- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Eminim yarın daha güzel olacak menünSabah
2 dilim tereyağlı ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
3 köfte
az patates kızartması 1 patatese tekabül eder
tuzsuz ayran
ara
şekersiz çay
3 yada 4 fındık
az kuru üzüm
1 kare susamlı tatlı
akşam
mangal tavuk var 2 parça yerim herhalde
menü berbat
Eminim yarın daha güzel olacak menün
Burda kimler kimler havaya girdi sende girersin
hadi inş tam havaya giremedim sanki aslında çok istiyorum
İşte ben de onu diyorum canım, şimdi listede değilim ya o heyecan pek olmuyor :)İnternetten almayı dene canım.
Günaydın yavru kuzu
teşrkkür ederim canım
Bu çidolar bi harika dostum
Şeker orucu hareketine,çok sevindim canım,boşa kürek sallamak değil de listede olunca daha sıkı sarılıyor insan.Cuma günü heyecanı diyet iradesini canlı tutuyor
Burda kimler kimler havaya girdi sende girersin
Canım kahvaltını çok iyi yaparsan sağlıksız şeyler yeme ihtimalin düşer.Ekmek yiyorsan da tam tahıllıyı tercih etmen daha doğru olur.
Kahvaltıda yumurta,zeytin,domates salatalık,hatta çiğ kuruyemiş olursa daha güzel doyarsın.
Öğlen yediğin patates kızartması yerine salata olsaydı daha iyi olurdu.öğlen köfte sayısını da biraz arttırabilirdin hatta.
Tatlıyı da hayatından çıkarman gerek,canın çok tatlı çekiyorsa hurma,kayısı vs gibi daha sağlıklı atıştırmalıklar tercih etsen iyi olur.Tatlı bir bağımlılık ve tatlı yedikçe daha çok tatlı yeme isteği oluyor.Tatlı kısa süreli tokluk sağlasa da bir süre sonra deli gibi acıktırır.
Bir de her acıktığında yada acıktığını zannettiğinde bir bardak su içmeyi dene ve acilen su içme alışkanlığı edinmeye çalış.Su içmekte zorlanıyorsan içine biraz elma,nane vs koyup tadını değiştirebilir daha kolay içebilirsin.
Siyah çayı da mümkün olduğu kadar az içmeye çalış ki demir eksikliği oluşmasın.
Akşam tavuğun yanında salata yada bol yoğurt ayran tüketmeyi dene canım.
Menünü yazarken bir dr içtiğin su miktarını tahmini olarak yazarsan iyi olur.
Ben sabah evden çıkmadan 1 yumurta yiyorum haşlanmış iş yerinede ya peynir zeytin yeşillik götürüyorum salata gibi yapıp saklama kabına koyarak ya da 1 meyve yoğurt yulaf - chia götürüyorum. Bu şekilde güzel bir kahvaltı yaparsan beslenme düzenin tamamen değişir. Diyet moduna girersin. Ama sabah kötü başlayınca devamıda geliyoEvet su yokkahvaltıma bişi eklemek istesemde iş yerinde yapıyorum öyle mükellef kahvaltı olmuyor ama hazır poğaça da almıyorum yaramıyor zaten..Evet marketten kuru incir kayısı hurma falan almam lazım .. Ara öğünler için .. Tatlıyı kessem yetecek zaten bana su da içsem oh mis
Ben sabah evden çıkmadan 1 yumurta yiyorum haşlanmış iş yerinede ya peynir zeytin yeşillik götürüyorum salata gibi yapıp saklama kabına koyarak ya da 1 meyve yoğurt yulaf - chia götürüyorum. Bu şekilde güzel bir kahvaltı yaparsan beslenme düzenin tamamen değişir. Diyet moduna girersin. Ama sabah kötü başlayınca devamıda geliyo
Ekmeği tam buğday alsan daha iyi olur neden bilmiyorum ama her zaman diyetisyenler t.b ekmeği veriyor. Ve asla 1 dilimi geçme kahvaltıda. Yani sandviç yapmaAslında dediğin doğru uğraşsam daha havaya girerim yarın sabah ılık su içip peynir ekmek domates yiyebilirim aslında, Fırından tam tahıllı ekmek alıp iş yerinde yiyebilirim gircem düzene ya
Aslinda ara ogunde yenebilir ben sanirim yaparsam oyle yaparim. Kis meyvelerini degilde yaz meyvelerini cok seviyorum cnku :)Ben kahvaltıda arada muz yada ananas yiyorum canım.Karatayda meyve de olsaydı bi ömür yapabilirdim ama ideal kilomdan sonra belirli periyotta meyve yerim ben ya.
Ben normalde kahvaltı da bile meyveyi severdim şimdi özlüyorum çok:)
Hergun cikmiyorum kizSen biraz kafanı dinlendir,tartıdan az uzaklaş hergün çıkma yanisağlıklı beslenmeye çalış o kilolar kendiliğinden gider.Stres bile başlı başına kilo vermeye engel kuzum.
yaparsam karatay yaparim ama 2 3 gundr bir meyve yerim organik organikZayıflayana kadar yenmez sonra kahvaltılarda yenir
Tohumlar değişti genetikleriyle oynandı kendi baktığımız meyveler bile gdolu. Kendi tohumumuzu kullanmamız için çok özel izinler gerekiyoAslinda ara ogunde yenebilir ben sanirim yaparsam oyle yaparim. Kis meyvelerini degilde yaz meyvelerini cok seviyorum cnku :)
Hergun cikmiyorum kiz3 gujdur tartilmadim mesrla cumaya kadrda tartilmam
yaparsam karatay yaparim ama 2 3 gundr bir meyve yerim organik organik
Kahvaltıda karatay muza izin veriyo kız yap bir ömürBen kahvaltıda arada muz yada ananas yiyorum canım.Karatayda meyve de olsaydı bi ömür yapabilirdim ama ideal kilomdan sonra belirli periyotta meyve yerim ben ya.
Aslında kahvaltı ve öğlen baya yemişsin 2 dilim ekmek patates hep karbonhidrat şişirici şeylerBugünkü menüm çok değil ama halen kendiğmi patlayacak gibi hissesiyorum bu kortizonlu ilaçların etkisi mi neden var mı öeneriniz kızlar
valla yazın ben de karatayınyapamam gibi geliyor helemkarpuz marpuz erik cikek dayanamam benceyok cnm alinmambu hafta az kilo ver haftaya cok ver tamam mi
Ay bilmiyorum cnm ya bi ileri iki geri sikildim artik
Karataydada meyve yok yaz geldi cilek erik kavun karpuz yenmez mi
bizim evde oyle cnm allah kabul etsin. Benim aksama yesilmercimek firinda tavuk ve karnabahar yemegm var
Ben de yicem su 62 yi falan bi görsemBen kahvaltıda arada muz yada ananas yiyorum canım.Karatayda meyve de olsaydı bi ömür yapabilirdim ama ideal kilomdan sonra belirli periyotta meyve yerim ben ya.
Ya kahvaltı ogun evden acele cıktım tezgahın ğstğnden atıstırdım yoksa cocukların otlu kreplerinden yicektim böyle acele oldu sabah full dpyuypru da aksam nedense karnımı gull doyurmamam gerekmiş gibi bi his oluyor engelliyorum kendimiKahvaltın az canım ya
Canım kahvaltına varsa çiğ badem,ceviz vs de eklesene.
Peyniri de avuç büyüklüğünde ve kalınlığında yiyebilirsin,zeytini de tuzu az ise 10 tane yiyebilirsin hatta fazla bile yesen olur.
Peynir de yağlı peynir bile olur.
Bir de kahvaltıda yeşillik olursa iyice doyarsın.
Aralarda varsa kefir yada bol ayran içersen açlığını frenlersin canım.
Evet esra bende yicem canım bu arlar acayip cekiyor meyve soguk spguk cok severim benZayıflayana kadar yenmez sonra kahvaltılarda yenir
canım ekmegi azaltmalısıj bir de daha ilk gunun sıkma canını hatalarını göre göre bırakıyor insan yanlıslarını buradaki arkadaslar sayesindeSabah
2 dilim tereyağlı ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
3 köfte
az patates kızartması 1 patatese tekabül eder
tuzsuz ayran
ara
şekersiz çay
3 yada 4 fındık
az kuru üzüm
1 kare susamlı tatlı
akşam
mangal tavuk var 2 parça yerim herhalde
menü berbat
Ye kız bişey olmaz kahvaltıda 1 meyveden. Baya verdin artık. Onemli olan karatay mantığıyla 2 öğün beslenmek bencevalla yazın ben de karatayınyapamam gibi geliyor helemkarpuz marpuz erik cikek dayanamam bence
Ben de yicem su 62 yi falan bi görsem
Ya kahvaltı ogun evden acele cıktım tezgahın ğstğnden atıstırdım yoksa cocukların otlu kreplerinden yicektim böyle acele oldu sabah full dpyuypru da aksam nedense karnımı gull doyurmamam gerekmiş gibi bi his oluyor engelliyorum kendimi
Evet esra bende yicem canım bu arlar acayip cekiyor meyve soguk spguk cok severim ben
canım ekmegi azaltmalısıj bir de daha ilk gunun sıkma canını hatalarını göre göre bırakıyor insan yanlıslarını buradaki arkadaslar sayesinde
Heyecana az kaldı.Listede olduğunda bireysel derece bile gelebilir senden. Sende o ışığı ve azmi görüyorum canımİşte ben de onu diyorum canım, şimdi listede değilim ya o heyecan pek olmuyor :)
İş yerinde buzdolabı varsa peynir,zeytin domates,salatalık vs alabilirsin,evden çıkmadan da yumurta haşlayabilirsin yada uyanır uyanmaz bir bardak su ile iki kayısı,iki ceviz ağzına atabilirsin.zaman içinde oturur.Diyette daha çok yeni olduğun için ilk günler normal canım.Evet su yokkahvaltıma bişi eklemek istesemde iş yerinde yapıyorum öyle mükellef kahvaltı olmuyor ama hazır poğaça da almıyorum yaramıyor zaten..Evet marketten kuru incir kayısı hurma falan almam lazım .. Ara öğünler için .. Tatlıyı kessem yetecek zaten bana su da içsem oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?