- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla sana yüzbin squat gücünde iltifat ediyorum bugünlerde bana insaflı davranırsın artık torpil geçersin birazİltifat ediyorsunuz azizim
Valla sana yüzbin squat gücünde iltifat ediyorum bugünlerde bana insaflı davranırsın artık torpil geçersin biraz
Biraz zor o işcgdmk insafsız,zalımın kızı o nasıl menü,o nasıl sporlar öyle yüreciğime indi Ceza vermeyince bi huzurum kaçtı sanki, 500 ip alacağım var onu bi tahsil etmen lazım ya
Anammm korkulur senden heSenin torpilin 23 nisana kadar yıwrım
23 nisan dedi mi kara vicdanlı esperenzaam benim şarkısını söyleteceğim sana
Sen kuğu gibi gelin olacaksın ben de o tavuğu yiyeceğim arasına da baklavayı düreceğim
Iyi gecelerBen yattım kızlar, iyi geceler herkese
Biraz zor o iş
İyi geceler canımmBen yattım kızlar, iyi geceler herkese
Sen zaten güzelsin bebikim,neden daha güzel gelin olmayasınAnammm korkulur senden heneyse güzel gelin olmak uğrunda çaba göstereceğim yılmadan. Bu sefer azcık motivasyon amaçlı karboksiterapi soğuk lipoliz vs yaptırayımda umutlarım yerine gelsin
Ahahaha
Ahsenim datlum kıymatlum nasılsın kuzum? Elin nasıl oldu soracağım da araya hep bişeyler girdi?
Kız ama şişmanken yüzüm pek bi güzel oluyo azcık zayıflasam çirkin bişey oluyorumSen zaten güzelsin bebikim,neden daha güzel gelin olmayasın
Babanın doğum gününü kutlar,sonrasında etin benim gemüğün senin olur anlaştık mı kuzucum
Bacak demek istediİyim canimcimm balçiçeğim kocisi bekliyom çok yuhum var güzelim gözlerim kapani aci kapani
Elimmi
Eline çeyiz dizerken tığ batmamış mıydıİyim canimcimm balçiçeğim kocisi bekliyom çok yuhum var güzelim gözlerim kapani aci kapani
Elimmi
Bacakmış hahaha
Ben de öyle tahmin etmiştimBacakmış hahahaTığ ile ilgili bildiğim tek şey el ile yapıldığı olunca eline battı diye aklıma kazıdıydım
Yıllarca senin yüzün güzel yalanı ile kandırdılar anamm biziKız ama şişmanken yüzüm pek bi güzel oluyo azcık zayıflasam çirkin bişey oluyorum
Yok kız valla benim şişmanlayınca burnumun yanları etleniyo yanaklar dolgunlaşıyo ama azcık zayıflayınca o trabzonluluk hemen meydana çıkıyorYıllarca senin yüzün güzel yalanı ile kandırdılar anamm biziYılların oburları olsn bizlerin işine geldi de yedik bu yalanları yanında baklava,börek çörekleri.Yeme annem yeme kuzum
Ben çok iyi anlıyorumBen de öyle tahmin etmiştimyağ bu tığlarında ucu kalın nasil batıyo anlamış degilim bende küçükken kardeşimin kulağına batırmıştım nasıl oluyo acep
Eline çeyiz dizerken tığ batmamış mıydıBen yoksa bi taraflarımdan element mi uydurdum
Gelsin kociş de güzel güzel uyuyunBen de uyuyamam eşim geç geleceği zaman.Tez zamanda gelsin de
Bacakmış hahahaTığ ile ilgili bildiğim tek şey el ile yapıldığı olunca eline battı diye aklıma kazıdıydım
Ben de öyle tahmin etmiştimyağ bu tığlarında ucu kalın nasil batıyo anlamış degilim bende küçükken kardeşimin kulağına batırmıştım nasıl oluyo acep
Bölgesel yüz yogası var mı kiYok kız valla benim şişmanlayınca burnumun yanları etleniyo yanaklar dolgunlaşıyo ama azcık zayıflayınca o trabzonluluk hemen meydana çıkıyor
Ben çok iyi anlıyorumBen küçükken evde annemin günü mü ne var,konu komşu doluşmuş eve bi yandan el işi yapıyorlar bi yandan yiyorlar bi yandan da dedikodunun dibine vuruyorlar. sonracıma ben bi köşede uslu uslu balonumu şişirip duruyorum.balon şişti şişti booom diye patladı.annemin arkadaşlarından biri balonun sesinden kork ,tığı eline sok
Buraya kadar benim için pek sorun yoktu.Annem mahcubiyetinden beni bi temiz dövdü bugün gibi aklımdadır
Annemin arkadaşı tırsaksa suç benim miydi a dostlar
AhahhahahhaBen çok iyi anlıyorumBen küçükken evde annemin günü mü ne var,konu komşu doluşmuş eve bi yandan el işi yapıyorlar bi yandan yiyorlar bi yandan da dedikodunun dibine vuruyorlar. sonracıma ben bi köşede uslu uslu balonumu şişirip duruyorum.balon şişti şişti booom diye patladı.annemin arkadaşlarından biri balonun sesinden kork ,tığı eline sok
Buraya kadar benim için pek sorun yoktu.Annem mahcubiyetinden beni bi temiz dövdü bugün gibi aklımdadır
Annemin arkadaşı tırsaksa suç benim miydi a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?