Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız ne sporu işten çıkıp hemen otogara gittim otobüse bindim gece 3te indim sabaha kadar ders çalıştım 9da sınava girdim ahanda şimdi eve girdim

aaaa haberım yok anam bı mısafır geldı herseyden gerı kaldım ... sınavın nası gectı kuzum ıyımıydı

Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım

Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Ben hiç yapmıyorum ben ipe 100 le başladım ama tek seferde yapıyordum ve günde 3 - 4 kez. Yani günde 300 400 oluyordu

Bende evde yapıyorum sporu leslie ip kardiyo vs gibi şeyler. yani evde yapılınca bir sütü spor var ama kesinlikle ip atlamalisin çok faydası oluyo alışma aşaması için 300 le başlayabilirsin gün geçtikçe arttirirsin

ilk günden çok tutulmaz mıyım ısınmak iyi değil mi baştan 50 100 arası başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…