Bende evde yapıyorum sporu leslie ip kardiyo vs gibi şeyler. yani evde yapılınca bir sütü spor var ama kesinlikle ip atlamalisin çok faydası oluyo alışma aşaması için 300 le başlayabilirsin gün geçtikçe arttirirsin
olucak tatlımmm senın kaç kg fazlan varkı ? gözünde buyutme
ee nıye bırdasın madem calıssana hatun
Makina müh
Çoğunluğumuz evde spor yapıyor canım.İp atlamak,bölgesel hareketler yada leslie yapıyoruz.Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Bi sınav bitti şimdi uyuyam azcık dedim gece kalkip yine sabahlıcam arkadaşlarla kütüphanedeolucak tatlımmm senın kaç kg fazlan varkı ? gözünde buyutme
ee nıye bırdasın madem calıssana hatun
Çoğunluğumuz evde spor yapıyor canım.İp atlamak,bölgesel hareketler yada leslie yapıyoruz.
Spor salonu disiplini tabi ki çok güzel ama zaman bulamayanlarımız yada spor salonunda rahat etmeyenlerimiz olabiliyor.
Ben genelde leslie,yürüyüş, bölgesel hareketler,squat vs yapıyorum.Düzenli ve disiplinli yapınca evde yada salonda yapmanın bir farkı yok bence.
Hangisi yaşam tarzına ve sana uygunsa onu seç.ip atlama sayısı da senin kondisyonuna bağlı bence yavaş yavaş başla.
Bu cuma geçti artık kuzum haftaya çok iyi bir eksi bekliyorum senden.Ocak ayında 76 idim misafirim geldi izne çıktım baya kilo aldım öylede olunca tüm motivasyonum gitti yeni yeni kendimi topluyorum şuan 82 yim listeye girmem için biran önce 76 olmam gerek. Hedefim 60
Yok kız bende öyle diyodum alışıyosun yapabiliyosun merak etme. Hatta ben isyerinde her tuvalete gittiğimde 100 tane atlayıp geliyorum
Ben en çok 150 yapardım nasıl azim var sizde
Bu cuma geçti artık kuzum haftaya çok iyi bir eksi bekliyorum senden.
Uyu dinlen canım yarın da sınav var.haydi çok öptümm seni.uyanınca bi melaaba de sonra sınavına çalışBi sınav bitti şimdi uyuyam azcık dedim gece kalkip yine sabahlıcam arkadaşlarla kütüphanede
Ay inşallah ya herşey var da şu lanet olsası dile yatkınlığım hiç yok
Bursada kolaylıkla iş bulabilirsin bu bölümle mezun olunca
Yok kız bende öyle diyodum alışıyosun yapabiliyosun merak etme. Hatta ben isyerinde her tuvalete gittiğimde 100 tane atlayıp geliyorum
Öyle yapacağım simdik 3.5 saat uyucamUyu dinlen canım yarın da sınav var.haydi çok öptümm seni.uyanınca bi melaaba de sonra sınavına çalış
Ay inşallah ya herşey var da şu lanet olsası dile yatkınlığım hiç yoksen nerdendin
Sizin dualarınız sayesinde canım benim
ilk günden çok tutulmaz mıyım ısınmak iyi değil mi baştan 50 100 arası başlasam
Kilon kaç hedefin kaç senin canım göremedim de
Insan anlamadan birden aliyo bende 62ydim tabi vermiş halim bu sene hic gormedigim 7leri gordumBende iş yerinde atlıyordum bir ara evet :) Ya daha geçen yaz 58 dim nasıl 66 oldum anlamıyorum ya
Ocak ayında 76 idim misafirim geldi izne çıktım baya kilo aldım öylede olunca tüm motivasyonum gitti yeni yeni kendimi topluyorum şuan 82 yim listeye girmem için biran önce 76 olmam gerek. Hedefim 60
Eşinde bu sayfayı bulup 19458. Sayfaya kadar okuyacak azim varsa ancak tebrik eder başarılarının devamini dilerizBende Marmaradayım canım ama yer bilgisi vermiyimdünya küçük eşim bilmiyor siteye kayıtlı olduğumu
Bi sınav bitti şimdi uyuyam azcık dedim gece kalkip yine sabahlıcam arkadaşlarla kütüphanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?