Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tişikirlir sipirgirlİltifit idiyirsiniz
Rica etsem biraz daha devam edebilir misiniz acaba?

tesekkür ederim.Allah razı olsun. yok katı diyet yapamıyorum zaten. oldum olası kilolu-balık etli arası geziyorum. en son evlenmeden önce 65 tim.şimdi o halıme geri dönüp artık korumak istiyorum.
bugün neler yediğimi yazayım.
SABAH 1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı lor biraz tere ve öncesinde elma sirkeli su
ARA türk kahvesi ve 2 kuru kayısı
ARA 1 kase kadar diyeyim mantar kavurma ve 2 köfte
AKŞAM 4 kaşık kadar bakla yemeği ve 1 bardak ayran
SU da sıkıntı yok. günde 3 litreyi kesın geçiyor. bazen 5i bile buluyorum.
SPOR 15 dakika eliptık
BURAYA KADAR İYİ AMA işte ortalığı toplarken az önce ağzıma 2 bisküvi attım.sayenizde buraya yazma sorum
luluğu ile bu abur cuburlardan kurtulmak istiyorum.
nolur bana da bi el atın

çooook teşekkür ettim.benim de aradiğim bu zaten. çok memnun oldum.Adım Meryem bu arada.İnşallah çok güzel günlerimiz olur birlikte kurtuluruz kilolardan.çok heyecanlıyım.Yeni bir başlangıç yapmak kendimi sorumlu hissetmek iyi gelecek bana.inşallah zamanla tanırım sizleri ve siz de beni seversiniz inşallah.11 nisan başlangıcım olsun burada.

Ayy gelen bütün misafirlerim ıspartada ne kadar gül heykeli varsa hepsinin önünde fotoğraf çektiyor benle, ben de nasıl gıcık olduysam oralardaki fotoğraflarımın hepsini silmişim güllü ne istersen alayım haftaya istanbuldayım getireyim sana oyy kocişsiz kalmış yine bitecek mi birgün bu şehir dışı işleri ?

Şişmanlığın kıymetini bilememişim Ne kıymeti varsa
Açmanın arasına baklava koyup yediğim gün ,vurun beni ama bacağımdan.başka yerden olmaz ha,canım çok kıymetli biliyon mu
Asarız seni asarız ama benim tavuk almamdaki baklavayı öyle yapabilirsin

Çok güzel başlayıp sona pisliğe batan filmler gibi olmuş canım menün
Burada menü yazmak ciddi anlamda otokontrol sağlıyor canım.Sen burayı bırakmadıktan sonra yakanı bırakmayız kuzum
Abur cubur yiyene ceza kesiyorum haberin olsunBu ilk gün ,ilk seferin günahı olmaz ama sonra görürsem böyle şeyler cezayı basarım.O yediğini yakana kadar spor isterim
Spor da varmış biraz ve kendine inan çok daha iyi menüler ve kilo kayıpları gelecek senden.

mesajı yukarıda cevapladım ama alıntılayamamışım canım.

Zamanla tanışır kaynaşırız ben de Esra memnun oldum tanıştığıma :)

Benim de var gül heykelinin önünde fotomIspartaya gelip gül heykelinde poz vermeyeni dövüyorlar zahar
Kociş minimum bir yıl bu düzende olacak.Şaka bir yana iyi de oluyor.Özleşiyoz ben evde keyif yapıyorum daha ne olsun
Gel canım,görüşelim.Senin tavuk almanı iple çekiyorum.Açım aç

teşekkür ederim.aynen öyle.çok gaza geldim.yani dün aynaya baktım kendime baktım ve işte karar verdim.nereye gidecek bu böyle diye. beni en sert şekilde uyarın ceza verin yaparım.Ama kendi kendime söz geçitemiyorum ben hemen salıyorum. cezalara razıyım yani.hatta şimdi biraz daha eliptik yapsam diyorum.gündüz daha fazla yapacaktım da oğlan gelip parmağını araya sokmaya çalışınca bırakmak zorunda kaldım.

Hani bakayım gül heykelinin önündeki fotoya 1 seneyse çok değil ne güzel sevgili gibi özleşiyorsunuz işte o günleri yad etmiş olursunuz
En heyecanlı yerinde dizinin sonu gelmiş gibi oldu.bari bi fragmanlık bişi alaydım
Bizde bu kadar sen iyice havalandın bi haller oldu sana

Eki Görüntüle 2135954

esperenzaa sana eğirdir temalı bi fotoğraf göndereyim
Ben de iyi bilirim oraları.Epey gidip gelmişliğim var
Güllü fotom bilgisayardaydı bulayım da atayım sana bir ara.çok yeni değil ama.
Pek kıymetli kocişkomla sohbet edip söyleştim azıcıkŞöyle yoruldum böyle pert oldum diye nazlanıp durdum.Adam orada perişan bi şekilde çalışıyor gık demiyorBu adam benim binbir nazımı niyazımı çekiyor ya ya gerçekten aşık yada mazoşist yada her ikisi birden

Aşıktır aşık sen adamı mecnun etmişsin adam da napsın çekiyo işte nazını
Muneye yaz rica et siler onlar
Aman yüzümü ifşa etmedim ya sorun değil. Bi kere hepimiz buraya attıydıkta ben kaldırın dedim diye ban yedim içerik silmekten.

Kızlar otobüstede popom ağrıdı yav bu gece sabahlamayı düşünüyorum nasıl sabah olacak sınava 10 saat var

Salata ve yogurda yumuldum canım cok acıkmıstım valla
Günüm rutin geçti her zaman ki gibi işteydim şimdide yoldayım ne alayım size ıspartadan sen nasılsın, neler yaptın bugün, evin mis gibi oldu mu ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
Ayy esra su gülden yapılmıs en vai cesit sepetler oluyor onlardan all :))
kız yat gitsiiin yayıllll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…