- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Benimki 3 yaşını doldurdu canım,emzirme de yok doğal olarakpeki emziriyormusun senin oglun ne kadar? Karatayi duydum ama hic deneme firsatim olmadi
Afiyet olsun canım.Sabah.1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek,1 adet salatalik
Ogle.bol soganli yumurta salatasi, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 bardak sekersiz cay
Arada 1 fincan az sekerli turk kahvesi ve 1 tane N**** (Siyahi) yedim.
Aksam. 1 kase yayla corbasi 4 kasik mantarli tavuk sote 3 kasik yogurt 1 dilim karpuz
2 bardak sekersiz cay ve yaninda 1 avuca yakin cig badem yedim.
2.5 3 lt arasi su olmustur.spor yok malesef
evet canım sabah tartılıp kilonu yazacaksınBen yarin tartilip size yazacak miyim yoksa haftaya mi baslayack nasil olacak
Allah bagislasin bebegini. Bugun biraz gecistirici gibi oldu. Yarindan itibaren biraz daha dikkat ederim. Yalniz ben cig domates yiyemiyorum simdiden belirteyim menulerimde olmayacaktirBenimki 3 yaşını doldurdu canım,emzirme de yok doğal olarak
Afiyet olsun canım.
N**** (Siyahi) olmamış ve karpuzu da mümkün olduğu kadar erken zamanda yemeye çalış.En iyisi kahvaltıda tüketmek hatta.
Daha kuvvetli kahvaltı yapsan iyi olur sanki.Yumurta,peynir,zeytin,kuruyemiş bol yeşillik domates salatalıkla iyi kahvaltı yapsan günü daha kolay atlatırsın
evet canım sabah tartılıp kilonu yazacaksın
Afiyet,sağlık ve kas olsun
Sen asıl kilo vermeyi haftaya göreceksin bence
MEnün cok guzel cnm afiuet olsun
Sabah.1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek,1 adet salatalik
Ogle.bol soganli yumurta salatasi, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 bardak sekersiz cay
Aksam. 1 kase yayla corbasi 4 kasik mantarli tavuk sote 3 kasik yogurt 1 dilim karpuz
Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence
SABAH: 2 yumurtayı suya kırdım ustune pul bıber karabıberledım + 8 zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 ceviz 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan tarcınlı turk kahvesi
1 bardak ıhlamur çayı
AKSAM: ızgara balık + roka –tere- maydanoz-mor soğan salata + sade soda
1 fincan Turk kahvesi
1 fıncan beyaz cay
SU : 3 LT
SPOR :3 mill 45 dk VE 10 dk kol çalıştım
12/04/18 Perşembe
N**** (Siyahi), şekerli kahve, yayla çorbası, karpuz baya karbonhidratlı olmuş ama ilklerin günahı olmazSabah.1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek,1 adet salatalik
Gunaydin hos geldin aramizaGunaydin arkadaslar sabah erken cikmam gerekti o yuzden 6 gibi tartildim 76.3 kg ciktim
Esin icin degil kendin icin yapmalisin... sen kendini aynada nasıl görmek istiyorsun o önemli canım... bebisi düşün senin dn büyük azmin buradan gelmeli
Gunaydın canım biraz ax olmus sanki kahvaltın yumurta vs eklesen domates salatalık artık guzellesti onlardan vsGünaydın dostlar
Bu sabah yarım dilim ekmek
şekersiz çay
1 dilim peynir yedim hemen çamaşır bulaşığa giriştim evi derledim topladım şimdi yine suya başlıcam unutmadan
canım regl falan mı olcaksın artı gelmişssin
İyiyim çok şükür bugün uğurladım eşimi, tartılmadım ama almamışımdır diye düşünüyorum :)Nasılsın canım,neler yapıyorsun?Allah kavuştursun canım.
Kilo almamışsındır umarımİzine 100 ile ayrıldın var mı artış?
Gunaydın canım biraz ax olmus sanki kahvaltın yumurta vs eklesen domates salatalık artık guzellesti onlardan vs
canım regl falan mı olcaksın artı gelmişssin
Canım Cuma gününden Pazartesi’ye 1 kilo aldım salı Regl oldum. Ben belirtiler başlayınca aşırı açlık ve tatlı ihtiyacımı durduramadım. Şimdi toparlamaya çalışıyorumcanım regl falan mı olcaksın artı gelmişssin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?