- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Valla almadım kız yeminle
Sağol canım benim
hoşbuldum.canım.amiiin amin çokçok amin. bıktım şu kilolardan. sağlıklı şekilde hepimiz verelim inşallah.
Bozmaz yanlış bilgi değil aslında illaki bişeyler içmek yavaşlatır ama bi ayran içtiğinde belki 5 saat yemeden duracakken 8 saat durabilir. Ben yaptığımda öyle oluyordu çünkü ayran tokluk süremi baya uzatıyordu. Ama süt bozuyor bildiğim kadarıylaEvet ona bişey demiyorum da, aklında yanlış bilgi kalmasın. Bozulmaz diye de hep içer, bu kez de yavaslatmis olur. Yoksa kaçamak yapmasından iyidir tabi ayran içmek
O dönüşteLokumu da kaymağı da salla sucuk döner ye
Yayıldım kız yayıldım beni hiç mi tanımadım kuzumSalata ve yogurda yumuldum canım cok acıkmıstım valla
Ayy esra su gülden yapılmıs en vai cesit sepetler oluyor onlardan all :))
kız yat gitsiiin yayıllll :)
sagol kuşum kız doğrumu yemısım bu karatay dıyetı mı oluyor sımdı anlamadım kıtap olmayınca daha elımde[/QUOTE]Kız maşallah sen ne azimli çıktın
Bozmuyor canım, yavaşlatıyor
hoşbuldum.canım.amiiin amin çokçok amin. bıktım şu kilolardan. sağlıklı şekilde hepimiz verelim inşallah.
Teşekkür ederim sağolsınavında başarılar dilerim canım Allah yardımcın olsun.
Valla kızEyi ettin kuzum biz canımızı seviyok valla Allah muhafaza esperenzaa bi nefeste alır hemide gözünü kirpmadan
Canim sen burda oldukça gidicek o kilolar emin olabilirsin
Bana bunlarla gel,yeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.
bak ben kendim kestim cezamıBana bunlarla gel,bisküvi misküvi cıss cossslarla gelme
Gazabım çok pistir değil mi
hoşbuldum.Ne güzel yeni bir tek ben değilmişim. Çömezlikte yalnız değilim yaniHoşgeldin canım, ben de yeniyimbu ctesi iki haftam olacak inşallah
En sevdiğim yeni üye tipibak ben kendim kestim cezamı
Bende hüzünle dolacağım galibaGazabım çok pistir değil misen gazap görmedin kuzum,23 nisan benim bayramım unutma 23 nisanda neşe dolacağım az kaldı
ay insaflıyımdır derkenEn sevdiğim yeni üye tipiİlk elin günahı olmaz dedim,ayağın alışsın dedim ürkek serçeyi ürkütmeyeyim dedim
Bi de çok insaflıyımdır bilmezsin daha
O kadar insaflı ki anlatılmaz yaşanıray insaflıyımdır derkenbi tırstım şu an.
ay insaflıyımdır derkenbi tırstım şu an.
İltifat ediyorsunuz azizimO kadar insaflı ki anlatılmaz yaşanır
AhahahaBekle kuzu bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?