Hoşgeldin. İnşallah hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun. Birlikte de güzel güzel zayıflarız
fitcivciv aramıza hoş geldin canım. .
hoşbuldum canım motivelerinize talibim..
Banada ilk defa denk geldi ya şansımaÖyle şeyler de mi oluyor bebana denk gelmedi. Eşimde burayı bilmiyor. Ama meraklıdır ne yazıyor diye bakar kesin
Ben de çok uzun ve yorucu tüp bebek tedavisi sonrası anne oldum,çok şükür.bende sorun da çoktu.Tek avantajım çok olumlu düşünüyor ve psikolojim çok iyiydi.Sen de kilolarını verip vücudunu güzelce dinlendirdikten sonra inşallah anne olursun canım.2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
Çok samimi bir grup gerçekten
Kendini çok zorlamacak şekilde yap canım.Tatlı isteği aslında bağımlılığımızdan oluyor.Ben çok uzun süredir şeker hiç almadığım için tatlı krizlerini artık yaşamıyor gibiyim.Regl sonrası çok güzel incelirsin canım.Metabolizma bu dönemde canavar gibi çalıştığı için bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek.Ben de daha olmadım,beklemediyimEvet ben yapabiliyorum ama ağrım bu sefer daha çok oldu. Bacaklarım ağrıyor, bugün yine gidicem ama aerobik hem de. Regl oldum şişkinliğim indi, kendimi daha ince hissediyorum. Tatlı isteğim de bitti. Ne kadar yaparsam kar o zaman sporu bu dönemde
Bazen tavuk kılığına girmiş tilkiler kümese girebiliyorÖyle şeyler de mi oluyor bebana denk gelmedi. Eşimde burayı bilmiyor. Ama meraklıdır ne yazıyor diye bakar kesin
Şekerin mi yüksek acaba?2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
2 kere denedim canım olumsuz maalesef işin kötüsü tokluk hissetmiyorum çok vitamin kullandım yumurta kalitesi için onlar mı yaptı bilmiyorum
İşim sekreterlik ama sürekli çay taşıyorum kesintisiz yarım saat otururum en fazla daha önceleri ip atladım her tedavi sonrasında kilo aldım çünkü..
uykum düzenlidir 10,3 en fazla onbir sabah erken kalkarım 7,30 ta ekmek yemeden durabiliyorum ama su içmiyorum vede çayı bırakamıyorum sorunum bunlar daha önce kilo verdim diyetisyeni düşündüm vazgeçtim
Ben kaçtım canlarım ,ciğerlerim gözümün nurları haydi eyvallah
Kaçamak yapmayın,güzel güzel beslenin bol bol spor yapın.
Kaçamağı aklından geçirip midesine indireni pıçaklarımRüyanızda bile kaçamak yapsanız rüyanızda pıçaklarım
Ayyy sizin evi çok sever kesin,evin herköşesini temizlerken herköşesiyle sohbet eder
Benim koca meraklı çokİlk başladığımda kaç kilo olduğumu söylememiştim,evlilik kiloma düştüğüm için geçen rahat rahat söyledim 90’a çıkmıştım hayy maşallah tosunuma dedi,sen bana hiç o kadar kilolu gelmiyordun diye ekledi
Canım inşallah sınavların çok çok iyi geçer ,sana bol moral ve enerji olarak döner
Çalışmış olduğunu tekrar etmek sanki bana daha mantıklı geldi canım.
Kilonuda söylemişsin, başka özel bir şey yok sana burdan ekmek çıkmaz deAyyy sizin evi çok sever kesin,evin herköşesini temizlerken herköşesiyle sohbet eder
Benim koca meraklı çokİlk başladığımda kaç kilo olduğumu söylememiştim,evlilik kiloma düştüğüm için geçen rahat rahat söyledim 90’a çıkmıştım hayy maşallah tosunuma dedi,sen bana hiç o kadar kilolu gelmiyordun diye ekledi
Canım inşallah sınavların çok çok iyi geçer ,sana bol moral ve enerji olarak döner
Çalışmış olduğunu tekrar etmek sanki bana daha mantıklı geldi canım.
Kilonuda söylemişsin, başka özel bir şey yok sana burdan ekmek çıkmaz deinşallah ikisindende geçebilirim bu son şansım yoksa 4+2 ye doğru gidiyo bu işin sonu
Hatalarını biliyosun onları çözebilirsen verirsin. Çayı şekerli mi içiyosunİşim sekreterlik ama sürekli çay taşıyorum kesintisiz yarım saat otururum en fazla daha önceleri ip atladım her tedavi sonrasında kilo aldım çünkü..
uykum düzenlidir 10,3 en fazla onbir sabah erken kalkarım 7,30 ta ekmek yemeden durabiliyorum ama su içmiyorum vede çayı bırakamıyorum sorunum bunlar daha önce kilo verdim diyetisyeni düşündüm vazgeçtim
Hatalarını biliyosun onları çözebilirsen verirsin. Çayı şekerli mi içiyosun
Şekerin mi yüksek acaba?
Tokluk hissi sağlayacak besinlerle dengeleyenilirsin canım ama öncesinde tahlil yaptırsan iyi olur sanki.
Ekmek,tatlı işlenmiş gıdalar geçici tokluk verir ve çok kısa bir süre sonra acıktırır.
Sen bugünün sonunda saat saat neler yedin onları yazarsan bakar daha net yorum yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?