- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Kadının canına tak etmiş demek kiçünkü uzun saçı çok sever şimdi bile kestirme diyor. Kestirdiğine göre cinnet geçirmiş olmalı o sahneyi pek hatırlamıyorum
Deliyim benBilemedim kuzu özür ama memeyi kesmek nerden çıktı çıkar o düşünceleri kafandan hiç iyi değil banada öyle şeyler olur bazen
Evet canim uzakta malesef
Kardeşin kirpiğini kesme fikri nereden aklına geldi kuzum yaMatematikten 4 aldım diye annem banyoda kafama tasla vura vura dövmüştüama çok vurmadıda psikolojik olarak banyo olunca çok pis dayak yemiş gibi olmuştum bi kerede kardeşimin kirpiklerini kestim diye dayak yemiştim ama o sağlamdı gerçekten
Ayyy ben de canım.Allah hep güldürsün inşallah.
bizim dönemimizde dayak yemeyenimiz yok denecek kadar azdı .Anne dayağı yemeyen yok güniydi.
Şimdiki anneler çocuklarına bağırınca ağlıyor (kesinlikle ben de böyle olurum) bizim zamanımızda pedagoji yoktu dayak vardı gül gibi çocuklar oldukAyyy ben de canım.Allah hep güldürsün inşallah.
bizim dönemimizde dayak yemeyenimiz yok denecek kadar azdı .Anne dayağı yemeyen yok güniydi.
Deliyim ben
Kıyamam sana canım benim çocuklar tatile girince git bari annene
Maşrapanın kafaya inmesi zaten gelenek görenekmişAyy onu hiç deme bence bütün kız çocukları o muhabbetten dayak yiyodurbenimde annem hergün saçımı yola yola zorla tarardı onun yüzünden salak oldum en sonunda sinirlenip belimdeki saçımı 3 numaraya vurduda rahatladı. Hemde komşunun dugununde gelinlik giyecekken 3 numara saçım olmuştu
Kuaförcülük oynarken hazır saçını kesmişken kaş kirpikte gireyim dedimKardeşin kirpiğini kesme fikri nereden aklına geldi kuzum ya
Kıyamam sana ya çok mu uzaktalarAnnemi çok özlüyorum şuan bile çok kötü oldum ama inşallah ramazan bayramında gidicem
Ay bi de bit furyası vardı doğruMaşrapanın kafaya inmesi zaten gelenek görenekmiş
Suyun sıcaklığını ayarlayamayıp bir haşlanıp bir şoklanarak dondurulduğum günler aklıms geldiBen de okulda bitlenmiştim de annen önce 3 numaraya vurdu sonra gaz yağı mı ne onunla bişeyler yapmıştı.Epey süre kokarca gibi dolaşmıştım.
Anne babaların kıymetli olduğu dönemde çocuk olduk,çocukların kıymetli olduğu dönemde anne oldukŞimdiki anneler çocuklarına bağırınca ağlıyor (kesinlikle ben de böyle olurum) bizim zamanımızda pedagoji yoktu dayak vardı gül gibi çocuklar olduk
Ne güzel dedin kız valla bunu atasözlerine eklesinler 50 yıl sonraAnne babaların kıymetli olduğu dönemde çocuk olduk,çocukların kıymetli olduğu dönemde anne olduk
Oğluma bazen sesimi yükselttiğimde gece pişman olup ağlarım.
Canım ya,çok mu uzakta.Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.Benimde Anamın özlemi bastırdı bana
50 sene sonrakilerin ataları ben olacağımNe güzel dedin kız valla bunu atasözlerine eklesinler 50 yıl sonra
Kıyamam sana ya çok mu uzaktalar
Canım ya,çok mu uzakta.Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Hiç de bile keşke herkes seni rehber alsa hayatında kötü olan ne var
50 sene sonrakilerin ataları ben olacağım
Benim sözlerimi rehber olarak aldılarsa helak oldu o nesil demektir kız
Valla çok üzdün beni benim anamda yok haftalardır özledimAslinda pek uzak değil istanbulda lar ama her istediğinde gidemiyorsun yada onlar gelemiyo çok zor çok ben Anneye çok duskunum, bir Allahın günü sesini duymadan yapamam
AhSen_2504 üzdün kız beni gece gece yanımda olsan kocaman sarılırdım sana benimde içimi bi hüzün ve özlem kapladı eskilerden bahsedince
Canım en kısa zamanda kavuşursunuz bol bol hasret gidersiniz inşallah.Ben de annemi senede bir yada iki kez görebiliyorum.Hayatta olsunlar da uzaklık önemli değil.Seslerini duymak yetiyor:)Aslinda pek uzak değil istanbulda lar ama her istediğinde gidemiyorsun yada onlar gelemiyo çok zor çok ben Anneye çok duskunum, bir Allahın günü sesini duymadan yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?