- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tişikirlir sipirgirlBurası tam bir motivasyon kaynağıesperenzaa mız motivasyon kraliçesidir. Kaptanımızda @Rzgrece bugünlerde biraz işi var dönecek kısa zamanda. Biz burda aile gibi olduk birbirimizin her türlü derdini sıkıntısını dinleyip birbirimize destek oluyoruz. Arada motivasyonunu kaybedip ben bırakıyorum diyenler, görümcemden çok dertliyim, sevgilim ilgisiz, kocam şöyle böyle diyenler anlayacağın ne ararsan var burda motivasyon da sohbette
çooook teşekkür ettim.benim de aradiğim bu zaten. çok memnun oldum.Adım Meryem bu arada.İnşallah çok güzel günlerimiz olur birlikte kurtuluruz kilolardan.çok heyecanlıyım.Yeni bir başlangıç yapmak kendimi sorumlu hissetmek iyi gelecek bana.inşallah zamanla tanırım sizleri ve siz de beni seversiniz inşallah.11 nisan başlangıcım olsun burada.Burası tam bir motivasyon kaynağıesperenzaa mız motivasyon kraliçesidir. Kaptanımızda @Rzgrece bugünlerde biraz işi var dönecek kısa zamanda. Biz burda aile gibi olduk birbirimizin her türlü derdini sıkıntısını dinleyip birbirimize destek oluyoruz. Arada motivasyonunu kaybedip ben bırakıyorum diyenler, görümcemden çok dertliyim, sevgilim ilgisiz, kocam şöyle böyle diyenler anlayacağın ne ararsan var burda motivasyon da sohbette
Ayy gelen bütün misafirlerim ıspartada ne kadar gül heykeli varsa hepsinin önünde fotoğraf çektiyor benle, ben de nasıl gıcık olduysam oralardaki fotoğraflarımın hepsini silmişimIspartadan gül heykeli mi ne onun önünde bi foto istiyoz ,sonracımaa gül suyu,güllü bişiler de olur
Ben çok çok iyiyim.Oğlum uyudu,ev bal dök yalaİçimde derin özlem olmasa,evde gel keyfim gel yapacam da yapamıyorum
Asarız seni asarızŞişmanlığın kıymetini bilememişimNe kıymeti varsa
Açmanın arasına baklava koyup yediğim gün ,vurun beni ama bacağımdan.başka yerden olmaz ha,canım çok kıymetli biliyon mu
Çok güzel başlayıp sona pisliğe batan filmler gibi olmuş canım menüntesekkür ederim.Allah razı olsun. yok katı diyet yapamıyorum zaten. oldum olası kilolu-balık etli arası geziyorum. en son evlenmeden önce 65 tim.şimdi o halıme geri dönüp artık korumak istiyorum.
bugün neler yediğimi yazayım.
SABAH 1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı lor biraz tere ve öncesinde elma sirkeli su
ARA türk kahvesi ve 2 kuru kayısı
ARA 1 kase kadar diyeyim mantar kavurma ve 2 köfte
AKŞAM 4 kaşık kadar bakla yemeği ve 1 bardak ayran
SU da sıkıntı yok. günde 3 litreyi kesın geçiyor. bazen 5i bile buluyorum.
SPOR 15 dakika eliptık
BURAYA KADAR İYİ AMA işte ortalığı toplarken az önce ağzıma 2 bisküvi attım.sayenizde buraya yazma sorum
luluğu ile bu abur cuburlardan kurtulmak istiyorum.
nolur bana da bi el atın
mesajı yukarıda cevapladım ama alıntılayamamışım canım.Tekrar hoşgeldin.Allah bağışlasın evlatlarını
Emzirdiğin için katı diyetler yapamazsın ki yapmanı da istemem zaten.
Ekmeği,hamur işini,abur cuburu kesip boş yeşillik ve sağlıklı yiyeceklerle sütün azalmadan çok güzel kilolar verebilirsin canım.
Kilo alma sebebin hamilelik,doğum mu canım?
Bir de örnek olması açısından bugün tahmini olarak kaçta ve neler yedin,su ne kadar içtin?
Yok bu kadar popo kalkması yeter sanaTişikirlir sipirgirlİltifit idiyirsiniz
Rica etsem biraz daha devam edebilir misiniz acaba?
Zamanla tanışır kaynaşırız ben de Esra memnun oldum tanıştığıma :)çooook teşekkür ettim.benim de aradiğim bu zaten. çok memnun oldum.Adım Meryem bu arada.İnşallah çok güzel günlerimiz olur birlikte kurtuluruz kilolardan.çok heyecanlıyım.Yeni bir başlangıç yapmak kendimi sorumlu hissetmek iyi gelecek bana.inşallah zamanla tanırım sizleri ve siz de beni seversiniz inşallah.11 nisan başlangıcım olsun burada.
Benim de var gül heykelinin önünde fotomAyy gelen bütün misafirlerim ıspartada ne kadar gül heykeli varsa hepsinin önünde fotoğraf çektiyor benle, ben de nasıl gıcık olduysam oralardaki fotoğraflarımın hepsini silmişimgüllü ne istersen alayım haftaya istanbuldayım getireyim sana oyy kocişsiz kalmış yine bitecek mi birgün bu şehir dışı işleri ?
Asarız seni asarızama benim tavuk almamdaki baklavayı öyle yapabilirsin
En heyecanlı yerinde dizinin sonu gelmiş gibi oldu.bari bi fragmanlık bişi alaydımYok bu kadar popo kalkması yeter sana
Çok güzel başlayıp sona pisliğe batan filmler gibi olmuş canım menün
Burada menü yazmak ciddi anlamda otokontrol sağlıyor canım.Sen burayı bırakmadıktan sonra yakanı bırakmayız kuzum
Abur cubur yiyene ceza kesiyorum haberin olsunBu ilk gün ,ilk seferin günahı olmaz ama sonra görürsem böyle şeyler cezayı basarım.O yediğini yakana kadar spor isterim
Spor da varmış biraz ve kendine inan çok daha iyi menüler ve kilo kayıpları gelecek senden.
Gördüm canımmesajı yukarıda cevapladım ama alıntılayamamışım canım.
Hani bakayım gül heykelinin önündeki fotoyaBenim de var gül heykelinin önünde fotomIspartaya gelip gül heykelinde poz vermeyeni dövüyorlar zahar
Kociş minimum bir yıl bu düzende olacak.Şaka bir yana iyi de oluyor.Özleşiyoz ben evde keyif yapıyorum daha ne olsun
Gel canım,görüşelim.Senin tavuk almanı iple çekiyorum.Açım aç
Bizde bu kadar sen iyice havalandın bi haller oldu sanaEn heyecanlı yerinde dizinin sonu gelmiş gibi oldu.bari bi fragmanlık bişi alaydım
Ben de iyi bilirim oraları.Epey gidip gelmişliğim var
Muneye yaz rica et siler onlarAyy yine fotoğrafım kaldı ya şu 10 dakika olayini beceremiyorum
Aşıktır aşıkBen de iyi bilirim oraları.Epey gidip gelmişliğim var
Güllü fotom bilgisayardaydı bulayım da atayım sana bir ara.çok yeni değil ama.
Pek kıymetli kocişkomla sohbet edip söyleştim azıcıkŞöyle yoruldum böyle pert oldum diye nazlanıp durdum.Adam orada perişan bi şekilde çalışıyor gık demiyor Bu adam benim binbir nazımı niyazımı çekiyor ya ya gerçekten aşık yada mazoşist yada her ikisi birden
Aman yüzümü ifşa etmedim ya sorun değil. Bi kere hepimiz buraya attıydıkta ben kaldırın dedim diye ban yedimMuneye yaz rica et siler onlar
Salata ve yogurda yumuldum canım cok acıkmıstım vallaEkmekler çok fazla olmamış mı diyetisten 3 dilim mi vermişti unuttum valla senin listeyi
Heralde mayıs ortasi haziran başı gibi 8ler geliyor
Huzurcum az gibi ama heralde salata doyurmuştur
Kız maşallah sen ne azimli çıktın
Ayy esra su gülden yapılmıs en vai cesit sepetler oluyor onlardan all :))Günüm rutin geçti her zaman ki gibi işteydim şimdide yoldayımne alayım size ıspartadan sen nasılsın, neler yaptın bugün, evin mis gibi oldu mu ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
kız yat gitsiiin yayıllll :)Ispartadan gül heykeli mi ne onun önünde bi foto istiyoz ,sonracımaa gül suyu,güllü bişiler de olur
Ben çok çok iyiyim.Oğlum uyudu,ev bal dök yalaİçimde derin özlem olmasa,evde gel keyfim gel yapacam da yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?