Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla sana yüzbin squat gücünde iltifat ediyorum bugünlerde bana insaflı davranırsın artık torpil geçersin biraz

Senin torpilin 23 nisana kadar yıwrım
23 nisan dedi mi kara vicdanlı esperenzaam benim şarkısını söyleteceğim sana
Sen kuğu gibi gelin olacaksın ben de o tavuğu yiyeceğim arasına da baklavayı düreceğim

Anammm korkulur senden he neyse güzel gelin olmak uğrunda çaba göstereceğim yılmadan. Bu sefer azcık motivasyon amaçlı karboksiterapi soğuk lipoliz vs yaptırayımda umutlarım yerine gelsin

Anammm korkulur senden he neyse güzel gelin olmak uğrunda çaba göstereceğim yılmadan. Bu sefer azcık motivasyon amaçlı karboksiterapi soğuk lipoliz vs yaptırayımda umutlarım yerine gelsin
Sen zaten güzelsin bebikim,neden daha güzel gelin olmayasın
Babanın doğum gününü kutlar,sonrasında etin benim gemüğün senin olur anlaştık mı kuzucum

İyim canimcimm balçiçeğim kocisi bekliyom çok yuhum var güzelim gözlerim kapani aci kapani

Elimmi
Eline çeyiz dizerken tığ batmamış mıydıBen yoksa bi taraflarımdan element mi uydurdum
Gelsin kociş de güzel güzel uyuyun Ben de uyuyamam eşim geç geleceği zaman.Tez zamanda gelsin de

Bacakmış hahahaTığ ile ilgili bildiğim tek şey el ile yapıldığı olunca eline battı diye aklıma kazıdıydım
Ben de öyle tahmin etmiştim yağ bu tığlarında ucu kalın nasil batıyo anlamış degilim bende küçükken kardeşimin kulağına batırmıştım nasıl oluyo acep

Kız ama şişmanken yüzüm pek bi güzel oluyo azcık zayıflasam çirkin bişey oluyorum
Yıllarca senin yüzün güzel yalanı ile kandırdılar anamm biziYılların oburları olsn bizlerin işine geldi de yedik bu yalanları yanında baklava,börek çörekleri.Yeme annem yeme kuzum

Yıllarca senin yüzün güzel yalanı ile kandırdılar anamm biziYılların oburları olsn bizlerin işine geldi de yedik bu yalanları yanında baklava,börek çörekleri.Yeme annem yeme kuzum
Yok kız valla benim şişmanlayınca burnumun yanları etleniyo yanaklar dolgunlaşıyo ama azcık zayıflayınca o trabzonluluk hemen meydana çıkıyor

Ben de öyle tahmin etmiştim yağ bu tığlarında ucu kalın nasil batıyo anlamış degilim bende küçükken kardeşimin kulağına batırmıştım nasıl oluyo acep
Ben çok iyi anlıyorumBen küçükken evde annemin günü mü ne var,konu komşu doluşmuş eve bi yandan el işi yapıyorlar bi yandan yiyorlar bi yandan da dedikodunun dibine vuruyorlar. sonracıma ben bi köşede uslu uslu balonumu şişirip duruyorum.balon şişti şişti booom diye patladı.annemin arkadaşlarından biri balonun sesinden kork ,tığı eline sok
Buraya kadar benim için pek sorun yoktu.Annem mahcubiyetinden beni bi temiz dövdü bugün gibi aklımdadır
Annemin arkadaşı tırsaksa suç benim miydi a dostlar

Bacak demek istedi esperenzaa tığ battıydı ya

Haklı vallahi genelde ele batar ben ise bacağa batırdım nasıl becerdiysem artık
Gıı o görüntü gozumun onune geliyo tüylerim diken diken oluyor

Eline çeyiz dizerken tığ batmamış mıydıBen yoksa bi taraflarımdan element mi uydurdum
Gelsin kociş de güzel güzel uyuyun Ben de uyuyamam eşim geç geleceği zaman.Tez zamanda gelsin de

iştee ele batacagina cat diye bacağa battı hain tığ..

Aynen canım onlarsız gözümüze uyku girmez valla yani gerekirse sabaha kadar olsun

Bacakmış hahahaTığ ile ilgili bildiğim tek şey el ile yapıldığı olunca eline battı diye aklıma kazıdıydım

Yahuu bide batisi var mübarek 1.5 santim battı

benimkisi ince olanındandi

Ahahhahahha oyy yavrum suçsuz yere dayak yemişsin be küçükken üzüldüm o da tığı nasıl eline soktu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…