- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
MerhabalarHayirli geceler hatunlar. Eger mumkunse beni de alabilir misiniz aranıza? 81 kiloyum boyum 163 ve aşırı şekilde motive olmaya ihtiyacım var. Cevabınızı heyecanla bekliyorum.
Rica ederim tatlımTeşekkür ederim canım bide ben inanabilsem buna
Ayyy çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi ihtiyacım varmış
Afiyet olsun canım,menüne diyecek bişeyim yok,harikasınBugün ki menüm
Sabah (9.00)
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
2 k.dlm çavdar ekmeği
Öğlen (12.20)
4 yk barbunya yemeği
3 yk y.salata
1 dlm ekmek
Ara (16.00)
1 Türk kahvesi
1 hurma
1 k.kayısı
Akşam (17.20)
1/2 kase et paça çorbası
Ara (20.50)
1/2 sb kefir
1 k.kayısı
Sıvılar : 2,5 lt su,1 sb ayran ,1 kupa yeşil çay
esperenzaa ve fattylamb94
Maşallah25 dakika koşu bandı : 100 puan
10 dakika eliptik bisiklet: 40 puan
5 dakika uzay yürüyüşü : 20 puan
Kol yukarı itiş makinası 2x10 : 12 puan
Kelebek göğüs makinası 2x10 : 12 puan
Mekik 2x10 : 12 puan
Ve 6700 adım ( bu kaç puan bilemedim)
Toplam : 196 puan
esperenzaa
Ben senin azmini görüyorum canım,ucunu kaçırdım deyip bırakmamalarını hatta gezi dolayısıyla yaptığın kaçamağı telafi edebilmek adına kendini paralarcasına yaptığın sporu da gördüm canım.Biliyorsun ki ara ara vücudumuz direnebilir ve belki senin direnç kilom budur ama bence sen kilolalarından daha dirençli ve iradelisin.O direncin ağzını yüzünü kırarsın senBunu demen beni daha çok motive etti, inan çok gayret ediyorum ama bu ara durdu kilom. İnşaallah yarından sonra biraz daha eksilmiş olurum.
@Rzgrece hoşgeldin canım.
Tavuk tantunin lavaşı nasıldı canım?Toplama baktığında az yemişsin aslında.karbonhidrat alımın biraz fazla yoksa aç kalmışsın canım.Şöyle doya doya bir kahvaltı olsa daha iyi olurdu canım.esperenzaa
20dk aerobik
200 bölgesel
100 ip
Toplam 200 puan
Mönüm :)
1 bardak sütle yulaf
4 kaşık kısır
Öğlen 16:00
Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kase Domates çorbası
1 bardak ayran
Tavuk tantuni
21:30
Soda
Ekmekler çok fazla olmamış mı diyetisten 3 dilim mi vermişti unuttum valla senin listeyiBugün ki menüm
Sabah (9.00)
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
2 k.dlm çavdar ekmeği
Öğlen (12.20)
4 yk barbunya yemeği
3 yk y.salata
1 dlm ekmek
Ara (16.00)
1 Türk kahvesi
1 hurma
1 k.kayısı
Akşam (17.20)
1/2 kase et paça çorbası
Ara (20.50)
1/2 sb kefir
1 k.kayısı
Sıvılar : 2,5 lt su,1 sb ayran ,1 kupa yeşil çay
esperenzaa ve fattylamb94
Heralde mayıs ortasi haziran başı gibi 8ler geliyor25 dakika koşu bandı : 100 puan
10 dakika eliptik bisiklet: 40 puan
5 dakika uzay yürüyüşü : 20 puan
Kol yukarı itiş makinası 2x10 : 12 puan
Kelebek göğüs makinası 2x10 : 12 puan
Mekik 2x10 : 12 puan
Ve 6700 adım ( bu kaç puan bilemedim)
Toplam : 196 puan
esperenzaa
Huzurcum az gibi ama heralde salata doyurmuşturSahur
1 muz yerli
1 bardk tarcnlı süt
Aksam
4 ymk kasıgı zytnyglı kereviz
Bol yogurt
Bol salta ( tonbalıklı
Kız maşallah sen ne azimli çıktınSABAH: 2 yumurtalı maydanoz dereotu peynır omlet + 6 zeytın + 1 domates + 1 avuc çiğ ceviz badem fındık karışık
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ARA: 1 bardak ayran ev yogurdundan
AKSAM: karnabahar salata + 1 su bardağı haşalama nohut
ARA: 1 fincan Turk kahvesi
SON ARA: 1 fıncan beyaz cay siyah cay cay cay :)
toplamda 3 lt su 3 mill 45 dk lık spor
11/04/18 çarşamba
hatuncuklar misafirim var hemen yazayım çıkacam yarın menulerınıze salça olurum
öpüyorum herkesiiii muckkk muckkkk
HoşgeldinHayirli geceler hatunlar. Eger mumkunse beni de alabilir misiniz aranıza? 81 kiloyum boyum 163 ve aşırı şekilde motive olmaya ihtiyacım var. Cevabınızı heyecanla bekliyorum.
Kısırı sabah bir ben yiyebilirim sanıyodumesperenzaa
20dk aerobik
200 bölgesel
100 ip
Toplam 200 puan
Mönüm :)
1 bardak sütle yulaf
4 kaşık kısır
Öğlen 16:00
Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kase Domates çorbası
1 bardak ayran
Tavuk tantuni
21:30
Soda
Merhaba. Ilk sayfayi okudum. Okey dir benim için. Elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah.Merhabalar
Hoşgeldin canım
İlk sayfayı okuyup biraz kendinden bahsedebilir misin acaba?
Kısırı severim ama kahvaltıda yemek aklıma gelmemişti,tüh ya nasıl düşünemedim kiKısırı sabah bir ben yiyebilirim sanıyodumtantuni ekmeksizse gayet güzel bence hatta birazcık az bile
Günüm rutin geçti her zaman ki gibi işteydim şimdide yoldayımNasılsın bebekim
Nasıl geçti günün
Hosbuldum.Hoşgeldin
Şişmanken yapaydın keşkeKısırı severim ama kahvaltıda yemek aklıma gelmemişti,tüh ya nasıl düşünemedim kiŞimdi de diyetten yapamam
Bize kendini tanıtır mısın, tanıttıysan da görmedim kusura bakma :)Hosbuldum.
Tekrar hoşgeldin.Allah bağışlasın evlatlarınıMerhaba. Ilk sayfayi okudum. Okey dir benim için. Elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah.
Kendinden bahsedecek olursam 30 yaşındayım ev hanımıyim 6 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var emzoriyorum.Kilo almaya çok musait bir bünyem var.dogumdan geldiğimde geçen yıl 92 kiloydum. Şu anda 81. Boyum 163. Hedefim 65 falan iyi olur heralde. Motivasyon a ve biraz da sohbet etmeye biraz fikir almaya ihtiyacım var. Başka sorunuz olursa seve seve yanitlarim.
Ispartadan gül heykeli mi ne onun önünde bi foto istiyoz ,sonracımaa gül suyu,güllü bişiler de olurGünüm rutin geçti her zaman ki gibi işteydim şimdide yoldayımne alayım size ıspartadan sen nasılsın, neler yaptın bugün, evin mis gibi oldu mu ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
Şişmanlığın kıymetini bilememişimŞişmanken yapaydın keşkebende geçen gün açmanın arasına baklava koyup yiyeni duyduğumdan beri o kadar da pis boğaz olmadığımı düşünmeye başladım
Burası tam bir motivasyon kaynağıMerhaba. Ilk sayfayi okudum. Okey dir benim için. Elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah.
Kendinden bahsedecek olursam 30 yaşındayım ev hanımıyim 6 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var emzoriyorum.Kilo almaya çok musait bir bünyem var.dogumdan geldiğimde geçen yıl 92 kiloydum. Şu anda 81. Boyum 163. Hedefim 65 falan iyi olur heralde. Motivasyon a ve biraz da sohbet etmeye biraz fikir almaya ihtiyacım var. Başka sorunuz olursa seve seve yanitlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?