- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım benim sen de iyi ki varsın.Çok sağol canım bitanem iyiki varsıniyikide varsınız bura ban çok iyi geliyo çünkü sizden başka arkadaşım yok
Bende baya eskiyi yaşadım bu akşam
Sen de iyiki varsın kuzum benim üzme kendiniÇok sağol canım bitanem iyiki varsıniyikide varsınız bura ban çok iyi geliyo çünkü sizden başka arkadaşım yok
Bende baya eskiyi yaşadım bu akşam
Valla çok üzdün beni benim anamda yok haftalardır özledimen yakın zamanda git valla bak 23 nisan geliyo 3 gün tatil bence güzel fırsat
Sabah ararsın doya doya konuşursunuz canım.Görüp sarılmak gibi olmasa da yine de yetiyor seslerini duymak.Analarımız canımız ciğerimiz. Anacığım uykusu ağır olmasa şimdi arardım ama kolay kolay uyanmaz kari.
Kuzum 3 gun çok az 2 çocukla Havaalanı uzak git gel çok zahmetli hemde bu dönem maddi konuda biraz sikintiliyiz o bakımdan da etki var
Kız bu saatte arama kadıncağızı korkar kötü haber sanar. Olsun kuzum sık dişini yarın görüntülü ara özlem gider birazAnalarımız canımız ciğerimiz. Anacığım uykusu ağır olmasa şimdi arardım ama kolay kolay uyanmaz kari.
Kuzum 3 gun çok az 2 çocukla Havaalanı uzak git gel çok zahmetli hemde bu dönem maddi konuda biraz sikintiliyiz o bakımdan da etki var
Canım en kısa zamanda kavuşursunuz bol bol hasret gidersiniz inşallah.Ben de annemi senede bir yada iki kez görebiliyorum.Hayatta olsunlar da uzaklık önemli değil.Seslerini duymak yetiyor:)
Canım benim sen de iyi ki varsın.
Tekrar geri dönmen,inan çok iyi oldu.Bi daha uzaklaşma buralardan biz bize iyi geliyoruz
Sen de iyiki varsın kuzum benim üzme kendiniesperenzaa doğru söylüyor hayatta olmaları şükür sebebi rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın
Sabah ararsın doya doya konuşursunuz canım.Görüp sarılmak gibi olmasa da yine de yetiyor seslerini duymak.
Kız bu saatte arama kadıncağızı korkar kötü haber sanar. Olsun kuzum sık dişini yarın görüntülü ara özlem gider biraz
İyi geceler tatlı rüyalar, canım arkadaşlarımfattylamb94 AhSen_2504
Çok çok öpüyorum ikinizi de.
Çok güldük,çok duygusala bağladık çok güzel bir geceydi.
Iyi geceler canlarım
Funaydin gece gec sabah rrkenci maslh sana gunaydin bu sradaEsracım kuzum vardınmifattylamb94
Vardım canım gece 3 gibi şimdi sınava gidiyorumEsracım kuzum vardınmifattylamb94
Heyecana az kaldı.Listede olduğunda bireysel derece bile gelebilir senden. Sende o ışığı ve azmi görüyorum canım
İş yerinde buzdolabı varsa peynir,zeytin domates,salatalık vs alabilirsin,evden çıkmadan da yumurta haşlayabilirsin yada uyanır uyanmaz bir bardak su ile iki kayısı,iki ceviz ağzına atabilirsin.zaman içinde oturur.Diyette daha çok yeni olduğun için ilk günler normal canım.
HoşgeldinGunaydin arkadaslar. Yeni uye ihtiyac duyan takim listesinde bu takimin ismi de oldugundan buraya gelmek istedim. Sizler icin bir sakinca var mi? Araniza katilabilir miyim?
Canım allah kabul etsin bende prucum sahur yaptım ama simdide midem yanıyor ya icim alev topu su da ictim bol bol ama yine de sabahları böyle oluyprumBugun orucum sahurada kalkamadım ama aksamdan niyetliyim
Esraa dun iftar acmadan dua ettim sana kızııım bir sıfır öndesin bak oruclu duası aldınVardım canım gece 3 gibi şimdi sınava gidiyorum
Allah kabul etsin canım. MerhabaBugun orucum sahurada kalkamadım ama aksamdan niyetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?