- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Gunaydın sümm nasılsınGünaydın kızlar.
Dün akşam yazdıklarınıza çok güldüm.Mevlamda sizi güldürsün.
Esracım sınavında başarılar dilerim.Allah yardımcın olsun canım
Allah kabul etsin. Merhaba ben Meryem.Canım allah kabul etsin bende prucum sahur yaptım ama simdide midem yanıyor ya icim alev topu su da ictim bol bol ama yine de sabahları böyle oluyprum
Esraa dun iftar acmadan dua ettim sana kızııım bir sıfır öndesin bak oruclu duası aldın
merhaba meryem teşekküredrim hosgeldin gecmiş yapmaya fırsatım olmadı yeni katıldın dimi aramıza :)Allah kabul etsin. Merhaba ben Meryem.
Evet canım dün katıldım. Iyi ki katilmisim. Çok sıcak samimi bir grup.enerjiniz çok iyi geldi bana.merhaba meryem teşekküredrim hosgeldin gecmiş yapmaya fırsatım olmadı yeni katıldın dimi aramıza :)
Kurallari okudum. Ismim Ecem. 29 yasindayim. Boyum 1.68 guncel kilom 76 kg.hedef kilom 65. Dogum zamani aldigim kilolari vermeye calisiyorum. 9 aylik bir kizim var. Memurum ama su anda calismiyorum. Evde diyet yapmaya calistim ama 2 gun dikkat edersem 3 gun yedim. Boyle olunca da fazla kilo veremedim bu rakamda takildim kaldim. Bayrama kadar hedef kiloma ulasmayi cok istiyorum insallah sizlerle birlikte daha disiplinli olup bu hedefimi gerceklestirecegim.Hoşgeldinilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın
Hoşgeldin canım. Ben de tam senin durumundayım. Bebeğim 1 yaşında 81 kiloyum. Geçen hafta 78 e kadar gördüm ama malese f geri aldım. Bi alıp bi veriyorum yani.benbde dün katıldım ne güzel tevafuk. Inşallah birlikte verelim kilolari.Kurallari okudum. Ismim Ecem. 29 yasindayim. Boyum 1.68 guncel kilom 76 kg.hedef kilom 65. Dogum zamani aldigim kilolari vermeye calisiyorum. 9 aylik bir kizim var. Memurum ama su anda calismiyorum. Evde diyet yapmaya calistim ama 2 gun dikkat edersem 3 gun yedim. Boyle olunca da fazla kilo veremedim bu rakamda takildim kaldim. Bayrama kadar hedef kiloma ulasmayi cok istiyorum insallah sizlerle birlikte daha disiplinli olup bu hedefimi gerceklestirecegim.
Hosbulduk tesekkur ederim :)
Allah bagislasin senin bebisini de insallah birer birer gitsin kilolar. Emziriyor musun onun cok faydasi var diyorlar ama ben genelde sut yapsin diye yiyenlerdendimHoşgeldin canım. Ben de tam senin durumundayım. Bebeğim 1 yaşında 81 kiloyum. Geçen hafta 78 e kadar gördüm ama malese f geri aldım. Bi alıp bi veriyorum yani.benbde dün katıldım ne güzel tevafuk. Inşallah birlikte verelim kilolari.
Kız valla ilk sinavım güzel geçti dualarin kabul oldu heraldeCanım allah kabul etsin bende prucum sahur yaptım ama simdide midem yanıyor ya icim alev topu su da ictim bol bol ama yine de sabahları böyle oluyprum
Esraa dun iftar acmadan dua ettim sana kızııım bir sıfır öndesin bak oruclu duası aldın
Kişiden kişiye değişir benceaRKADAŞLAR peki diyetisyene gerek var mı sizce burda olmak sorup uygulamak yeterli mi sizce?
Kişiden kişiye değişir bence
Disiplinli ve düzenli olursan eminim hızlıca verirsin kilolarıKurallari okudum. Ismim Ecem. 29 yasindayim. Boyum 1.68 guncel kilom 76 kg.hedef kilom 65. Dogum zamani aldigim kilolari vermeye calisiyorum. 9 aylik bir kizim var. Memurum ama su anda calismiyorum. Evde diyet yapmaya calistim ama 2 gun dikkat edersem 3 gun yedim. Boyle olunca da fazla kilo veremedim bu rakamda takildim kaldim. Bayrama kadar hedef kiloma ulasmayi cok istiyorum insallah sizlerle birlikte daha disiplinli olup bu hedefimi gerceklestirecegim.
Menüye gel menüyee harikasin canım sporda çok iyi bol eksi getirsin sana
ben de merak ettim. Ayran mı içemiyormuşuz
insallah yerimde saymaktan biktim artik 6 lara gecmek istiyorumDisiplinli ve düzenli olursan eminim hızlıca verirsin kiloları
Leptin hormonu özet olarak söylüyorum yağların yakılmasını sağlayan hormon. Ama tokken salgılanır. Yemek yedikten en az 5-6 saat sonra salgılanmaya başlar. Yemeğin üstüne 5 saat geçipte tok olmak içinde sağlam beslenmek gerekiyor. En ufak çiğneme hareketinde leptin bozulur. Sakız bile çiğnesek beyin onu yemek diye algıladığından leptin hormonu durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?