsun hepsini sıra sıra yaparsın.
Tekrar hoşgeldin.Tedavi sonrası oldu mu canım?10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Evet ben yapabiliyorum ama ağrım bu sefer daha çok oldu. Bacaklarım ağrıyor, bugün yine gidicem ama aerobik hem de. Regl oldum şişkinliğim indi, kendimi daha ince hissediyorum. Tatlı isteğim de bitti. Ne kadar yaparsam kar o zaman sporu bu dönemdeReglken yapabiliyorsan aslında çok güzel kilo verdiriyor canım.Bazımızın çok ağrısı,sızısı yada halsizliği oluyor ya bu dönemlerde.Yapamayan oluyor yani.
En bomba kilolar regl sonrası gidiyor aslında canım.Ağrın sızın yoksa yapabiliyorsan sporu bırakma.
10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Tekrar hoşgeldin.Tedavi sonrası oldu mu canım?
Ben de tüp bebek annesiyim.
Burayı ihmal etmezsen çok güzel motivasyon sağlıyor.Hep birlikte veririz kiloları.
Öyle şeyler de mi oluyor beBizim evde kimse yok gelsin konuşsun konuşsun dursun kendi kendineayy kız benim sevgilimde burada napıyorum çok merak ediyo. Geçen gittiğimde ben bişeyle uğraşıyodum ona dedim ki telefonumu aç biletimi al ordan. Salak gibi burayı açık bırakmışım o da özel mesajlara girdi en başta, muhtemelen erkek olan bir üye bana saçma sapan cinsel içerikli şeyler yazmış. Onu okudu gerisini anlatmıyorum senin koca bulsada çok da şey etmez genellikle güzel bahsediyosun adamdan hatta grurlanır
2 sınavım var yarın gireceğime 2 aydır durmaksızın çalışıyorum. Cuma günü gireceğim sınava ise 1 kere bile bakmadım yarın çalışırım diyorum. Bi taraftan öğleden sonra bakayım diyorum sonrada diyorum ki yok çok çalışmış olduğunu tekrar et
Hoşgeldin aramızaçok bi kilon yok azimli olursan verirsin düzenin nasıl çalışıyor musun kaçta kalkıyosun kaçta yatıyosun ne yiyip ne içiyosun
Hoplamalı zıplamalı sporlar yapma canım,dediğin gibi hafif şeyler yap.Vücudun esnesin hem regl de iyi gelir
Hoşgeldin. İnşallah hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun. Birlikte de güzel güzel zayıflarız2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
Çok samimi bir grup gerçekten
Ayyy sizin evi çok sever kesin,evin herköşesini temizlerken herköşesiyle sohbet ederBizim evde kimse yok gelsin konuşsun konuşsun dursun kendi kendineayy kız benim sevgilimde burada napıyorum çok merak ediyo. Geçen gittiğimde ben bişeyle uğraşıyodum ona dedim ki telefonumu aç biletimi al ordan. Salak gibi burayı açık bırakmışım o da özel mesajlara girdi en başta, muhtemelen erkek olan bir üye bana saçma sapan cinsel içerikli şeyler yazmış. Onu okudu gerisini anlatmıyorum senin koca bulsada çok da şey etmez genellikle güzel bahsediyosun adamdan hatta grurlanır
2 sınavım var yarın gireceğime 2 aydır durmaksızın çalışıyorum. Cuma günü gireceğim sınava ise 1 kere bile bakmadım yarın çalışırım diyorum. Bi taraftan öğleden sonra bakayım diyorum sonrada diyorum ki yok çok çalışmış olduğunu tekrar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?