Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kardeşin kirpiğini kesme fikri nereden aklına geldi kuzum ya

Ayyy ben de canım.Allah hep güldürsün inşallah.

bizim dönemimizde dayak yemeyenimiz yok denecek kadar azdı .Anne dayağı yemeyen yok güniydi.

Amin inşallah hepimiz gülelim mutlu olalım biz kadınlar çok hakediyoruz mutluluğu

Aynen çok yerdik süpürge terlik ver allahım ver

Ayyy ben de canım.Allah hep güldürsün inşallah.

bizim dönemimizde dayak yemeyenimiz yok denecek kadar azdı .Anne dayağı yemeyen yok güniydi.
Şimdiki anneler çocuklarına bağırınca ağlıyor (kesinlikle ben de böyle olurum) bizim zamanımızda pedagoji yoktu dayak vardı gül gibi çocuklar olduk

Maşrapanın kafaya inmesi zaten gelenek görenekmiş
Suyun sıcaklığını ayarlayamayıp bir haşlanıp bir şoklanarak dondurulduğum günler aklıms geldiBen de okulda bitlenmiştim de annen önce 3 numaraya vurdu sonra gaz yağı mı ne onunla bişeyler yapmıştı.Epey süre kokarca gibi dolaşmıştım.

Kardeşin kirpiğini kesme fikri nereden aklına geldi kuzum ya
Kuaförcülük oynarken hazır saçını kesmişken kaş kirpikte gireyim dedim kız o da minnoşum saftı ya ben napsam sesi çıkmazdı oyuncak bebek gibi çocuğu şekilden şekile sokardım ama aramızda 1.5 yaş olmasına ragmen annelik de yaptım ona

Ay bi de bit furyası vardı doğru o kafaya inen maşrafalar bizi bu hale getirdi demek ki

Şimdiki anneler çocuklarına bağırınca ağlıyor (kesinlikle ben de böyle olurum) bizim zamanımızda pedagoji yoktu dayak vardı gül gibi çocuklar olduk
Anne babaların kıymetli olduğu dönemde çocuk olduk,çocukların kıymetli olduğu dönemde anne olduk
Oğluma bazen sesimi yükselttiğimde gece pişman olup ağlarım.

AhSen_2504 üzdün kız beni gece gece yanımda olsan kocaman sarılırdım sana benimde içimi bi hüzün ve özlem kapladı eskilerden bahsedince

Aslinda pek uzak değil istanbulda lar ama her istediğinde gidemiyorsun yada onlar gelemiyo çok zor çok ben Anneye çok duskunum, bir Allahın günü sesini duymadan yapamam
Valla çok üzdün beni benim anamda yok haftalardır özledim en yakın zamanda git valla bak 23 nisan geliyo 3 gün tatil bence güzel fırsat

AhSen_2504 üzdün kız beni gece gece yanımda olsan kocaman sarılırdım sana benimde içimi bi hüzün ve özlem kapladı eskilerden bahsedince

Çok sağol canım bitanem iyiki varsıniyikide varsınız bura ban çok iyi geliyo çünkü sizden başka arkadaşım yok

Bende baya eskiyi yaşadım bu akşam

Aslinda pek uzak değil istanbulda lar ama her istediğinde gidemiyorsun yada onlar gelemiyo çok zor çok ben Anneye çok duskunum, bir Allahın günü sesini duymadan yapamam
Canım en kısa zamanda kavuşursunuz bol bol hasret gidersiniz inşallah.Ben de annemi senede bir yada iki kez görebiliyorum.Hayatta olsunlar da uzaklık önemli değil.Seslerini duymak yetiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…