esime firsat buldugumda eliptigimi yaptirip sporada baslayim. Dediklerinizi dikkate alacagim sizlerdende alacagim bilgilerle menulerimi oturtacagim insallah. Teorik olarak aslinda hep bildigimiz seyler ama uygulamada malesef benimde sut olsun diye yedigim seyler vardi. Insallag en kisa zamanda 6 li rakamlara geri dusmek istiyorum. Yaptiginiz ozel seyler var miCanım emzirdiğin için katı diyetler ve çok çok yorucu sporlar yapmamalısın zaten.
Sağlıklı öğünlerle hem sütün artar hem de kilo verirsin .Emzirmek zaten bomba gibi kalori yaktırıyor bunu fırsata çevirebilirsen çok iyi ve sağlıklı kilolar verebilirsin.
Kızartmaları,hamur işlerini ve abur cuburları çıkardın mı kilo vermemen imkansız gibi olur.
Et,balık,baklagiller,bol yeşillik,kuru yemiş yediğin zaman hem sütün artar hem de kalitesi.
Spora sa azar azar başla birden yüklenme.Eliptil vücudu çok iyi çalıştırıyor çok zorlamadan yaparsan iyi olur.
Sütün artışını dinlenmek ve bol su içmek sağlıyor aslında.
Kız bizim lanetimiz olur kendileri.Çok etkili canım.Senin o hastalıktan saymadığın pkos kilo,tüylenme,erkek tipi saç dökülmesi,diyabete yatkınlık ve daha birçok şeyi tetikliyor maalesefKız pkos bu kadar etkili mi ya ben hiç onu kale almıyorum hatta hastalıktan bile saymıyorumsanırım üstüne biraz daha düşmem gerek
Kız bizim lanetimiz olur kendileri.Çok etkili canım.Senin o hastalıktan saymadığın pkos kilo,tüylenme,erkek tipi saç dökülmesi,diyabete yatkınlık ve daha birçok şeyi tetikliyor maalesefYumurtalamamızı hatta doğurganlığımızı bile etkiliyor.İhmal etme kuzum,doktora görün bi ara ve kilo vermeyi de ihmal etme.
Doğru söylüyosun kilo aldıkça o pkosu tetikliyo pkos artıkça kiloyu tetikliyor. Bu kısır döngü içinden kurtulmalıyızOnunda dereceleri var öyle diyim ama kilo aldıkça çokta etkileyen bir hastalık benim kesinlikle tatlı yememem lazım doktorum dedi ama canım sürekli tatlı istiyor ama bebek istediğimi aklıma getirip yemiyorum artık mesela bugün helva vardı tatmadım
Her diyeti bozmaya yeltendiğinde ben sana bebişi hatırlatırımBen inanıyorum burdaki arkadaşlarım bana destek olacak zayıflarsam daha çabuk anne olabileceğimi hatırlatacak eşimin daha çok begeneceğini hatırlatacaklarKendim hakkında kopya veriyorum
Gün sonunda topluca menünü ,içtiğin suyu ve varsa sporunu paylaşırsan bildiğimiz kadarı ile yorum yapıp yardımcı olmaya çalışırız.esime firsat buldugumda eliptigimi yaptirip sporada baslayim. Dediklerinizi dikkate alacagim sizlerdende alacagim bilgilerle menulerimi oturtacagim insallah. Teorik olarak aslinda hep bildigimiz seyler ama uygulamada malesef benimde sut olsun diye yedigim seyler vardi. Insallag en kisa zamanda 6 li rakamlara geri dusmek istiyorum. Yaptiginiz ozel seyler var mi
Ay bu gece uyumıcam ya aslında sabah 6da çıksam hastaneye gitsem güzel olur. Üniversite hastanesi çok ama çok ilgili herşeyin üstünde duruyolar. O yüzden bu bi fırsat ama hiç uyumayan ve 2 gündür saçma sapan beslenen insanın kan değerleri ne kadar doğruyu gösterir ondan şüpheliyim. Mayıs ayında spor salonuna yazilayım diyorum belki diyetisyende düşünürüm bilmiyorum ne yapmam gerektiğini kafam karışıkKız bizim lanetimiz olur kendileri.Çok etkili canım.Senin o hastalıktan saymadığın pkos kilo,tüylenme,erkek tipi saç dökülmesi,diyabete yatkınlık ve daha birçok şeyi tetikliyor maalesefYumurtalamamızı hatta doğurganlığımızı bile etkiliyor.İhmal etme kuzum,doktora görün bi ara ve kilo vermeyi de ihmal etme.
peki emziriyormusun senin oglun ne kadar? Karatayi duydum ama hic deneme firsatim olmadiGün sonunda topluca menünü ,içtiğin suyu ve varsa sporunu paylaşırsan bildiğimiz kadarı ile yorum yapıp yardımcı olmaya çalışırız.
Hepimiz dediğin gibi teoride iyiyiz ama pratikte sallanıyoruz.
Bence kilo vermenin temeli beyin olarak hazır olmak ve gerçekten istemek.Sonra zaten istikrarı sağladık mı tıkır tıkır gidiyor kilolar.
Tatlıların,kızartmaların sütü arttırmadığını hepimiz bilmemize rağmen işimize de geldiği için yedikmazeretimiz de hazırdı afiyetle yedik içtik
Ben karatay tarzı besleniyorum ,bana çok iyi geldi.
amanıın sen ne eli masalı cıktın kız :))
Kız ipi al ölç sonrada bilgisayardan internete cetvel yaz gerçek ölçüde cetvel çıkıyo ipi onun üstüne koyup ölç
Kız ayıptır sorması göğüs nasıl ölçülcek sütyen ölçüsü göğüs ölçüsü değil mi[/QUOTE
hey allahım yaa koptum kız alemsın sütyen ustundeyken olçecen
Afiyet,sağlık ve kas olsunSABAH: 2 yumurtayı suya kırdım ustune pul bıber karabıberledım + 8 zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 ceviz 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan tarcınlı turk kahvesi
1 bardak ıhlamur çayı
AKSAM: ızgara balık + roka –tere- maydanoz-mor soğan salata + sade soda
1 fincan Turk kahvesi
1 fıncan beyaz cay
SU : 3 LT
SPOR :3 mill 45 dk VE 10 dk kol çalıştım
12/04/18 Perşembe
MEnün cok guzel cnm afiuet olsunSABAH: 2 yumurtayı suya kırdım ustune pul bıber karabıberledım + 8 zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 ceviz 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan tarcınlı turk kahvesi
1 bardak ıhlamur çayı
AKSAM: ızgara balık + roka –tere- maydanoz-mor soğan salata + sade soda
1 fincan Turk kahvesi
1 fıncan beyaz cay
SU : 3 LT
SPOR :3 mill 45 dk VE 10 dk kol çalıştım
12/04/18 Perşembe
Ben yarin tartilip size yazacak miyim yoksa haftaya mi baslayack nasil olacak
Tamam cok tesekkur ederimEvet canim yarın tartilip bildirim yapcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?