Azimli güzelimizYayıldım kız yayıldım beni hiç mi tanımadım kuzumOturabilecekke
sagol kuşum kız doğrumu yemısım bu karatay dıyetı mı oluyor sımdı anlamadım kıtap olmayınca daha elımde
medgic26 canım karatay kitabını pdf den ındirebilirsin
hoşbuldum.canım.amiiin amin çokçok amin. bıktım şu kilolardan. sağlıklı şekilde hepimiz verelim inşallah.
ne kadar güzel bir motivasyon yaa. Bravo...kociş internetten aldı bebeğimm gelıyor yolda coook heyecanlıyım dursun elımın altında ben zayıflayınca ıhtıyacı olana hedıye edıcem
Bozmuyor canım, yavaşlatıyor
Sabah kahvaltım
2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tam bitirmedim ama
1 domates az zeytinyağ döktüm
1 bardak şekersiz çay karanfilli
Ara öğün için kuru üzüm düşünüyorum
Öğlen bezelye ve bulgur var miktar ne kadar olmalı arkadaşlar
Evet ama çok acıkıldığında içilebilecek en güzel şey. Çiğdemin daha ilk günüydü arasız geçirmek biraz zor olabilir
ne kadar güzel bir motivasyon yaa. Bravo...
Bende senin gibiyim 74 kiloyum birlikte görelim inşallah 6ları :) beslenme düzenin nasilinsallah yerimde saymaktan biktim artik 6 lara gecmek istiyorum
Kız bozmuyo ayran olay oldu hevay hain leptinkız ayran ıctıydım cıgnemedım kızz hehehee
Ay sende bizim minik kuşumuzsun niye oyle diyon kendinehu huuuuu tontiş kuşlar ne yapıyorsunuz bakalım... siz kuş ben fil hahahaha... anam gece mısafır gec gıttı aklım burda kaldı valla ogluşta gece nobete tuttu koltukta uyukladık adamım sabah toparlamış bızı yataklara hehehehe kahvaltı ev topla felan fılan anca geldım
Ay allahım ya bilgisayara geçiş yap bariGünaydınnn
Yeni gelen arkadaşlar olmuş ,hoşgeldiniz kızlar.
Yeni ios güncellemesi beni yaktıYazamıyorum.sayfayı yenilemem yada çıkış yapmam gerekiyor.Alıntı yapmak da sorun oluyor
Yapabilirsem geçmiş yapıcam.
fattylamb94 nasıl geçti canım sınav.@AhSen_yarim aradın mı kuzum anneciğini?
Kalori sayma yöntemini deniyorsan 3-4 kaşık bulgur pilavı ye,bezelyenin de susuz tarafındanbişi sordum ama
Gündüz yada fırsat buldukça gitiyoruz genelde.Ben hep buralardayım bugün ama genelde gece herkes burda oluyor galiba akşamlarıda en giremiyorum nete
Pesinizdeyim He He heeeeBende senin gibiyim 74 kiloyum birlikte görelim inşallah 6ları :) beslenme düzenin nasil
çok sevindim güzel geçmesine.Ay allahım ya bilgisayara geçiş yap barigüzeldi galiba
Inşallah inşallah tutunalim da hiç bırakmaya lim.hafifleyip ucana kadar.hoşgeldınnn canımmm... gidecek giderde zaten sözumuzu tutalım bırbırımıze tutunalım oldu bıttı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?