Kız bozmuyo ayran olay oldu he[/QUO
gundemı sıcak tuttum bak ayranlakuzum bılmedıgım bı dıyet olunca soru yagmuru başlıyor ıster ıstemez
Ay sende bizim minik kuşumuzsun niye oyle diyon kendineben daha hiç uyumadım şimdi ölümüne uyucam
Inşallah inşallah tutunalim da hiç bırakmaya lim.hafifleyip ucana kadar.
Funaydin gece gec sabah rrkenci maslh sana gunaydin bu srada
Bugun orucum sahurada kalkamadım ama aksamdan niyetliyim
Sanirim tanismadik.an itibariyle 81 kiloyum boy 163.e hedef de bi 65i gorebilmek inşallah.kaç kg sun kaç kılo vermek ıstıyon biz tanımadık demı senınle canım
Tereyağlı kahve ya da sade kahvetamam içmeyız madem kusum... eee kahvaltıyla aşkam arasında acıkırsam ne yapim ??
Kalori sayma yöntemini deniyorsan 3-4 kaşık bulgur pilavı ye,bezelyenin de susuz tarafından
5-6 kaşık ye yanına yoğurt yersen güzel olur.
Tüm gün yediklerini yada akşam yiyeceğini bilemediğim için ortalama bi cevap verdim canım.
Sanirim tanismadik.an itibariyle 81 kiloyum boy 163.e hedef de bi 65i gorebilmek inşallah.
Tereyağlı kahve ya da sade kahvetereyağlı kahvenin zayiflamada etkisinin olduğunu söylüyor içenler. Ben içmedim hiç. Çok çok acikirsan ayran iç tabi, bozmaktan ya da kaçamak yapmaktan çok daha iyi
Tereyağlı kahve ya da sade kahvetereyağlı kahvenin zayiflamada etkisinin olduğunu söylüyor içenler. Ben içmedim hiç. Çok çok acikirsan ayran iç tabi, bozmaktan ya da kaçamak yapmaktan çok daha iyi
16 kg dıyorsun bana gore az yaparsın... çok katıl buraya herkesı pür dikkat dınle sor öğren bılmedıgımız çok sey çıkıyor... kaçamak yapma kafanda onu bıtır ben bıtırdım hep fıkır alışverısı yap burası çok eglencelı ve cok ıyı melekelr var burda... hep beraber aşıcaz o yolu KENDINE GUVEN BIZE GUVEN İNAN tatlım gerısı gelıyorrr çok hızlı hemde
Bırakma hiç bizi :)Pesinizdeyim He He heeee
Karatayda yanlış canım, ekmek yok çünkü.Peki sabahları tereyağlı ekmek yemek iyi mi yanlış mı
Sanirim tanismadik.an itibariyle 81 kiloyum boy 163.e hedef de bi 65i gorebilmek inşallah.
Bende burdaki arkadaşlara güveniyorum menüler güzel olunca durdurmak için burdaki arkadaşlardan destek isticem vazgeçirsinler beni. Ben biraz motivasyonla çalışan tiplerdenim de
O da olmazsa Hindistan cevizi yağı ile kahve dene o da aynıymış :)tereyaglı kahvemı adasım aboww sanırım onu ıcemem mıgdem bulanır kız bu cananda valla
Karatayda yanlış canım, ekmek yok çünkü.
Yani ekmek hiç yememeye çalış kilo verme aşamasında.
kociş internetten aldı bebeğimm gelıyor yolda coook heyecanlıyım dursun elımın altında ben zayıflayınca ıhtıyacı olana hedıye edıcem
Günaydınnn
Yeni gelen arkadaşlar olmuş ,hoşgeldiniz kızlar.
Yeni ios güncellemesi beni yaktıYazamıyorum.sayfayı yenilemem yada çıkış yapmam gerekiyor.Alıntı yapmak da sorun oluyor
Yapabilirsem geçmiş yapıcam.
fattylamb94 nasıl geçti canım sınav.@AhSen_yarim aradın mı kuzum anneciğini?
ben size çok yazdım... size ulaşmadı sanırım...
Dediğim gibi yemezsen iyi olur ya da en fazla bir dilim ye o zamanBen zaten sadece kahvaltıda yerim jaratay yapmıyorum ben diyette yersek nasıl olur diye sordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?