Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.

İyi akşamlar efendim.Spor salonundan bildiriyorum durumum iyiHatta bugün uzay yürüyüşünü zorlanmadan 5 dakika yaptımNeyse ben giyinip eve gideyim.

Ooo harikasin canım tam gaz böyle devam

Çok güzel menü afiyet olsun

Sahur
1 muz yerli
1 bardk tarcnlı süt

Aksam
4 ymk kasıgı zytnyglı kereviz
Bol yogurt
Bol salta ( tonbalıklı

Allahim kabul eylesin orucunu canım afiyet olsun

Menüye gel menüyee harikasin canım sporda çok iyi bol eksi getirsin sana

dengeli menü olmuş kuzum afiyet olsun

Kızlar otobüstede popom ağrıdı yav bu gece sabahlamayı düşünüyorum nasıl sabah olacak sınava 10 saat var

Oyy kiyamam yaa agrir kuzum ağrır kemiklere kadar ağrır

@Huzurvermeyolunda esperenzaa afyondayım şimdi kaymaklı lokum almadan mı gideyim yani

Ayy Esra sakın alım deme esperenzaanin silahı var vallahi seni furur

Afiyet olsun canım şahane menü ve spor

yeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.

Öncelikle hoş geldin aramıza arkadaşım insallah kiloların patır patırr gider. Yap kuz yap leslie bacı çok iyidir

bu leptın nedır kuzum yaa necı bu ?? bı karar verın yahuu hehehehe
Leptin hormonu özet olarak söylüyorum yağların yakılmasını sağlayan hormon. Ama tokken salgılanır. Yemek yedikten en az 5-6 saat sonra salgılanmaya başlar. Yemeğin üstüne 5 saat geçipte tok olmak içinde sağlam beslenmek gerekiyor. En ufak çiğneme hareketinde leptin bozulur. Sakız bile çiğnesek beyin onu yemek diye algıladığından leptin hormonu durur.

Valla almadım kız yeminle
Kuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. Yatana kadar aklıma geldikçe dua ederim canimm
Sağol canım benim

Valla tebrik ederim gecenin bu saatinde çok azimlisin ben evde olsam şimdi sıcacık yatağımda uyuyo olurdum heralde

BEn karatay hakkında çok araştırma yapmıştım (gerçi ekmekten vazgeçebilsem bende karatay yapicam çünkü ben geçen sene karatay yapmıştım guzel kilo vermistim) ayranın leptin bozduğunu biliyorum ama

Evet ama çok acıkıldığında içilebilecek en güzel şey. Çiğdemin daha ilk günüydü arasız geçirmek biraz zor olabilir
Evet ona bişey demiyorum da, aklında yanlış bilgi kalmasın. Bozulmaz diye de hep içer, bu kez de yavaslatmis olur. Yoksa kaçamak yapmasından iyidir tabi ayran içmek

vaayy bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…