Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doğru dıyorsun kuzum... platesin kol vıdeolarını ızlıyım bakalım alırım lastıkle dambıl işe yarar demı yaa çok sarkık

Günaydın canımcım

Günaydınlar efendim.Nasılsınız?

İyiyim canımm sen nasılsın neler yapıyorsun

Günaydın arkadaşlar

Günaydın canım

Önce yanağına bir öpücük konduram

İyiyim canım kafam rahat herşey yolunda daha motiveyim artık.
Biraz önce kahvaltı yaptım şimdide süt içiyorum

hello hatuncuklar hav ar yu??? allahım ingilizcem yıkılıyorrrrrrrrrr

hello bebem

doğru dıyorsun kuzum... platesin kol vıdeolarını ızlıyım bakalım alırım lastıkle dambıl işe yarar demı yaa çok sarkık
Yarar canım,adım adım git.Herşey çok daha iyi olacak ,inan kuzum.Ben de toplamda 22-23 kilo verdim çok bi sarkma olmadı.Az kollarımda var kollarımdaki sarkmalar toparlanırsa toparlanır,toparlanmazsa da verdiğim onca kilonun delili olarak gururla sarkan kollarımı seyrederim,Severim sarkmalarımı ,öper içime çekerimBenim derdim buradakiler bilir memiktoların sarkmasıOna da bi bişeyler ayarlayacağım artık

Bu arada siteye yazarken sayfa kilitleniyor,sürekli çıkış yapıp yeniden giriyorum.Sizlerde de oluyor mu? Yoksa bunlar bana kaderimin oyunu mu

Öpücük çok iyi geldi canım Bi kocaman öpücük de benden sana gelsin.Seni böyle tam motive görmek inan çok güzel.
Afiyet olsun ,sağlık sıhhat kas olsun canımm
Yavrucukların nasıl iyiler mi?

O ablayı bizede göndersene temizlesin evi yan gel yat bence belki uyursan kocacığının özlemi hafifler

Yaz bari bütün şifrelerini telefonun not kısmına. Benim hepsi yazar gerçi çoğu aynı ama bazı yerler şifreyi farklı formatta istiyor malum benimde yarın vizem var akşam 8de Abbas yolcu tedbiri bıraktım tevekkül aşamasındayım şuan

Abla güzel temizlik yapar ama çok konuşurYanında kimse olmasa da konuşuyorOnun da dili benim gibi şişmiş zaharkonuş konuş dilinin pası çözülmez
Şifrelerim genelde aynıdır,bi yerlere yazmayı sevmiyorum,bir de eşim burayı bulmaya çabalıyor gerçi telefon parmak izimle açılıyorŞifreyi yazarsam bi şekilde bulursa hayiin yakar beni
Onun şifresi var bende,benimki onda yok
Az kaldı canım biraz düzene girmene az kaldı.bu süreci minimum kayıpla atlatsan iyi olur.
Kocacuğumun özlemini geçirebilmek için bi 6 ay kış uykusu yeter ama o da ele geçmiyor

Öpücük çok iyi geldi canım Bi kocaman öpücük de benden sana gelsin.Seni böyle tam motive görmek inan çok güzel.
Afiyet olsun ,sağlık sıhhat kas olsun canımm
Yavrucukların nasıl iyiler mi?

Ohh aldım öpücüğün hemide çok güzeldi kokulu kokulu...

Çocuklar çok şükür gayet iyiler canım kızım da okuldan gelmedi oglusumla oturuyoruz..

Sana kaç defa cevap vermeye yeltendim ,bi türlü olmadı.Bi wifi’yı açıyorum,sonra wifiyı kapatıp sonra telefonun internetini açıyorum kafayı yedim
Gece yaptığım güncellemeden oldu sanırım

Güncellemeden olabilir kuzum ama istersen telefonu kapatıp tekrar aç

nasılsın canımmm

oh maşallah kuzum sen kaç kılodan dustun ne zamanda aboeeee 23 kg hee vay vay kralsınnn operasyon yaptır kız ben dusunmuyor degılım valla

Bir kapatıp açayım
Ohh anne oğul keyfi yapıyorsunuz ha,ne güzel

oh maşallah kuzum sen kaç kılodan dustun ne zamanda aboeeee 23 kg hee vay vay kralsınnn operasyon yaptır kız ben dusunmuyor degılım valla
Canım ben geçen yıl nisanda 89-90 dım sonra ağıstosa kadar diyet ve biraz sporla 73,5 civarına geldim.bu kış spor ve diyeti pek yapmadım,çok az dikkat ettim.Sonra şubatın sonunda buraya tekrar döndüm tam gaz diyete başladım.
Bir yılda verdim sayılır ama 4-5 ay bırakmıştım diyeti.
Yaptıracağım ben de çok ciddi düşünüyorum.Şu kilo verme işim bi bitsin sonra biraz toplatırım memiktoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…