Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vay zalım vay şaka yapıyom cıddıye alma ugrasıyorum hehehehe
yok cnm alinmam bu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi

Ay bilmiyorum cnm ya bi ileri iki geri sikildim artik
o zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çok
Karataydada meyve yok yaz geldi cilek erik kavun karpuz yenmez mi
bizim evde oyle cnm allah kabul etsin. Benim aksama yesilmercimek firinda tavuk ve karnabahar yemegm var

ederim tabikş tatlım ne demek inş cok guzel gececek
Canım oruç olduğun için şimdi dediğim gibi yap diyemeyeceğim.Ama karatayın serbest bıraktıkları ile iyice doyana kadar iki öğün dolu dolu ye.Kahvaltıyı özellikle çok sıkı yapabilirsen acıkmıyorsun gözün de dönmüyor.
Ben akşamları bol kepçe yemek,dolu dolu salata ve yoğurtla iyice doyuyorum.
Kahvaltım da çok sıkı oluyor. Soğanlı,kıymalı,lorlu, yeşillikli omletler yapıyorum değişik olunca da sıkılmıyorum.Esas tokluğu yumurta ve bol protein sağlıyor.

Canım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarını

Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollara

evet ya bende merakla beklıyorum bugun 1 bakalım karatay dıyetı çiğdem kıtap al dedı sipariş edecek eşim ınt den bakalım gorucez hep beraber olcakmı verebılcemmı... kollara gelınce sıkıntı buyuk plates kol mu çalışsam dedım 10 dk felan toplamda kuzum dene ıstersen sende

Ben kahvaltıda arada muz yada ananas yiyorum canım.Karatayda meyve de olsaydı bi ömür yapabilirdim ama ideal kilomdan sonra belirli periyotta meyve yerim ben ya.
Ben normalde kahvaltı da bile meyveyi severdim şimdi özlüyorum çok:)

Sabah
1.5 yumurta haslama
1 kk oeynir
5 zeytin
Salatalık

Aksam
6 kasık etli nohut
4 kasık salata
Bir kase yogurt
Kahvaltın az canım ya
Canım kahvaltına varsa çiğ badem,ceviz vs de eklesene.
Peyniri de avuç büyüklüğünde ve kalınlığında yiyebilirsin,zeytini de tuzu az ise 10 tane yiyebilirsin hatta fazla bile yesen olur.
Peynir de yağlı peynir bile olur.
Bir de kahvaltıda yeşillik olursa iyice doyarsın.
Aralarda varsa kefir yada bol ayran içersen açlığını frenlersin canım.

Sen biraz kafanı dinlendir,tartıdan az uzaklaş hergün çıkma yani sağlıklı beslenmeye çalış o kilolar kendiliğinden gider.Stres bile başlı başına kilo vermeye engel kuzum.

Haftaya cuma listede olursub canım.Bomba gibi gel de listenin tozunu attır.2hafta ya deneme süresi seninki de haftaya doluyor

bozarmıyım kız ıyı oturttum kendımı bu sefer 1 hafta oldu buraya gelelı gecen hafta çarşambaydı.. ıyı sonuc beklıyorum bende hayırlısı artık

bozarmıyım kız ıyı oturttum kendımı bu sefer 1 hafta oldu buraya gelelı gecen hafta çarşambaydı.. ıyı sonuc beklıyorum bende hayırlısı artık
Haftaya çarşamba ikinci haftan doluyor canım ve haftaya cuma kısmetse listede olursun.
Bu moral ve motivasyon sende olduktan sonra çok güzel kiloları tahmininden daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde verirsin tatlım
İyi ki geldin buraya

vallahı ıyıkı geldım moralımde motıvasyonumda azmımde sayenızde tavan vallahı ... herkesın derdı var benımde var ama hedefın onune gecmemelı oturup karalar baglamaya gerek yok dıye dusunuyorum hep... benım gucum hepinizsiniz oglum eşim... daha ne olsun yaaa

Haklısın hepimizin büyük,küçük derdi var .Dertleri bahane ederek kontrolümüzü kaybedersek derdimize deva bulamadığımız gibi yeni dertler ekleriz.Can sağlığı olsun sevdiklerimizi sağlıklı olsun ondan başka dertler birşekilde halloluyor.Eşin oğlun sen azmin ve biz de burada birbirimize destek olarak veririz o kiloları evelallah

Zayıflayana kadar yenmez sonra kahvaltılarda yenir

evelALlah yaparız be yavrum alan bız degılmıyız kız bizim onlar vereceksek bız verıcez o kadar... yedık aldık ohh ıyı yaptık dusun zayıf olsak.... amannn ne sıkıcı amacın yok

Sabah
2 dilim tereyağlı ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

öğlen
3 köfte
az patates kızartması 1 patatese tekabül eder
tuzsuz ayran

ara
şekersiz çay
3 yada 4 fındık
az kuru üzüm
1 kare susamlı tatlı

akşam
mangal tavuk var 2 parça yerim herhalde

menü berbat

Canım kahvaltını çok iyi yaparsan sağlıksız şeyler yeme ihtimalin düşer.Ekmek yiyorsan da tam tahıllıyı tercih etmen daha doğru olur.
Kahvaltıda yumurta,zeytin,domates salatalık,hatta çiğ kuruyemiş olursa daha güzel doyarsın.
Öğlen yediğin patates kızartması yerine salata olsaydı daha iyi olurdu.öğlen köfte sayısını da biraz arttırabilirdin hatta.
Tatlıyı da hayatından çıkarman gerek,canın çok tatlı çekiyorsa hurma,kayısı vs gibi daha sağlıklı atıştırmalıklar tercih etsen iyi olur.Tatlı bir bağımlılık ve tatlı yedikçe daha çok tatlı yeme isteği oluyor.Tatlı kısa süreli tokluk sağlasa da bir süre sonra deli gibi acıktırır.
Bir de her acıktığında yada acıktığını zannettiğinde bir bardak su içmeyi dene ve acilen su içme alışkanlığı edinmeye çalış.Su içmekte zorlanıyorsan içine biraz elma,nane vs koyup tadını değiştirebilir daha kolay içebilirsin.
Siyah çayı da mümkün olduğu kadar az içmeye çalış ki demir eksikliği oluşmasın.
Akşam tavuğun yanında salata yada bol yoğurt ayran tüketmeyi dene canım.
Menünü yazarken bir dr içtiğin su miktarını tahmini olarak yazarsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…