- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ayran serbest kız leptini bozmuyoiçmem o vakıt bende ev yıgurdundan yaptım ayranı vay arkadaş gene olmadı heheheheh
Ayran serbest kız leptini bozmuyo
İyi akşamlar efendim.Spor salonundan bildiriyorumdurumum iyi Hatta bugün uzay yürüyüşünü zorlanmadan 5 dakika yaptım Neyse ben giyinip eve gideyim.
Bugün ki menüm
Sabah (9.00)
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
2 k.dlm çavdar ekmeği
Öğlen (12.20)
4 yk barbunya yemeği
3 yk y.salata
1 dlm ekmek
Ara (16.00)
1 Türk kahvesi
1 hurma
1 k.kayısı
Akşam (17.20)
1/2 kase et paça çorbası
Ara (20.50)
1/2 sb kefir
1 k.kayısı
Sıvılar : 2,5 lt su,1 sb ayran ,1 kupa yeşil çay
esperenzaa ve fattylamb94
Sahur
1 muz yerli
1 bardk tarcnlı süt
Aksam
4 ymk kasıgı zytnyglı kereviz
Bol yogurt
Bol salta ( tonbalıklı
SABAH: 2 yumurtalı maydanoz dereotu peynır omlet + 6 zeytın + 1 domates + 1 avuc çiğ ceviz badem fındık karışık
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ARA: 1 bardak ayran ev yogurdundan
AKSAM: karnabahar salata + 1 su bardağı haşalama nohut
ARA: 1 fincan Turk kahvesi
SON ARA: 1 fıncan beyaz cay siyah cay cay cay :)
toplamda 3 lt su 3 mill 45 dk lık spor
11/04/18 çarşamba
hatuncuklar misafirim var hemen yazayım çıkacam yarın menulerınıze salça olurum
öpüyorum herkesiiii muckkk muckkkk
esperenzaa
20dk aerobik
200 bölgesel
100 ip
Toplam 200 puan
Mönüm :)
1 bardak sütle yulaf
4 kaşık kısır
Öğlen 16:00
Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kase Domates çorbası
1 bardak ayran
Tavuk tantuni
21:30
Soda
Kızlar otobüstede popom ağrıdı yavbu gece sabahlamayı düşünüyorum nasıl sabah olacak sınava 10 saat var
esperenzaa fattylamb94
Günün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
2800 su
800-900 bitki çayı
Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 723 puan
ben de merak ettim. Ayran mı içemiyormuşuzbu leptın nedır kuzum yaa necı bu ?? bı karar verın yahuu hehehehe
Sağol bitanem bana dua et lütfen
yeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.
Leptin hormonu özet olarak söylüyorum yağların yakılmasını sağlayan hormon. Ama tokken salgılanır. Yemek yedikten en az 5-6 saat sonra salgılanmaya başlar. Yemeğin üstüne 5 saat geçipte tok olmak içinde sağlam beslenmek gerekiyor. En ufak çiğneme hareketinde leptin bozulur. Sakız bile çiğnesek beyin onu yemek diye algıladığından leptin hormonu durur.bu leptın nedır kuzum yaa necı bu ?? bı karar verın yahuu hehehehe
Valla almadım kız yeminleOoo harikasin canım tam gaz böyle devam
Çok güzel menü afiyet olsun
Allahim kabul eylesin orucunu canım afiyet olsun
Menüye gel menüyee harikasin canım sporda çok iyi bol eksi getirsin sana
dengeli menü olmuş kuzum afiyet olsun
Oyy kiyamam yaa agrir kuzum ağrır kemiklere kadar ağrır
Ayy Esra sakın alım deme esperenzaanin silahı var vallahi seni furur
Afiyet olsun canım şahane menü ve spor
Sağol canım benimKuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. Yatana kadar aklıma geldikçe dua ederim canimm
Valla tebrik ederim gecenin bu saatinde çok azimlisinyeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.
Ayran leptini bozmaz ama içindeki laktozdan dolayı yavaşlatırAyran serbest kız leptini bozmuyo
hoşbuldum.canım.amiiin amin çokçok amin. bıktım şu kilolardan. sağlıklı şekilde hepimiz verelim inşallah.Öncelikle hoş geldin aramıza arkadaşım insallah kiloların patır patırr gider. Yap kuz yap leslie bacı çok iyidir
Evet ama çok acıkıldığında içilebilecek en güzel şey. Çiğdemin daha ilk günüydü arasız geçirmek biraz zor olabilirAyran leptini bozmaz ama içindeki laktozdan dolayı yavaşlatır
ay çok teşekkürler.gündüz çocuklardsn fırsat kalmayınca mecbur şimdi yaptım.Valla tebrik ederim gecenin bu saatinde çok azimlisinben evde olsam şimdi sıcacık yatağımda uyuyo olurdum heralde
Evet ona bişey demiyorum da, aklında yanlış bilgi kalmasın. Bozulmaz diye de hep içer, bu kez de yavaslatmis olur. Yoksa kaçamak yapmasından iyidir tabi ayran içmekEvet ama çok acıkıldığında içilebilecek en güzel şey. Çiğdemin daha ilk günüydü arasız geçirmek biraz zor olabilir
vaayy bilmiyordum.Leptin hormonu özet olarak söylüyorum yağların yakılmasını sağlayan hormon. Ama tokken salgılanır. Yemek yedikten en az 5-6 saat sonra salgılanmaya başlar. Yemeğin üstüne 5 saat geçipte tok olmak içinde sağlam beslenmek gerekiyor. En ufak çiğneme hareketinde leptin bozulur. Sakız bile çiğnesek beyin onu yemek diye algıladığından leptin hormonu durur.
Lokumu da kaymağı da salla sucuk döner ye
Bozmuyor canım, yavaşlatıyorBEn karatay hakkında çok araştırma yapmıştım (gerçi ekmekten vazgeçebilsem bende karatay yapicam çünkü ben geçen sene karatay yapmıştım guzel kilo vermistim) ayranın leptin bozduğunu biliyorum ama
sınavında başarılar dilerim canım Allah yardımcın olsun.Valla almadım kız yeminle
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?