Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ona bişey demiyorum da, aklında yanlış bilgi kalmasın. Bozulmaz diye de hep içer, bu kez de yavaslatmis olur. Yoksa kaçamak yapmasından iyidir tabi ayran içmek
Bozmaz yanlış bilgi değil aslında illaki bişeyler içmek yavaşlatır ama bi ayran içtiğinde belki 5 saat yemeden duracakken 8 saat durabilir. Ben yaptığımda öyle oluyordu çünkü ayran tokluk süremi baya uzatıyordu. Ama süt bozuyor bildiğim kadarıyla
Lokumu da kaymağı da salla sucuk döner ye
O dönüşte

Salata ve yogurda yumuldum canım cok acıkmıstım valla

Ayy esra su gülden yapılmıs en vai cesit sepetler oluyor onlardan all :))
kız yat gitsiiin yayıllll :)
Yayıldım kız yayıldım beni hiç mi tanımadım kuzumOturabilecekke
Kız maşallah sen ne azimli çıktın
sagol kuşum kız doğrumu yemısım bu karatay dıyetı mı oluyor sımdı anlamadım kıtap olmayınca daha elımde[/QUOTE]
Azimli güzelimiz

yeniden merhabayın .gece gece eliptik olmaz dedim ve 45 dakikalık leslie yaptım.yoğurt pulbiber limon yedim yarın sabah içmeye cevizli su hazırladım geldim. herkese hayırlı gecer dilerim sevgili yepyeni takımım.
Bana bunlarla gel,bisküvi misküvi cıss cossslarla gelme

cgdmk insafsız,zalımın kızı o nasıl menü,o nasıl sporlar öyle yüreciğime indi Ceza vermeyince bi huzurum kaçtı sanki,500 ip alacağım var onu bi tahsil etmen lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…