Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilon kaç hedefin kaç senin canım göremedim de

olucak tatlımmm senın kaç kg fazlan varkı ? gözünde buyutme

ee nıye bırdasın madem calıssana hatun

Ocak ayında 76 idim misafirim geldi izne çıktım baya kilo aldım öylede olunca tüm motivasyonum gitti yeni yeni kendimi topluyorum şuan 82 yim listeye girmem için biran önce 76 olmam gerek. Hedefim 60

Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Çoğunluğumuz evde spor yapıyor canım.İp atlamak,bölgesel hareketler yada leslie yapıyoruz.
Spor salonu disiplini tabi ki çok güzel ama zaman bulamayanlarımız yada spor salonunda rahat etmeyenlerimiz olabiliyor.
Ben genelde leslie,yürüyüş, bölgesel hareketler,squat vs yapıyorum.Düzenli ve disiplinli yapınca evde yada salonda yapmanın bir farkı yok bence.
Hangisi yaşam tarzına ve sana uygunsa onu seç.ip atlama sayısı da senin kondisyonuna bağlı bence yavaş yavaş başla.

Benimde salona gitme şansımda vaktimde yok anca evde olur

Sizin dualarınız sayesinde canım benim

ilk günden çok tutulmaz mıyım ısınmak iyi değil mi baştan 50 100 arası başlasam

Kilon çok olmadigı için senin için uygun rakam diye düşündüm ama biraz dusur 200 le başla canım

Kilon kaç hedefin kaç senin canım göremedim de

Şuan 82yim listeye girmem için 76 olmam gerek (izne ayrılmıştım kilo artisiyla geldim) hedefim 60

Ocak ayında 76 idim misafirim geldi izne çıktım baya kilo aldım öylede olunca tüm motivasyonum gitti yeni yeni kendimi topluyorum şuan 82 yim listeye girmem için biran önce 76 olmam gerek. Hedefim 60

tatlım su son gerı aldıgın 4 kılo senın yerleşik kg degıl oturmayan kılo cabuk gıder onun ıcın sen onu hıc dusunme bence 3 haftaya kalmaz şutlarsın.. ama motıvasyon onemlı bızım ıcın hedef koy... suna ıneyım sunu yapıcam de sartlandır kendını sakın kuzum salma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…