Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeye girmek için bekleyen çok sanırım bize sıra gelene kadar 000 :)
Canım yeni üyelerin yarışmanın kuralı gereği 2 haftalık deneme süresi var.bu sürede bizler sizleri sizler de bizleri tanıyacaksınız.kilo verme azmi ,günlük paylaşımdaki aktifliği ve diyetine sadıklığı gibi konular listeye alınıp alınmamakta etkili olıyor.
Listeye girdikten cumaları kilo bildirimi yapmayan, sabit yada kilo alanlar takım ortalamamızı düşürüyor.
Deneme süresinde dikkat ettiklerimiz bunlar.

BEN GİRMEDEN KIMSEYI SOKMAM HAHAHAHAH KAPIDA DURURUM VALLAHA ONCE BEN GIRECEMMMM ULEYYNN

Bu cuma geçti artık kuzum haftaya çok iyi bir eksi bekliyorum senden.

Sanırım yarın tartilmiycam reglimin yoğun günlerindeyim fazla artı görürüm tartida. artık daha çok motiveyim hafta inanılmaz rakamla gelicem kuzum❤

Listeye girmek için bekleyen çok sanırım bize sıra gelene kadar 000 :)

Yok canim oyle degil üye izne ayrıldığı kiloya inip öyle listeye girebilir. 76yla izne çıktım şuan 82yim yani listeye girebilmem için 76 olmam gerek. Sen 2. Haftada listeye gireceksin

Kuzum şöyleki şubattan bu yana üstüme yapisık yani yerleştiler kısa süreli değil ama benim acilen 2 ayda 7-8 kilo vermem lazım bayramdan sonra kardesimin düğünü var gUzel giyinmek istiyorum

dertlenme burdakı herkes başkası ıcın kendını daha çok paralayan ınsanlar... yapacaksın allahım bebegınıde verıcek kucagına ınsallah

İnş canım zaten bebek için her daim zayfı olmam lazım kistleri artırıyor onu düşünerek yemiyorum

Anladım canım ben Mayıs başı gibi listede olurum kımsetse tabiki iki haftada begendirirsem kendimi

BEN GİRMEDEN KIMSEYI SOKMAM HAHAHAHAH KAPIDA DURURUM VALLAHA ONCE BEN GIRECEMMMM ULEYYNN
Hahaha
Çiğdemler takım kapısında bekliyor valla
Haftaya bir aksilik olmazsa listedesiniz canım.
Yapmazsınız ikiniz de biliyorum ama haftaya artı geleni fururum,takımın kapısında bekletirim
Haftaya daha bonba eksilme olursa şahane olur valla.

Siz neden tüp bebek yapmiştınız kaçıncı denemede sorun neydi özel değilse.. Beni en iyi sen anlarsın herhalde

İnş canım zaten bebek için her daim zayfı olmam lazım kistleri artırıyor onu düşünerek yemiyorum
Canım bebek için önce sen vücudunu ve psikolojini hazırla sonrası inşallah çok iyi olur.bebeğini kucağına aldığın haberlerini de alırız inşallah canım.
Zamanla daha sağlıklı beslenmeyi öğrenirsin ,başlangıçta yavaş yavaş sonra arttırarak sporu da dahil edersen çok güzel kilolar verirsin.

Kuzum şöyleki şubattan bu yana üstüme yapisık yani yerleştiler kısa süreli değil ama benim acilen 2 ayda 7-8 kilo vermem lazım bayramdan sonra kardesimin düğünü var gUzel giyinmek istiyorum

ah sende bendensın kusum benımde oglanın dogum gunune esımben oglum bır gıyıneyım dıyorum ona ozendım.. yaparsın ben sana ınanıyorum.. dukan bıra var o kılo durmasını kırıyor dıyorlar bı baksana ona kuşum

canımm o zaman ekmege veda et... spora da yavastan başla... dunku menun çok karbonhıdrattı ve yag kızartma felan vardı... onlar sana hıc yaramaz... 1 kg 6000 kalorı kızartmada en yuksek kalorısı olan seyler ilk yapman gereken lıstelerı ıncele ınsanların zayıfklama hıkayalerını oku... onlar yapıyorsa sende 10 kg elbelt yaparsın...

yarın burası yıkılacak bebeğim show yapıcam ıyı bır rakamla gelecegım ınsallah siz beni listeye alcanız benım kılo vermem durcak bende ondan tırsıyom heee

İnşallah koyduğumuz hedefe hemencicik ulasırız
Aslinda bi ara yapıyordum ama tekrar yapayim hatta kalkıp şimdi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…