Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar efendim.Spor salonundan bildiriyorum durumum iyiHatta bugün uzay yürüyüşünü zorlanmadan 5 dakika yaptımNeyse ben giyinip eve gideyim.
Helal olsun sana,helal olsun kuzum
Sen yakında uzaylı dansı neyim de yaparsınBir an seni uzaylı dansı yaparken düşündüm de pek bi şirin geldi gözüme

İyi akşamlar efendim.Spor salonundan bildiriyorum durumum iyiHatta bugün uzay yürüyüşünü zorlanmadan 5 dakika yaptımNeyse ben giyinip eve gideyim.
Süpersin
Telefonumun kk’ya kastı var.Çıkıp çıkıp giriyorumYazamıyorum,iki satır yazdıktan sonra donuyor .
Telefonu kapat aç ya da yeni sekmede aç kk. Niye öyle oldu acaba

Süpersin

Kapatıp açtım canım,dün bir güncelleme yaptım ondan sonra başıma gelmeyen kalmadı
Kızz en çok cadı dansı yakışır bana
Yahu ne hatunlar var ne diye spor yapıyorlar anlamıyorum benim çeyreğim kadarlar
hahaha ne cadısı kız meleksin sen kanatların ile haren eksik sadece
O hatunlar her açıdan senin çeyreğin olabilirler kuzum

Supersin sumeyyecim gunden gune daha cok hosuna gitcek mutlaka her gtittiginde bizlere yaz lütfen aksatma bak cok seviceksin kendin icin birşey yapmak gibisi yok ben cok severdim spor salonuna gştmeyi simdi cpcukları bırakabilcek bşr yerim olsa hiç dusunmezdim

Helal olsun sana,helal olsun kuzum
Sen yakında uzaylı dansı neyim de yaparsınBir an seni uzaylı dansı yaparken düşündüm de pek bi şirin geldi gözüme
kız Allah seni

Süpersin

Teşekkür ederim canım bide ben inanabilsem buna
Ayyy çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi ihtiyacım varmış

Kızz İstanbulda olsaydım bakardım ben bebelere.
Bide ben sevsem şu spor olayını.Ruhum tembel benim

Bugün ki menüm
Sabah (9.00)
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
2 k.dlm çavdar ekmeği

Öğlen (12.20)
4 yk barbunya yemeği
3 yk y.salata
1 dlm ekmek

Ara (16.00)
1 Türk kahvesi
1 hurma
1 k.kayısı

Akşam (17.20)
1/2 kase et paça çorbası

Ara (20.50)
1/2 sb kefir
1 k.kayısı

Sıvılar : 2,5 lt su,1 sb ayran ,1 kupa yeşil çay
esperenzaa ve fattylamb94

SABAH: 2 yumurtalı maydanoz dereotu peynır omlet + 6 zeytın + 1 domates + 1 avuc çiğ ceviz badem fındık karışık

ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi

ARA: 1 bardak ayran ev yogurdundan

AKSAM: karnabahar salata + 1 su bardağı haşalama nohut

ARA: 1 fincan Turk kahvesi

SON ARA: 1 fıncan beyaz cay siyah cay cay cay :)

toplamda 3 lt su 3 mill 45 dk lık spor
11/04/18 çarşamba

hatuncuklar misafirim var hemen yazayım çıkacam yarın menulerınıze salça olurum

öpüyorum herkesiiii muckkk muckkkk

Bunu demen beni daha çok motive etti, inan çok gayret ediyorum ama bu ara durdu kilom. İnşaallah yarından sonra biraz daha eksilmiş olurum.
@Rzgrece hoşgeldin canım.

Afiyet olsun canım. Galetayi cikarmissin artık, ne güzel ama ara öğünde yoğurt yeme karataya devam edeceksen

Afiyet olsun canım.Karataya başlamıştın menü gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…