Günaydın tekrar canımGunaydin işteyim
Canım önce Leslie ile vücudun hamlığı geçsin,spora alışsın sonra yavaş yavaş eliptiğe geçersin.Gün gün süreyi uzatırsın.Birden yüklenme bırak vücudun yeni düzene alışsın.
Kollar için zamanla pilates lastiği ve başlangıç olarak 500 gramlık ağırlıkla kol çalışması yaparsan çok sıkıntı olmaz.( başlangıçta yarım litrelik su şişeleri bile olur,sonra bir kilo ağırlığa geçersin ama hepsini birden yapma) spora alıştıkça yavaş yavaş tempoyu arttır.
Günaydın canımcım
Günaydınlar efendim.Nasılsınız?
Günaydın arkadaşlar
Teşekkür ederim canım,o senin menünün güzelliği
günaydın çiçeeem,gözümün nuru nasılsın bakalım bugün
Maşallah canım daha da iyi bomba gibi olacaksın
Hahaha uyumadım gerçi bu sabah 8’de kalktık,evde büyük temizlik var.artık yanlış anlamazsınız zaten,büyük temizliği yapan ben değilim tabi ki oğlumu bakıcısıyla parka yollarım,kadın temizliği yaparken biraz laklak sonra da spor yaparım.
Gözümün nuru eşim gece gitti,seferi yani adamAcım büyük, bu da acım büyük gözlüklerim
hello hatuncuklar hav ar yu??? allahım ingilizcem yıkılıyorrrrrrrrrr
Yarar canım,adım adım git.Herşey çok daha iyi olacak ,inan kuzum.Ben de toplamda 22-23 kilo verdim çok bi sarkma olmadı.Az kollarımda var kollarımdaki sarkmalar toparlanırsa toparlanır,toparlanmazsa da verdiğim onca kilonun delili olarak gururla sarkan kollarımı seyrederim,Severim sarkmalarımı ,öper içime çekerimdoğru dıyorsun kuzum... platesin kol vıdeolarını ızlıyım bakalım alırım lastıkle dambıl işe yarar demı yaa çok sarkık
Bu arada siteye yazarken sayfa kilitleniyor,sürekli çıkış yapıp yeniden giriyorum.Sizlerde de oluyor mu? Yoksa bunlar bana kaderimin oyunu mu
Öpücük çok iyi geldi canım
İyiyim canımm sen nasılsın neler yapıyorsun
Günaydın canım
Önce yanağına bir öpücük konduram
İyiyim canım kafam rahat herşey yolunda daha motiveyim artık.
Biraz önce kahvaltı yaptım şimdide süt içiyorum
hello bebem
O ablayı bizede göndersene temizlesin eviHahaha uyumadım gerçi bu sabah 8’de kalktık,evde büyük temizlik var.artık yanlış anlamazsınız zaten,büyük temizliği yapan ben değilim tabi ki oğlumu bakıcısıyla parka yollarım,kadın temizliği yaparken biraz laklak sonra da spor yaparım.
Gözümün nuru eşim gece gitti,seferi yani adamAcım büyük, bu da acım büyük gözlüklerim
Yaz bari bütün şifrelerini telefonun not kısmına. Benim hepsi yazar gerçi çoğu aynı ama bazı yerler şifreyi farklı formatta istiyor malumfattylamb94 dün gece telefonununun güncellemesi vardı,onu yaptım sonra buraya giriş şifremi hatırlayamadım Hep otomotik giriş yaptığım için unutmuşum.Sabah bir iki şifremi denedim, hatalı dedi, neyse karnımı doyurayım kafam çalışır dedim.Açken ben,ben değilim çünkü
Karnım doydu zihnimdeki perde aralanarak bir aydınlanma yaşadım.Hop şifreyi şakkadanak hatırladım
Sen ne yapıyorsun?
Sana kaç defa cevap vermeye yeltendim ,bi türlü olmadı.Bi wifi’yı açıyorum,sonra wifiyı kapatıp sonra telefonun internetini açıyorum kafayı yedimYok canim bende öyle bişey olmuyo
Abla güzel temizlik yapar ama çok konuşurO ablayı bizede göndersene temizlesin eviyan gel yat bence belki uyursan kocacığının özlemi hafifler
Yaz bari bütün şifrelerini telefonun not kısmına. Benim hepsi yazar gerçi çoğu aynı ama bazı yerler şifreyi farklı formatta istiyor malumbenimde yarın vizem var akşam 8de Abbas yolcu tedbiri bıraktım tevekkül aşamasındayım şuan
Öpücük çok iyi geldi canımBi kocaman öpücük de benden sana gelsin.Seni böyle tam motive görmek inan çok güzel.
Afiyet olsun ,sağlık sıhhat kas olsun canımm
Yavrucukların nasıl iyiler mi?
Sana kaç defa cevap vermeye yeltendim ,bi türlü olmadı.Bi wifi’yı açıyorum,sonra wifiyı kapatıp sonra telefonun internetini açıyorum kafayı yedim
Gece yaptığım güncellemeden oldu sanırım
İyiyim canımm sen nasılsın neler yapıyorsun
Günaydın canım
Önce yanağına bir öpücük konduram
İyiyim canım kafam rahat herşey yolunda daha motiveyim artık.
Biraz önce kahvaltı yaptım şimdide süt içiyorum
hello bebem
nasılsın canımmm
Yarar canım,adım adım git.Herşey çok daha iyi olacak ,inan kuzum.Ben de toplamda 22-23 kilo verdim çok bi sarkma olmadı.Az kollarımda var kollarımdaki sarkmalar toparlanırsa toparlanır,toparlanmazsa da verdiğim onca kilonun delili olarak gururla sarkan kollarımı seyrederim,Severim sarkmalarımı ,öper içime çekerimBenim derdim buradakiler bilir memiktoların sarkması Ona da bi bişeyler ayarlayacağım artık
Bir kapatıp açayımOhh aldım öpücüğün hemide çok güzeldi kokulu kokulu...
Çocuklar çok şükür gayet iyiler canım kızım da okuldan gelmedi oglusumla oturuyoruz..
Güncellemeden olabilir kuzum ama istersen telefonu kapatıp tekrar aç
İyiyim canımm.. Şuan deli gibi spor yapmak istiyorum ama şansa regli yim
Canım ben geçen yıl nisanda 89-90 dım sonra ağıstosa kadar diyet ve biraz sporla 73,5 civarına geldim.bu kış spor ve diyeti pek yapmadım,çok az dikkat ettim.Sonra şubatın sonunda buraya tekrar döndüm tam gaz diyete başladım.oh maşallah kuzum sen kaç kılodan dustun ne zamanda aboeeee 23 kg hee vay vay kralsınnnoperasyon yaptır kız ben dusunmuyor degılım valla
Bir kapatıp açayım
Ohh anne oğul keyfi yapıyorsunuz ha,ne güzel
regl olunca spor yokmu =??? aaaaa yapsan nolukı bılmıyordum bak bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?