- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
yok cnm alinmamvay zalım vayşaka yapıyom cıddıye alma ugrasıyorum hehehehe
Ay bilmiyorum cnm ya bi ileri iki geri sikildim artikCanım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarını
Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollara
Valla cidden operasyonluk oluyor okadar kiloyu verince bide iki cocuk emziriyorsub insanlıktan cıktı benimkiler artık
canım hoşgeldin aramıza kilon cok degil kolay verririz burda hep beraber
Umarım hakkında hayırlısı olur hayır gibi görünende ser ser gibi görünende hayır olabiliyor senin saglgın cok öenmli suan biz yanındayız
Esra canım basarılar sana inş ckk guzel bir sınav gecer elinden gelenş yaptıysan artık takdir Allahın canjm bosver gerisini takma kafanı 4+2-3-4 Allah ne verdşyse
Ayy bende sırf yanındakilerş yiyemiyorum diye bıraktım cay icmeyi valla tadı kalmadı bence kahve icebilirsin canım yanında hurma yersin neffşsnoluyor
Kaptencııııım nasılsın özledik seninya keske gştmeseeeen
Eliff sen neden böyle diyorsun canım yaa umudum yoklar falanhepimiz tökezliyoruz dusuyoruz ama bşrlşkte kalkıypruz biliyorsun inanırsan ustune dusenleri yaparsan neden olmicak yapma böyle lütfen
Karataydada meyve yok yaz geldi cilek erik kavun karpuz yenmez mio zaman senin diyet yapmaman lazim o yüzden diyorum sana karatay yap diye. Sınır yok yemek çok
bizim evde oyle cnm allah kabul etsin. Benim aksama yesilmercimek firinda tavuk ve karnabahar yemegm varBenim ev basını almıs gitmişti yşne kızlar ail supur yıka ütüle derken cocugu okuldan alıp uyutmamla birlşkte teli ancak aldım elime bugun orucum gece gözümü zor acıp kucuk yerli muzka bi süt icebildim oyuzden karnım cook ac bugun aksamı sabırsızlıkla bekliyorum aksama zeytinyaglı kerevİz yapıcam evdekilere de lahana sarması var sizden naber neler yiceksinşz aksama
Canım oruç olduğun için şimdi dediğim gibi yap diyemeyeceğim.Ama karatayın serbest bıraktıkları ile iyice doyana kadar iki öğün dolu dolu ye.Kahvaltıyı özellikle çok sıkı yapabilirsen acıkmıyorsun gözün de dönmüyor.ederim tabikş tatlım ne demek inş cok guzel gececek
Canım karatay iyidir guzeldir. Bence cok verim alacaksın yasaklı olan seyleri hayatndan cıkarıp doyana kadar yiyorsun nerdeyse heycanla bekliyoruz spnuclarını
Canım kollar 10 kilonüstğ veren herkeste sorun bence illakş sarkıyor bi dambılla galledilmeycek sey degil bence bende baslicam artık kollara
Ben kahvaltıda arada muz yada ananas yiyorum canım.Karatayda meyve de olsaydı bi ömür yapabilirdim ama ideal kilomdan sonra belirli periyotta meyve yerim ben ya.yok cnm alinmambu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi
Ay bilmiyorum cnm ya bi ileri iki geri sikildim artik
Karataydada meyve yok yaz geldi cilek erik kavun karpuz yenmez mi
bizim evde oyle cnm allah kabul etsin. Benim aksama yesilmercimek firinda tavuk ve karnabahar yemegm var
ee bozayım barı dıyetımı cumartesi başlarımyok cnm alinmambu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi
Kahvaltın az canım yaSabah
1.5 yumurta haslama
1 kk oeynir
5 zeytin
Salatalık
Aksam
6 kasık etli nohut
4 kasık salata
Bir kase yogurt
Haftaya cuma listede olursub canım.Bomba gibi gel de listenin tozunu attır.2hafta ya deneme süresi seninki de haftaya doluyoree bozayım barı dıyetımı cumartesi başlarımeheheheh
Sabah
1.5 yumurta haslama
1 kk oeynir
5 zeytin
Salatalık
Aksam
6 kasık etli nohut
4 kasık salata
Bir kase yogurt
Sen biraz kafanı dinlendir,tartıdan az uzaklaş hergün çıkma yaniyok cnm alinmambu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi
bizim evde oyle cnm allah kabul etsin. Benim aksama yesilmercimek firinda tavuk ve karnabahar yemegm var
Haftaya cuma listede olursub canım.Bomba gibi gel de listenin tozunu attır.2hafta ya deneme süresi seninki de haftaya doluyor
Haftaya çarşamba ikinci haftan doluyor canım ve haftaya cuma kısmetse listede olursun.bozarmıyım kız ıyı oturttum kendımı bu sefer 1 hafta oldu buraya gelelı gecen hafta çarşambaydı.. ıyı sonuc beklıyorum bende hayırlısı artık
Haftaya çarşamba ikinci haftan doluyor canım ve haftaya cuma kısmetse listede olursun.
Bu moral ve motivasyon sende olduktan sonra çok güzel kiloları tahmininden daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde verirsin tatlım
İyi ki geldin buraya
Haklısın hepimizin büyük,küçük derdi var .Dertleri bahane ederek kontrolümüzü kaybedersek derdimize deva bulamadığımız gibi yeni dertler ekleriz.Can sağlığı olsun sevdiklerimizi sağlıklı olsun ondan başka dertler birşekilde halloluyor.Eşin oğlun sen azmin ve biz de burada birbirimize destek olarak veririz o kiloları evelallahvallahı ıyıkı geldım moralımde motıvasyonumda azmımde sayenızde tavan vallahı ... herkesın derdı var benımde var ama hedefın onune gecmemelı oturup karalar baglamaya gerek yok dıye dusunuyorum hep... benım gucum hepinizsiniz oglum eşim... daha ne olsun yaaa
Huzurcum albüm yaptım senin için oraya bakabilirsinKız nasıl sınır yok yaa valla ben bu karatayı yanlıs yapıyorum geralde esra sen kitabı okutan biri olarak böyle söyleyşnce ben yanlıs yapıyormusum gibi geliyor bilşyormusun benim öğünlerime baksana bi yazınca
Zayıflayana kadar yenmez sonra kahvaltılarda yeniryok cnm alinmambu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi
Haklısın hepimizin büyük,küçük derdi var .Dertleri bahane ederek kontrolümüzü kaybedersek derdimize deva bulamadığımız gibi yeni dertler ekleriz.Can sağlığı olsun sevdiklerimizi sağlıklı olsun ondan başka dertler birşekilde halloluyor.Eşin oğlun sen azmin ve biz de burada birbirimize destek olarak veririz o kiloları evelallah
Canım kahvaltını çok iyi yaparsan sağlıksız şeyler yeme ihtimalin düşer.Ekmek yiyorsan da tam tahıllıyı tercih etmen daha doğru olur.Sabah
2 dilim tereyağlı ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
3 köfte
az patates kızartması 1 patatese tekabül eder
tuzsuz ayran
ara
şekersiz çay
3 yada 4 fındık
az kuru üzüm
1 kare susamlı tatlı
akşam
mangal tavuk var 2 parça yerim herhalde
menü berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?