- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Inşallah kalıcı gelmişsindir sensiz olmuyoBende iyim cok sukur
Geldim bi bakim dedim napiyolar iyiler mi kilo verdiler mimasallah hrpiniz iyisiniz
ay siz dolasin oyle. Ask olsun buranin sahibi ben miyimhepimizin burasi. Sizde kaptansiniz. Pasa dedenizden kalmadiysada olsun butun servetim sizindir
Cok aktif olmasam da arada ugrarim cnm :) bende ozluyorum sizleriInşallah kalıcı gelmişsindir sensiz olmuyo
Sen gittin ya,ben bu hafta ödem yaptım yaBende iyim cok sukur
Geldim bi bakim dedim napiyolar iyiler mi kilo verdiler mimasallah hrpiniz iyisiniz
ay siz dolasin oyle. Ask olsun buranin sahibi ben miyimhepimizin burasi. Sizde kaptansiniz. Pasa dedenizden kalmadiysada olsun butun servetim sizindir
Sumeyyecim cok gecmiş olsun canım biraz gec oldu ama kusura bakma nasılsın suan ilk zamanlar zorlanman normal bşr de reglnolmussun bu bikacgun gecsin bence cok zevk alcaksın sakın canını sıkma canımSpor maceram hiç iyi gitmedi bacılar
Regl oldum akşam üstü sancı var, en son saat 13 de yemek yedim.Şu uzay yürüyüşü denen zımpırtıyı 5 dakika yapınca ben pertKalp çarpıntısı,baygınlık,göz kararması.Hoca dinlenme salonuna aldı hemen 5 dakika sonra kendime geldim.
Toplamda 15 dakika bisiklet ,5 dakika uzay yürüyüşü,20 dakika da koşu bandı yapmış bulundum.
esperenzaa ve fattylamb94
Seni gidi sakacı kızzzSABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta rafadan + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 3 sıyah zeytın + azar azar beyaz peynır - otlu peynir-örgü peynır + 1 fıncan sallama çay + bi tutam acı tere
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: kaymakli ekmek kadayıf hehehehe YOK YOK YEMEDIM BIRSEY
ARA: 1 fincan beyaz çay
AKSAM: yarım kase tavuk çorba + 1 çorba kase tavuk sote
SON ARA: icerim birseyler
toplamda 3 lt su
3 mill yapmisam 45 dklik
Canım menün az olmus sanki neden öylenyaptın bide meyveyi aksama almaktan zşyade öglen gibi ye en azından daha iyi olurBugünkü menum
Uyanınca Limonlu sirkeli su
Kahvalti
4-5 y.k. Menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin
Kuru üzüm Çay
Ara
Orta şekerli türk kahvesi
1 avuç patlamış mısır
Akşam
Yarım elma
Yarim portakal
2 çilek
1 bardak tarcinli sut
Saat 21:00 gibi cok acıktım 1 kase yoğurt yedim
Sivilar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
esperenzaa
Ay ben hiç hazır degilim ya esperenzaa bogazımın yolları acıldı yine yani oruclu oldugum icin heralde aklımdan deli deli yemekler geciyor vallaGünaydınnn
Harika bir gün,bol hareketli sıfır kaçamaklı bir gün olsun
Cuma geliyor hazır mıyız genjler
Bir süre işini gücünü hallet,kafanı topla bomba gibi geri gelirsin canım.Cok aktif olmasam da arada ugrarim cnm :) bende ozluyorum sizleri
Olsun arada gel sohbete muhabbete nasılsa ben daha önümüzdeki yüz yıl buralardayım zayıflarızCok aktif olmasam da arada ugrarim cnm :) bende ozluyorum sizleri
Olsun cnm odem gider :) valla bnm kilodan yana cok umudum yok artik.Sen gittin ya,ben bu hafta ödem yaptım ya( Diyete spora tam gaz devam ediyorum ama gelmeyen regl ile bitmeyen ödemi var
Sen işlerini hallet yoluna koy gel ne kilolar vereceğiz daha
Iyiler cok sukur yaramazliga tam gaz devamBir süre işini gücünü hallet,kafanı topla bomba gibi geri gelirsin canım.
Arada gelip bi selam da çaksan kâfi.Yavrucuklar nasıl iyiler mi?
seninle ben buranin demirbasi olcaz. Bu gidisle ruzgar unv bitirir mezun olur evlenir ben hala burda kilo vermeye calisirimOlsun arada gel sohbete muhabbete nasılsa ben daha önümüzdeki yüz yıl buralardayım zayıflarız
Senin yine modun düşmüş çok belli. Ilacımız iyi bir diyetisyen motivasyonu kendi kendimize sağlayamıyoruzOlsun cnm odem gider :) valla bnm kilodan yana cok umudum yok artik.
Iyiler cok sukur yaramazliga tam gaz devam
seninle ben buranin demirbasi olcaz. Bu gidisle ruzgar unv bitirir mezun olur evlenir ben hala burda kilo vermeye calisirim
Harikasin canim. Cuma gununu merakla bekliyorm :)
Seni gidi sakacı kızzzsporun harika olmus yenş baslamıs biri icin ben e super ben yapamıyprum 3 mil cok yprukuyorum ya tebrik ederim seni canım haftada 3 gun yapsan bile harşka olacak kendşnkengurur duymalısın bence suan
benim modum 5 6 aydir dusuk aslinda. Bi turlu diyet moduna giremedim izine ciktigimdan beri. Diyetisyene ben gitmem. Cumku bana biseyi yeme dedikleri vakit onu yemeyi daha cok istiyorumSenin yine modun düşmüş çok belli. Ilacımız iyi bir diyetisyen motivasyonu kendi kendimize sağlayamıyoruz
vallahı bende beklıyorumbenım bu cuma 2. bıldırım olucak alıyonuz mu gayrı benı oz evlat moduna hehehe
benim modum 5 6 aydir dusuk aslinda. Bi turlu diyet moduna giremedim izine ciktigimdan beri. Diyetisyene ben gitmem. Cumku bana biseyi yeme dedikleri vakit onu yemeyi daha cok istiyorumdiyet modundan ciktim 3 gundur ve hic kacamak yapmadim. Tartilmadim. 3 gun once aklim hep abur cuburdaydi. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum
haftaya cuma gircen listeye cnm
Canım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarınıiyiyim canım benım... sabah canan geldı kahvaltıya su bızım canan canımmm karatay olanındanyalvardı yakardı çiğdemcim ılla benım dıyetı yap nolur yap darılırım yap... ayy dedım yapışma yaa tamam yapıcam heheheheh başladık bakalım canandıyetıne takılıyorum nette ogluş uyuyo... sen neler edeysun
Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollaraahh kuzum ya hakıkaten kollarım cok sıkıntı çıkartacak gıbıbırde dedıgım uygun mu sence haftaya eliptik eklesem 15 dk ondan sonrakı hafta da 30 yapsam oh mıs bence kasarmı kı benı
Valla cidden operasyonluk oluyor okadar kiloyu verince bide iki cocuk emziriyorsub insanlıktan cıktı benimkiler artıkYarar canım,adım adım git.Herşey çok daha iyi olacak ,inan kuzum.Ben de toplamda 22-23 kilo verdim çok bi sarkma olmadı.Az kollarımda var kollarımdaki sarkmalar toparlanırsa toparlanır,toparlanmazsa da verdiğim onca kilonun delili olarak gururla sarkan kollarımı seyrederim,Severim sarkmalarımı ,öper içime çekerimBenim derdim buradakiler bilir memiktoların sarkması Ona da bi bişeyler ayarlayacağım artık
canım hoşgeldin aramıza kilon cok degil kolay verririz burda hep beraber10 yıla yakındır evliyim
65 kiloyum hedefim 55
Kilo alma sebebim çocuk için tedavi ilaçları 57 den birden 65 oldum.
hatalarım çok çay az su ve tatlı...
Esra canım basarılar sana inş ckk guzel bir sınav gecer elinden gelenş yaptıysan artık takdir Allahın canjm bosver gerisini takma kafanı 4+2-3-4 Allah ne verdşyseKilonuda söylemişsin, başka özel bir şey yok sana burdan ekmek çıkmaz deinşallah ikisindende geçebilirim bu son şansım yoksa 4+2 ye doğru gidiyo bu işin sonu
Ayy bende sırf yanındakilerş yiyemiyorum diye bıraktım cay icmeyi valla tadı kalmadı bence kahve icebilirsin canım yanında hurma yersin neffşsnoluyorHayır şekersiz ama bisküvi kuru üüzm fındık yiyorum yanında genellikle
Kaptencııııım nasılsın özledik seninya keske gştmeseeeenKizlaaarrrnasilsiniz kuzucuklarrrr
Eliff sen neden böyle diyorsun canım yaa umudum yoklar falanOlsun cnm odem gider :) valla bnm kilodan yana cok umudum yok artik.
Iyiler cok sukur yaramazliga tam gaz devam
seninle ben buranin demirbasi olcaz. Bu gidisle ruzgar unv bitirir mezun olur evlenir ben hala burda kilo vermeye calisirim
o zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çokbenim modum 5 6 aydir dusuk aslinda. Bi turlu diyet moduna giremedim izine ciktigimdan beri. Diyetisyene ben gitmem. Cumku bana biseyi yeme dedikleri vakit onu yemeyi daha cok istiyorumdiyet modundan ciktim 3 gundur ve hic kacamak yapmadim. Tartilmadim. 3 gun once aklim hep abur cuburdaydi. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum
haftaya cuma gircen listeye cnm
Kız deme öyle bana dua et noluuurCanım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarını
Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollara
Valla cidden operasyonluk oluyor okadar kiloyu verince bide iki cocuk emziriyorsub insanlıktan cıktı benimkiler artık
canım hoşgeldin aramıza kilon cok degil kolay verririz burda hep beraber
Umarım hakkında hayırlısı olur hayır gibi görünende ser ser gibi görünende hayır olabiliyor senin saglgın cok öenmli suan biz yanındayız
Esra canım basarılar sana inş ckk guzel bir sınav gecer elinden gelenş yaptıysan artık takdir Allahın canjm bosver gerisini takma kafanı 4+2-3-4 Allah ne verdşyse
Ayy bende sırf yanındakilerş yiyemiyorum diye bıraktım cay icmeyi valla tadı kalmadı bence kahve icebilirsin canım yanında hurma yersin neffşsnoluyor
Kaptencııııım nasılsın özledik seninya keske gştmeseeeen
Eliff sen neden böyle diyorsun canım yaa umudum yoklar falanhepimiz tökezliyoruz dusuyoruz ama bşrlşkte kalkıypruz biliyorsun inanırsan ustune dusenleri yaparsan neden olmicak yapma böyle lütfen
Kız nasıl sınır yok yaa valla ben bu karatayı yanlıs yapıyorum geralde esra sen kitabı okutan biri olarak böyle söyleyşnce ben yanlıs yapıyormusum gibi geliyor bilşyormusun benim öğünlerime baksana bi yazıncao zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çok
Bende bu hafta iyi değilim.Boğaz açıklığı yok ama kilo vermem durdu gibi.Oruç tuttuğun için yeme düzenin değişti ve oruç olunca insanın gözü en çok aç oluyor sankiSumeyyecim cok gecmiş olsun canım biraz gec oldu ama kusura bakma nasılsın suan ilk zamanlar zorlanman normal bşr de reglnolmussun bu bikacgun gecsin bence cok zevk alcaksın sakın canını sıkma canım
Seni gidi sakacı kızzzsporun harika olmus yenş baslamıs biri icin ben e super ben yapamıyprum 3 mil cok yprukuyorum ya tebrik ederim seni canım haftada 3 gun yapsan bile harşka olacak kendşnkengurur duymalısın bence suan
Canım menün az olmus sanki neden öylenyaptın bide meyveyi aksama almaktan zşyade öglen gibi ye en azından daha iyi olur
Ay ben hiç hazır degilim ya esperenzaa bogazımın yolları acıldı yine yani oruclu oldugum icin heralde aklımdan deli deli yemekler geciyor valla
ederim tabikş tatlım ne demek inş cok guzel gececekKız deme öyle bana dua et noluuur
Yok yok yemşyorum cok sukur de zorluyorum yanş kendimi aklıma bşrleyler geliyor dun aksam 6 kasık nphut yedim falan o bilenaz geldi sanki ay menümü yazmamıstım yazam bi sn :))Bende bu hafta iyi değilim.Boğaz açıklığı yok ama kilo vermem durdu gibi.Oruç tuttuğun için yeme düzenin değişti ve oruç olunca insanın gözü en çok aç oluyor sanki
Dikkat et kuzum,yeme binbir azimle verdiğin kioları daha önceden tadını bildiğimiz şeyler için geri alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?