Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın
Kurallari okudum. Ismim Ecem. 29 yasindayim. Boyum 1.68 guncel kilom 76 kg.hedef kilom 65. Dogum zamani aldigim kilolari vermeye calisiyorum. 9 aylik bir kizim var. Memurum ama su anda calismiyorum. Evde diyet yapmaya calistim ama 2 gun dikkat edersem 3 gun yedim. Boyle olunca da fazla kilo veremedim bu rakamda takildim kaldim. Bayrama kadar hedef kiloma ulasmayi cok istiyorum insallah sizlerle birlikte daha disiplinli olup bu hedefimi gerceklestirecegim.

Hoşgeldin canım. Ben de tam senin durumundayım. Bebeğim 1 yaşında 81 kiloyum. Geçen hafta 78 e kadar gördüm ama malese f geri aldım. Bi alıp bi veriyorum yani.benbde dün katıldım ne güzel tevafuk. Inşallah birlikte verelim kilolari.

Sabah kahvaltım
2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tam bitirmedim ama
1 domates az zeytinyağ döktüm
1 bardak şekersiz çay karanfilli

Ara öğün için kuru üzüm düşünüyorum

Öğlen bezelye ve bulgur var miktar ne kadar olmalı arkadaşlar

Günaydın arkadaşlar
Hoşgeldin becezey
Hosbulduk tesekkur ederim :)
Allah bagislasin senin bebisini de insallah birer birer gitsin kilolar. Emziriyor musun onun cok faydasi var diyorlar ama ben genelde sut yapsin diye yiyenlerdendim

aRKADAŞLAR peki diyetisyene gerek var mı sizce burda olmak sorup uygulamak yeterli mi sizce?

Kız valla ilk sinavım güzel geçti dualarin kabul oldu heralde inşallah yarınkide güzel geçer Allah razı olsun huzurcum

Disiplinli ve düzenli olursan eminim hızlıca verirsin kiloları

vay hain leptin kız ayran ıctıydım cıgnemedım kızz hehehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…