Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyy kiyamam sana bende annemde çok dayak yemişimıdır

Cahil esra bilmez Paspas örmüyor , dantel örüyor ince tığ olur onlar:) 18 numara tığ neyimdirbilgim görgüm de bu kadar

Oyy kiyamam sana bende annemde çok dayak yemişimıdır
Matematikten 4 aldım diye annem banyoda kafama tasla vura vura dövmüştü ama çok vurmadıda psikolojik olarak banyo olunca çok pis dayak yemiş gibi olmuştum bi kerede kardeşimin kirpiklerini kestim diye dayak yemiştim ama o sağlamdı gerçekten

Ahahhahahha oyy yavrum suçsuz yere dayak yemişsin be küçükken üzüldüm o da tığı nasıl eline soktu acaba
Kadının adı da Nebahat’ti.
Kabahat nebahatteydi ,dayağı yiyen ben oldumHiç unutmadım çok temiz bi dayaktı
Dedikodunun heyecanına vermişti kendini, önce bir booom sesi duyuldu, sonra ayyyyy sesi sonra da çat pat sesi ardından benim ben ne yaptım yaaaa diye ciyaklamam

Ah Esram ah matematigi anladim da kirpik kesmek nedir yahu Allah iyiligiini versin emiii

Benim annemde beni yıkarken banyoda saçımı çok tarardi bende hiç istemiyordum çok ağlardım oda tarağı masafayi kafama vura vuraa yıkardi güzel Anam

Ayy esperenzacım ya gülmekten gözümden yaşlar geldi vallahi kabahatli nebahat yüzünden demek dayak yedin vay nebahat vay

Ay sus be ben zincir çekmesini bile biliyorum ama iğne gibi olmuyo kız ucu bi değişik oluyo ya tığların

Ben yine 6 yaşındayken ayağıma iğne batmisti annem cikarnmaya çalışırken icerden kırıldı yarısı icerde kalmıştı ozaman doktora gittik baya bi ugrasmislardi bildiğin iğne ayağımın içinde geziyordu.

İğne batması kötü değil battığını dikkatli çıkarırsan sorun olmaz ama tığ ucu çengelli çok zor oluyo çıkması

Ayy onu hiç deme bence bütün kız çocukları o muhabbetten dayak yiyodur benimde annem hergün saçımı yola yola zorla tarardı onun yüzünden salak oldum en sonunda sinirlenip belimdeki saçımı 3 numaraya vurduda rahatladı. Hemde komşunun dugununde gelinlik giyecekken 3 numara saçım olmuştu

Hahaha kız benim de değişik mekan ve zamanlarda yediğim enfes dayaklar vardırBir hamam sefası esnasında yediğim dayak da unutulmazlar arasındadır.Halam sırtını mı ne keseletecekti ,çok da fenaydı halam sırf kıllığına soğuk su döktüm diye ıslak ıslak çıplak çıplak yemiştim bu dayağımı da

Kızzz sus valla içim bi tuhaf oldu ben salağım gözümü kapatınca o gelir gözümün önüne hep bu ara zaten nerden aklıma girdiyse mememi makasla keserlerken gözümün önüne geliyo töbe yarabbim psikolojim bozuk herhal

Benimde Anamın özlemi bastırdı bana
Uzakta mı kuzum

Ama bunu haketmişsin valla

Aynen hepimizin çocuklugunda vardır illaki.

Amanın ne etmiş Anacigin öyle hemde hevesle gelinlik giyecekken. Ah kuzum gelinlik içinde kelmi oldun senn yerim seni yaa

Aynen hepimizin çocuklugunda vardır illaki.

Amanın ne etmiş Anacigin öyle hemde hevesle gelinlik giyecekken. Ah kuzum gelinlik içinde kelmi oldun senn yerim seni yaa
Kadının canına tak etmiş demek ki çünkü uzun saçı çok sever şimdi bile kestirme diyor. Kestirdiğine göre cinnet geçirmiş olmalı o sahneyi pek hatırlamıyorum

Bilemedim kuzu özür ama memeyi kesmek nerden çıktı çıkar o düşünceleri kafandan hiç iyi değil banada öyle şeyler olur bazen

Uzakta mı kuzum

Ama bunu haketmişsin valla

Evet canim uzakta malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…