O da olmazsa Hindistan cevizi yağı ile kahve dene o da aynıymış :)
Kız ne sporu işten çıkıp hemen otogara gittim otobüse bindim gece 3te indim sabaha kadar ders çalıştım 9da sınava girdim ahanda şimdi eve girdimsen poponu kaldırıp spor yaptın mı acaba? noldu bızım spor sözumuz yastıga gömdun valla
Dediğim gibi yemezsen iyi olur ya da en fazla bir dilim ye o zamanev yapımı tereyagdan korkma
Kız ne sporu işten çıkıp hemen otogara gittim otobüse bindim gece 3te indim sabaha kadar ders çalıştım 9da sınava girdim ahanda şimdi eve girdim
Kız ne sporu işten çıkıp hemen otogara gittim otobüse bindim gece 3te indim sabaha kadar ders çalıştım 9da sınava girdim ahanda şimdi eve girdim
Ohh çok sevindim Valla kuzum inşallah sana uğur getirsin kiloların patır patırr gitsinler bidaha gelmemek üzere
Ne zaman yazdın canım ulaşmadı bana yada göremedim ben herkese cevap yazarım
ayyy amın kuzum hepımız kurtulalık su yag kutlelerınden
Aaa nasıl kaçırırsın kızaaaa haberım yok anam bı mısafır geldı herseyden gerı kaldım ... sınavın nası gectı kuzum ıyımıydı
Bursadan ıspartaya, uzayan okulumun son 2 vizesiNerden nereye yolculuk ne sınavı bu arada
Aaa nasıl kaçırırsın kızgüzel gibiydi inşallah yarınkide iyi gecer
Bursadan ıspartaya, uzayan okulumun son 2 vizesi
Ben hiç yapmıyorumArkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Ayy evet artık yaa vallahi bende bıktım şu pis kilolardan ama bura sayesinde çok inanıyorum
Aaa nasıl kaçırırsın kızgüzel gibiydi inşallah yarınkide iyi gecer
Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Sizin dualarınız sayesinde canım benimEsram sınavının güzel geçmesine çok sevindim kuzumfattylamb94
burda yazı akısı hızlı canım gormemıs olabılırsın...
Bende evde yapıyorum sporu leslie ip kardiyo vs gibi şeyler. yani evde yapılınca bir sütü spor var ama kesinlikle ip atlamalisin çok faydası oluyo alışma aşaması için 300 le başlayabilirsin gün geçtikçe arttirirsin
Ben hiç yapmıyorumben ipe 100 le başladım ama tek seferde yapıyordum ve günde 3 - 4 kez. Yani günde 300 400 oluyordu
Makina mühBölüm neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?