Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Inşallah kalıcı gelmişsindir sensiz olmuyo

Sen gittin ya,ben bu hafta ödem yaptım ya( Diyete spora tam gaz devam ediyorum ama gelmeyen regl ile bitmeyen ödemi var
Sen işlerini hallet yoluna koy gel ne kilolar vereceğiz daha

Sumeyyecim cok gecmiş olsun canım biraz gec oldu ama kusura bakma nasılsın suan ilk zamanlar zorlanman normal bşr de reglnolmussun bu bikacgun gecsin bence cok zevk alcaksın sakın canını sıkma canım

Seni gidi sakacı kızzz sporun harika olmus yenş baslamıs biri icin ben e super ben yapamıyprum 3 mil cok yprukuyorum ya tebrik ederim seni canım haftada 3 gun yapsan bile harşka olacak kendşnkengurur duymalısın bence suan

Canım menün az olmus sanki neden öylenyaptın bide meyveyi aksama almaktan zşyade öglen gibi ye en azından daha iyi olur
Günaydınnn
Harika bir gün,bol hareketli sıfır kaçamaklı bir gün olsun
Cuma geliyor hazır mıyız genjler
Ay ben hiç hazır degilim ya esperenzaa bogazımın yolları acıldı yine yani oruclu oldugum icin heralde aklımdan deli deli yemekler geciyor valla

Sen gittin ya,ben bu hafta ödem yaptım ya( Diyete spora tam gaz devam ediyorum ama gelmeyen regl ile bitmeyen ödemi var
Sen işlerini hallet yoluna koy gel ne kilolar vereceğiz daha
Olsun cnm odem gider :) valla bnm kilodan yana cok umudum yok artik.
Bir süre işini gücünü hallet,kafanı topla bomba gibi geri gelirsin canım.
Arada gelip bi selam da çaksan kâfi.Yavrucuklar nasıl iyiler mi?
Iyiler cok sukur yaramazliga tam gaz devam
Olsun arada gel sohbete muhabbete nasılsa ben daha önümüzdeki yüz yıl buralardayım zayıflarız
seninle ben buranin demirbasi olcaz. Bu gidisle ruzgar unv bitirir mezun olur evlenir ben hala burda kilo vermeye calisirim

seninle ben buranin demirbasi olcaz. Bu gidisle ruzgar unv bitirir mezun olur evlenir ben hala burda kilo vermeye calisirim
Senin yine modun düşmüş çok belli. Ilacımız iyi bir diyetisyen motivasyonu kendi kendimize sağlayamıyoruz

başlamadan once esneme yap ıstersen o rahatlatır belkı ben yapmadım ama sen dene bı canım ...bıttıkten sonra acısı cıkıyor vucut ham olunca duzelır ınsalllah alısırım... ben hepımızle gurur duyuyorum

Senin yine modun düşmüş çok belli. Ilacımız iyi bir diyetisyen motivasyonu kendi kendimize sağlayamıyoruz
benim modum 5 6 aydir dusuk aslinda. Bi turlu diyet moduna giremedim izine ciktigimdan beri. Diyetisyene ben gitmem. Cumku bana biseyi yeme dedikleri vakit onu yemeyi daha cok istiyorum diyet modundan ciktim 3 gundur ve hic kacamak yapmadim. Tartilmadim. 3 gun once aklim hep abur cuburdaydi. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum

vallahı bende beklıyorum benım bu cuma 2. bıldırım olucak alıyonuz mu gayrı benı oz evlat moduna hehehe
haftaya cuma gircen listeye cnm

vay zalım vay şaka yapıyom cıddıye alma ugrasıyorum hehehehe

Canım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarını
ahh kuzum ya hakıkaten kollarım cok sıkıntı çıkartacak gıbı bırde dedıgım uygun mu sence haftaya eliptik eklesem 15 dk ondan sonrakı hafta da 30 yapsam oh mıs bence kasarmı kı benı
Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollara

Valla cidden operasyonluk oluyor okadar kiloyu verince bide iki cocuk emziriyorsub insanlıktan cıktı benimkiler artık

10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Kilo alma sebebim çocuk için tedavi ilaçları 57 den birden 65 oldum.
hatalarım çok çay az su ve tatlı...
canım hoşgeldin aramıza kilon cok degil kolay verririz burda hep beraber
Umarım hakkında hayırlısı olur hayır gibi görünende ser ser gibi görünende hayır olabiliyor senin saglgın cok öenmli suan biz yanındayız

Kilonuda söylemişsin, başka özel bir şey yok sana burdan ekmek çıkmaz de inşallah ikisindende geçebilirim bu son şansım yoksa 4+2 ye doğru gidiyo bu işin sonu
Esra canım basarılar sana inş ckk guzel bir sınav gecer elinden gelenş yaptıysan artık takdir Allahın canjm bosver gerisini takma kafanı 4+2-3-4 Allah ne verdşyse

Hayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle
Ayy bende sırf yanındakilerş yiyemiyorum diye bıraktım cay icmeyi valla tadı kalmadı bence kahve icebilirsin canım yanında hurma yersin neffşsnoluyor
Kizlaaarrr nasilsiniz kuzucuklarrrr
Kaptencııııım nasılsın özledik seninya keske gştmeseeeen

Eliff sen neden böyle diyorsun canım yaa umudum yoklar falan hepimiz tökezliyoruz dusuyoruz ama bşrlşkte kalkıypruz biliyorsun inanırsan ustune dusenleri yaparsan neden olmicak yapma böyle lütfen

o zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çok

Benim ev basını almıs gitmişti yşne kızlar ail supur yıka ütüle derken cocugu okuldan alıp uyutmamla birlşkte teli ancak aldım elime bugun orucum gece gözümü zor acıp kucuk yerli muzka bi süt icebildim oyuzden karnım cook ac bugun aksamı sabırsızlıkla bekliyorum aksama zeytinyaglı kerevİz yapıcam evdekilere de lahana sarması var sizden naber neler yiceksinşz aksama

Kız deme öyle bana dua et noluuur

o zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çok
Kız nasıl sınır yok yaa valla ben bu karatayı yanlıs yapıyorum geralde esra sen kitabı okutan biri olarak böyle söyleyşnce ben yanlıs yapıyormusum gibi geliyor bilşyormusun benim öğünlerime baksana bi yazınca

Bende bu hafta iyi değilim.Boğaz açıklığı yok ama kilo vermem durdu gibi.Oruç tuttuğun için yeme düzenin değişti ve oruç olunca insanın gözü en çok aç oluyor sanki
Dikkat et kuzum,yeme binbir azimle verdiğin kioları daha önceden tadını bildiğimiz şeyler için geri alma.

Yok yok yemşyorum cok sukur de zorluyorum yanş kendimi aklıma bşrleyler geliyor dun aksam 6 kasık nphut yedim falan o bilenaz geldi sanki ay menümü yazmamıstım yazam bi sn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…