Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
Çok samimi bir grup gerçekten
Ben de çok uzun ve yorucu tüp bebek tedavisi sonrası anne oldum,çok şükür.bende sorun da çoktu.Tek avantajım çok olumlu düşünüyor ve psikolojim çok iyiydi.Sen de kilolarını verip vücudunu güzelce dinlendirdikten sonra inşallah anne olursun canım.
Çok fazla da bir kilon yok canım.istedikten sonra çok güzel kilolar verirsin canım.

Kendini çok zorlamacak şekilde yap canım.Tatlı isteği aslında bağımlılığımızdan oluyor.Ben çok uzun süredir şeker hiç almadığım için tatlı krizlerini artık yaşamıyor gibiyim.Regl sonrası çok güzel incelirsin canım.Metabolizma bu dönemde canavar gibi çalıştığı için bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek.Ben de daha olmadım,beklemediyim

Öyle şeyler de mi oluyor bebana denk gelmedi. Eşimde burayı bilmiyor. Ama meraklıdır ne yazıyor diye bakar kesin
Bazen tavuk kılığına girmiş tilkiler kümese girebiliyorŞikayet et butonuna bastın mı yöneticiler tilkiyi itlaf ediyor canım

2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
Şekerin mi yüksek acaba?
Tokluk hissi sağlayacak besinlerle dengeleyenilirsin canım ama öncesinde tahlil yaptırsan iyi olur sanki.
Ekmek,tatlı işlenmiş gıdalar geçici tokluk verir ve çok kısa bir süre sonra acıktırır.
Sen bugünün sonunda saat saat neler yedin onları yazarsan bakar daha net yorum yapabiliriz.

Ben kaçtım canlarım ,ciğerlerim gözümün nurları haydi eyvallah
Kaçamak yapmayın,güzel güzel beslenin bol bol spor yapın.
Kaçamağı aklından geçirip midesine indireni pıçaklarım Rüyanızda bile kaçamak yapsanız rüyanızda pıçaklarım

moral çok onemlı canım sakın ıcını sıkma kendını daglama rabbım verır olumsuz hıc dusunme.. Rabbım yuzunuze gulsu ınsallah tatlı bır bebısın olsun

su için sunu onerebılırım sana canım 1 sıse suya yesıl elma dılımı at yada taze nane tadını az degıstırıyor içmeyı dene... bırde her wc ya gıttıkten sonra 1 bardak ıçeme calıs bunu kendıne kural koy zamanla oturur su ıcmen ben 3 lt ıcıyorum gunde ama ben sevdıgım ıcın ıcıyorum... benım arkadasım bu yazdıklarımla alıştı suya

abowwwwwww benim kalçadan bıcakla alabılısen baya kılo kes gıtsın feda olsun hehehehe muckk gorusuruz canım

tosuna kurban ol dıyeydın heheheh

gideyrum işim var mısafır gelecek evı pok goturuyooru sileyım supureyım muckk herkese byee

Kilonuda söylemişsin, başka özel bir şey yok sana burdan ekmek çıkmaz de inşallah ikisindende geçebilirim bu son şansım yoksa 4+2 ye doğru gidiyo bu işin sonu

Hatalarını biliyosun onları çözebilirsen verirsin. Çayı şekerli mi içiyosun

Şekerim yüksek değil psikolojik bence olumsuz sonuçlanınca yemeye verdim kendimi

☆ Takima yeni katilan arkadaslarin deneme suresi 2 haftadir. 2 haftalik deneme surecinden sonra cuma gunu yapilan bildirimde kilo yuzdeleri 0.9 ve ustu oldugu hafta listeye alinir.
☆ Takim icinde verilen gorevlerin yerine getirilmesi ve gerektiginde takim motivasyonunu arttirmak icin yapilan aktivitelere katilmak zorunludur.

Aktiviteler derken bunları anlamadım ne yediğimi bugün yarın öğlene kadar yazarım. Listeye girmeme iki

hafta var sanırım benim şimdiden dikkat mı etmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…