Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle

Malesef benimde vazgecilmezim cay tiryakisiyim ve yanına kuru meyveler çikolatalar vs olmadan içemiyorum ama şimdi sadece kuru uzumle geçiştiriyorum. Bırakmak çok zor allah kolaylık versin sana canım

2haftalık deneme süresinin amacı,senin katılımını iradeni ve kilo vermeni görmek.Listeye girmek için evet yarışmanın kuralı gereği iki haftan var ama yediklerine içtiklerine bugünden itibaren başlamalısın.Listede olduğunda aldığın yada verdiğin kilo takımın ortalamasını etkileyeceği için seni biraz tanımamız gerekiyor doğal olarak.
Pazartesi ve Cuma tartı günü olduğu için bildirim şart.
Aktiviteden kasıt,spor yarışmaları oluyor(bu sıralar biraz aksadı gerçi) onlara katılım mecburi
Kaçamaklara ceza oluyor ki bu cezalar da spor yapmak,sağlıklı tarifleri deneyip paylaşmak gibi şeyler oluyor.Cezayı genelde ben veriyorum ve verdiğim çoğunlukla spor yaptırmak üzerine oluyor.

O zaman senin sorunun çay içmek değil yemek. Hepsi yavaş yavaş halledilir kararlı olursan.
Evet listeye girmene 2 hafta var. Aktif olup katılım sağlayıp sağlamadığına, menü paylaşımı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp yapmadığına ve diyetine sadıklığına bakılıp listeye alınıyorsun. 2 hafta deneniyoruz yani.

Tanışalım bakalım :) pazar günleri hariç aktif olurum gibime geliyor.
Ben listede değilim ama yinede kilo bildirimi yapmama gerekşiyor yani

O zaman senin sorunun çay içmek değil yemek. Hepsi yavaş yavaş halledilir kararlı olursan.
Evet listeye girmene 2 hafta var. Aktif olup katılım sağlayıp sağlamadığına, menü paylaşımı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp yapmadığına ve diyetine sadıklığına bakılıp listeye alınıyorsun. 2 hafta deneniyoruz yani.

Tanışalım bakalım :) pazar günleri hariç aktif olurum gibime geliyor.
Ben listede değilim ama yinede kilo bildirimi yapmama gerekşiyor yani
Evet canım kilo bildirimi takımdaki deneme süresindeki üyeleri de kapsıyor.
İşe alınmış ama deneme süresindeki işçi gibi olduğunu düşün
Bildirim yapmazsan biz senin kilo verip vermediğini bilemeyiz

ben iyiyim Elifcim sen nasılsın iyi misin

Biz baya sahiplendiydik ama
Bende iyim cok sukur
Teşekkürler tatlımm iyiyim ben de.Arada fırsat buldukça çıkıp çıkıp gel anacım
Geldim bi bakim dedim napiyolar iyiler mi kilo verdiler mi masallah hrpiniz iyisiniz
Patron patron dolaşmaya da 3 mesajda alışmıştımBuralar bize paşa dedemizden kalmış gibiydi yaw
ay siz dolasin oyle. Ask olsun buranin sahibi ben miyim hepimizin burasi. Sizde kaptansiniz. Pasa dedenizden kalmadiysada olsun butun servetim sizindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…