Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

peki emziriyormusun senin oglun ne kadar? Karatayi duydum ama hic deneme firsatim olmadi
Benimki 3 yaşını doldurdu canım,emzirme de yok doğal olarak
Afiyet olsun canım.
N**** (Siyahi) olmamış ve karpuzu da mümkün olduğu kadar erken zamanda yemeye çalış.En iyisi kahvaltıda tüketmek hatta.
Daha kuvvetli kahvaltı yapsan iyi olur sanki.Yumurta,peynir,zeytin,kuruyemiş bol yeşillik domates salatalıkla iyi kahvaltı yapsan günü daha kolay atlatırsın
Ben yarin tartilip size yazacak miyim yoksa haftaya mi baslayack nasil olacak
evet canım sabah tartılıp kilonu yazacaksın

Allah bagislasin bebegini. Bugun biraz gecistirici gibi oldu. Yarindan itibaren biraz daha dikkat ederim. Yalniz ben cig domates yiyemiyorum simdiden belirteyim menulerimde olmayacaktir

Afiyetolsun cabim ama N**** (Siyahi) cisssss birde sekerli meyveni yemeni onermem ekmek de alisana kadar en azından tek ogun ye oda bir seker kotu bir sekere dönüşüyor sagliksiz...

Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence

Esin icin degil kendin icin yapmalisin... sen kendini aynada nasıl görmek istiyorsun o önemli canım... bebisi düşün senin dn büyük azmin buradan gelmeli

Harikasın
N**** (Siyahi), şekerli kahve, yayla çorbası, karpuz baya karbonhidratlı olmuş ama ilklerin günahı olmaz

Sabah kahvaltım
2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tam bitirmedim ama
1 domates az zeytinyağ döktüm
1 bardak şekersiz çay karanfilli

öğlen
5 6 kaşık bulgur
2 kaşık bezelye

ara öğün
bir avuç fındık kuru üzüm
şekersiz çay

akşam
4 5 kaşık kuru fasulye

ara
süt (beni tok tutuyor)

Su olarak 1,5 2 litre içmişimdir diye düşünüyorum

Sporum yok şimdilik akşam yemek ye sofra kur kaldır bayıldım zaten ama başlıcam inş. Yatağa girdiğimde açmıydım açtım

Günaydın dostlar
Bu sabah yarım dilim ekmek
şekersiz çay
1 dilim peynir yedim hemen çamaşır bulaşığa giriştim evi derledim topladım şimdi yine suya başlıcam unutmadan

Günaydın dostlar
Bu sabah yarım dilim ekmek
şekersiz çay
1 dilim peynir yedim hemen çamaşır bulaşığa giriştim evi derledim topladım şimdi yine suya başlıcam unutmadan
Gunaydın canım biraz ax olmus sanki kahvaltın yumurta vs eklesen domates salatalık artık guzellesti onlardan vs
kızlar
geçen cuma 54
bu cuma 54.5
ama hesaplamayı yapamadım ya.
esperenzaa
canım regl falan mı olcaksın artı gelmişssin

Nasılsın canım,neler yapıyorsun?Allah kavuştursun canım.
Kilo almamışsındır umarımİzine 100 ile ayrıldın var mı artış?
İyiyim çok şükür bugün uğurladım eşimi, tartılmadım ama almamışımdır diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…