- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle
2haftalık deneme süresinin amacı,senin katılımını iradeni ve kilo vermeni görmek.Listeye girmek için evet yarışmanın kuralı gereği iki haftan var ama yediklerine içtiklerine bugünden itibaren başlamalısın.Listede olduğunda aldığın yada verdiğin kilo takımın ortalamasını etkileyeceği için seni biraz tanımamız gerekiyor doğal olarak.☆ Takima yeni katilan arkadaslarin deneme suresi 2 haftadir. 2 haftalik deneme surecinden sonra cuma gunu yapilan bildirimde kilo yuzdeleri 0.9 ve ustu oldugu hafta listeye alinir.
☆ Takim icinde verilen gorevlerin yerine getirilmesi ve gerektiginde takim motivasyonunu arttirmak icin yapilan aktivitelere katilmak zorunludur.
Aktiviteler derken bunları anlamadım ne yediğimi bugün yarın öğlene kadar yazarım. Listeye girmeme iki
hafta var sanırım benim şimdiden dikkat mı etmem gerekiyor
O zaman senin sorunun çay içmek değil yemek. Hepsi yavaş yavaş halledilir kararlı olursan.Hayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle
Evet listeye girmene 2 hafta var. Aktif olup katılım sağlayıp sağlamadığına, menü paylaşımı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp yapmadığına ve diyetine sadıklığına bakılıp listeye alınıyorsun. 2 hafta deneniyoruz yani.☆ Takima yeni katilan arkadaslarin deneme suresi 2 haftadir. 2 haftalik deneme surecinden sonra cuma gunu yapilan bildirimde kilo yuzdeleri 0.9 ve ustu oldugu hafta listeye alinir.
☆ Takim icinde verilen gorevlerin yerine getirilmesi ve gerektiginde takim motivasyonunu arttirmak icin yapilan aktivitelere katilmak zorunludur.
Aktiviteler derken bunları anlamadım ne yediğimi bugün yarın öğlene kadar yazarım. Listeye girmeme iki
2haftalık deneme süresinin amacı,senin katılımını iradeni ve kilo vermeni görmek.Listeye girmek için evet yarışmanın kuralı gereği iki haftan var ama yediklerine içtiklerine bugünden itibaren başlamalısın.Listede olduğunda aldığın yada verdiğin kilo takımın ortalamasını etkileyeceği için seni biraz tanımamız gerekiyor doğal olarak.
Pazartesi ve Cuma tartı günü olduğu için bildirim şart.
Aktiviteden kasıt,spor yarışmaları oluyor(bu sıralar biraz aksadı gerçi) onlara katılım mecburi
Kaçamaklara ceza oluyor ki bu cezalar da spor yapmak,sağlıklı tarifleri deneyip paylaşmak gibi şeyler oluyor.Cezayı genelde ben veriyorum ve verdiğim çoğunlukla spor yaptırmak üzerine oluyor.
O zaman senin sorunun çay içmek değil yemek. Hepsi yavaş yavaş halledilir kararlı olursan.Hayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle
Evet listeye girmene 2 hafta var. Aktif olup katılım sağlayıp sağlamadığına, menü paylaşımı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp yapmadığına ve diyetine sadıklığına bakılıp listeye alınıyorsun. 2 hafta deneniyoruz yani.☆ Takima yeni katilan arkadaslarin deneme suresi 2 haftadir. 2 haftalik deneme surecinden sonra cuma gunu yapilan bildirimde kilo yuzdeleri 0.9 ve ustu oldugu hafta listeye alinir.
Anammm kim gelmişKizlaaarrrnasilsiniz kuzucuklarrrr
Kizlaaarrrnasilsiniz kuzucuklarrrr
hosbulduk canim nasilsin :) nasil gidiyor diyetHoşgeldin oyhh canim
:)) hosbuldum esracim ❤ nasjlsin aAnammm kim gelmişkaptanların en güzeli gelmiş hoşgelmiş
Kaçın kaçın sahibi geldiKizlaaarrrnasilsiniz kuzucuklarrrr
Evet canım kilo bildirimi takımdaki deneme süresindeki üyeleri de kapsıyor.Tanışalım bakalım :) pazar günleri hariç aktif olurum gibime geliyor.
Ben listede değilim ama yinede kilo bildirimi yapmama gerekşiyor yani
hosbulduk canim nasilsin :) nasil gidiyor diyetHoşgeldin oyhh canim
:)) hosbuldum esracim ❤ nasjlsin aAnammm kim gelmişkaptanların en güzeli gelmiş hoşgelmiş
Hpsbulduk cnm nasilsinOy oy oy kaptanicem gelmiş hoş gelmis
hosbulduk canimKaçın kaçın sahibi geldi
Hoşgeldin canımmNasılsın kaptaniçemiz
ben iyiyim Elifcim sen nasılsın iyi misinhosbulduk canim nasilsin :) nasil gidiyor diyet
:)) hosbuldum esracim ❤ nasjlsin a
Biz baya sahiplendiydik amaKaçın kaçın sahibi geldi
Hoşgeldin canımmNasılsın kaptaniçemiz
Teşekkürler tatlımmHpsbulduk cnm nasilsin
hosbulduk canimiyim sen nasilsn
Patron patron dolaşmaya da 3 mesajda alışmıştımben iyiyim Elifcim sen nasılsın iyi misin
Biz baya sahiplendiydik ama
hosbulduk canim nasilsin :) nasil gidiyor diyet
Bende iyim cok sukurben iyiyim Elifcim sen nasılsın iyi misin
Biz baya sahiplendiydik ama
Geldim bi bakim dedim napiyolar iyiler mi kilo verdiler miTeşekkürler tatlımmiyiyim ben de.Arada fırsat buldukça çıkıp çıkıp gel anacım
ay siz dolasin oyle. Ask olsun buranin sahibi ben miyimPatron patron dolaşmaya da 3 mesajda alışmıştımBuralar bize paşa dedemizden kalmış gibiydi yaw
Harikasin canim. Cuma gununu merakla bekliyorm :)Iyi gidiyor sukur sorun yok sporda ekledim yavastan tadindab yenmez yani canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?