Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok sağol canım bitanem iyiki varsıniyikide varsınız bura ban çok iyi geliyo çünkü sizden başka arkadaşım yok

Bende baya eskiyi yaşadım bu akşam
Sen de iyiki varsın kuzum benim üzme kendini esperenzaa doğru söylüyor hayatta olmaları şükür sebebi rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın

Valla çok üzdün beni benim anamda yok haftalardır özledim en yakın zamanda git valla bak 23 nisan geliyo 3 gün tatil bence güzel fırsat

Analarımız canımız ciğerimiz. Anacığım uykusu ağır olmasa şimdi arardım ama kolay kolay uyanmaz kari.
Kuzum 3 gun çok az 2 çocukla Havaalanı uzak git gel çok zahmetli hemde bu dönem maddi konuda biraz sikintiliyiz o bakımdan da etki var

Sabah ararsın doya doya konuşursunuz canım.Görüp sarılmak gibi olmasa da yine de yetiyor seslerini duymak.

Kız bu saatte arama kadıncağızı korkar kötü haber sanar. Olsun kuzum sık dişini yarın görüntülü ara özlem gider biraz

Canım en kısa zamanda kavuşursunuz bol bol hasret gidersiniz inşallah.Ben de annemi senede bir yada iki kez görebiliyorum.Hayatta olsunlar da uzaklık önemli değil.Seslerini duymak yetiyor:)

İnşallah canım inşallah bu sefer gidersem hasretin dibine vuracam.
Kesinlikle haklısın sağlıklı olsunlar hayatta olsunlar uzakta olsunlar
Sesı benim için ilaç gibi

Canım benim sen de iyi ki varsın.
Tekrar geri dönmen,inan çok iyi oldu.Bi daha uzaklaşma buralardan biz bize iyi geliyoruz

Gerçekten sii çok seviyorum
Artık uzak kalmiycam kesinlikle birbirimize çok iyi geliyoruz

Sen de iyiki varsın kuzum benim üzme kendini esperenzaa doğru söylüyor hayatta olmaları şükür sebebi rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın

Tamam kuzum teselliniz iyi geldi bana cçok sololun. Buna çok şükretmek lazım yeterki iyi olsunlar

Sabah ararsın doya doya konuşursunuz canım.Görüp sarılmak gibi olmasa da yine de yetiyor seslerini duymak.

Öyle yapicam ama evde taziye ziyareti var inşallah konusabilirim yarın çünkü hiç firsatı olmuyo

Kız bu saatte arama kadıncağızı korkar kötü haber sanar. Olsun kuzum sık dişini yarın görüntülü ara özlem gider biraz

Hemde nasıl korkar. Bi ara şaka yapayim dedim aradım annemi çok kötü şeyler oldu dedim vs çok kötü oldu ozaman, halada söylüyor sen nasıl öyle bişey yaptın bana yani hala etkisinde kadıncağız ama çok pişman oldum

İyi geceler tatlı rüyalar, canım arkadaşlarım fattylamb94 AhSen_2504
Çok çok öpüyorum ikinizi de.
Çok güldük,çok duygusala bağladık çok güzel bir geceydi.

İyi geceler canım Sanada en güzelinden uykular.
Duygulu tatlı bi gece oldu

Iyi geceler canlarım

İyi geceler bebitom

Gunaydin arkadaslar. Yeni uye ihtiyac duyan takim listesinde bu takimin ismi de oldugundan buraya gelmek istedim. Sizler icin bir sakinca var mi? Araniza katilabilir miyim?

2 BARDAK SU İÇTİM BAKALIM.
Geçmişi okumaya çalıştım ama baya uzun akşam çay dfemlemedim içtim bir bardak su yattım
Devamlı burda olursam olacak bu iş bakalım bu arada kilom 66 imiş akşam tartıldım

Bugun orucum sahurada kalkamadım ama aksamdan niyetliyim
Canım allah kabul etsin bende prucum sahur yaptım ama simdide midem yanıyor ya icim alev topu su da ictim bol bol ama yine de sabahları böyle oluyprum
Vardım canım gece 3 gibi şimdi sınava gidiyorum
Esraa dun iftar acmadan dua ettim sana kızııım bir sıfır öndesin bak oruclu duası aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…