Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım,menüne diyecek bişeyim yok,harikasın

Maşallah
Kendim yapmış kadar mutlu oldum inan

Bunu demen beni daha çok motive etti, inan çok gayret ediyorum ama bu ara durdu kilom. İnşaallah yarından sonra biraz daha eksilmiş olurum.
@Rzgrece hoşgeldin canım.
Ben senin azmini görüyorum canım,ucunu kaçırdım deyip bırakmamalarını hatta gezi dolayısıyla yaptığın kaçamağı telafi edebilmek adına kendini paralarcasına yaptığın sporu da gördüm canım.Biliyorsun ki ara ara vücudumuz direnebilir ve belki senin direnç kilom budur ama bence sen kilolalarından daha dirençli ve iradelisin.O direncin ağzını yüzünü kırarsın sen

Tavuk tantunin lavaşı nasıldı canım?Toplama baktığında az yemişsin aslında.karbonhidrat alımın biraz fazla yoksa aç kalmışsın canım.Şöyle doya doya bir kahvaltı olsa daha iyi olurdu canım.
Cezan 500-100= 400 ip kaldı Unuttum sanma

Ekmekler çok fazla olmamış mı diyetisten 3 dilim mi vermişti unuttum valla senin listeyi
Heralde mayıs ortasi haziran başı gibi 8ler geliyor

Sahur
1 muz yerli
1 bardk tarcnlı süt

Aksam
4 ymk kasıgı zytnyglı kereviz
Bol yogurt
Bol salta ( tonbalıklı
Huzurcum az gibi ama heralde salata doyurmuştur
Kız maşallah sen ne azimli çıktın

Kısırı sabah bir ben yiyebilirim sanıyodum tantuni ekmeksizse gayet güzel bence hatta birazcık az bile

Merhabalar
Hoşgeldin canım
İlk sayfayı okuyup biraz kendinden bahsedebilir misin acaba?
Merhaba. Ilk sayfayi okudum. Okey dir benim için. Elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah.
Kendinden bahsedecek olursam 30 yaşındayım ev hanımıyim 6 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var emzoriyorum.Kilo almaya çok musait bir bünyem var.dogumdan geldiğimde geçen yıl 92 kiloydum. Şu anda 81. Boyum 163. Hedefim 65 falan iyi olur heralde. Motivasyon a ve biraz da sohbet etmeye biraz fikir almaya ihtiyacım var. Başka sorunuz olursa seve seve yanitlarim.

Tekrar hoşgeldin.Allah bağışlasın evlatlarını
Emzirdiğin için katı diyetler yapamazsın ki yapmanı da istemem zaten.
Ekmeği,hamur işini,abur cuburu kesip boş yeşillik ve sağlıklı yiyeceklerle sütün azalmadan çok güzel kilolar verebilirsin canım.
Kilo alma sebebin hamilelik,doğum mu canım?
Bir de örnek olması açısından bugün tahmini olarak kaçta ve neler yedin,su ne kadar içtin?

Günüm rutin geçti her zaman ki gibi işteydim şimdide yoldayım ne alayım size ıspartadan sen nasılsın, neler yaptın bugün, evin mis gibi oldu mu ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
Ispartadan gül heykeli mi ne onun önünde bi foto istiyoz ,sonracımaa gül suyu,güllü bişiler de olur
Ben çok çok iyiyim.Oğlum uyudu,ev bal dök yala İçimde derin özlem olmasa,evde gel keyfim gel yapacam da yapamıyorum

Şişmanken yapaydın keşke bende geçen gün açmanın arasına baklava koyup yiyeni duyduğumdan beri o kadar da pis boğaz olmadığımı düşünmeye başladım
Şişmanlığın kıymetini bilememişim Ne kıymeti varsa
Açmanın arasına baklava koyup yediğim gün ,vurun beni ama bacağımdan.başka yerden olmaz ha,canım çok kıymetli biliyon mu

Burası tam bir motivasyon kaynağı esperenzaa mız motivasyon kraliçesidir. Kaptanımızda @Rzgrece bugünlerde biraz işi var dönecek kısa zamanda. Biz burda aile gibi olduk birbirimizin her türlü derdini sıkıntısını dinleyip birbirimize destek oluyoruz. Arada motivasyonunu kaybedip ben bırakıyorum diyenler, görümcemden çok dertliyim, sevgilim ilgisiz, kocam şöyle böyle diyenler anlayacağın ne ararsan var burda motivasyon da sohbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…