Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben inanıyorum burdaki arkadaşlarım bana destek olacak zayıflarsam daha çabuk anne olabileceğimi hatırlatacak eşimin daha çok begeneceğini hatırlatacaklar Kendim hakkında kopya veriyorum

esime firsat buldugumda eliptigimi yaptirip sporada baslayim. Dediklerinizi dikkate alacagim sizlerdende alacagim bilgilerle menulerimi oturtacagim insallah. Teorik olarak aslinda hep bildigimiz seyler ama uygulamada malesef benimde sut olsun diye yedigim seyler vardi. Insallag en kisa zamanda 6 li rakamlara geri dusmek istiyorum. Yaptiginiz ozel seyler var mi

Kız pkos bu kadar etkili mi ya ben hiç onu kale almıyorum hatta hastalıktan bile saymıyorum sanırım üstüne biraz daha düşmem gerek
Kız bizim lanetimiz olur kendileri.Çok etkili canım.Senin o hastalıktan saymadığın pkos kilo,tüylenme,erkek tipi saç dökülmesi,diyabete yatkınlık ve daha birçok şeyi tetikliyor maalesefYumurtalamamızı hatta doğurganlığımızı bile etkiliyor.İhmal etme kuzum,doktora görün bi ara ve kilo vermeyi de ihmal etme.

Çenemde tüyler çıktı maalesef , azıcık dikkat etmiyim hemen kilo yapıyor ve yumurtalarımın kalitesini düşürüyor .

Doğru söylüyosun kilo aldıkça o pkosu tetikliyo pkos artıkça kiloyu tetikliyor. Bu kısır döngü içinden kurtulmalıyız

Ben inanıyorum burdaki arkadaşlarım bana destek olacak zayıflarsam daha çabuk anne olabileceğimi hatırlatacak eşimin daha çok begeneceğini hatırlatacaklar Kendim hakkında kopya veriyorum
Her diyeti bozmaya yeltendiğinde ben sana bebişi hatırlatırım

Gün sonunda topluca menünü ,içtiğin suyu ve varsa sporunu paylaşırsan bildiğimiz kadarı ile yorum yapıp yardımcı olmaya çalışırız.
Hepimiz dediğin gibi teoride iyiyiz ama pratikte sallanıyoruz.
Bence kilo vermenin temeli beyin olarak hazır olmak ve gerçekten istemek.Sonra zaten istikrarı sağladık mı tıkır tıkır gidiyor kilolar.
Tatlıların,kızartmaların sütü arttırmadığını hepimiz bilmemize rağmen işimize de geldiği için yedikmazeretimiz de hazırdı afiyetle yedik içtik
Ben karatay tarzı besleniyorum ,bana çok iyi geldi.

Ay bu gece uyumıcam ya aslında sabah 6da çıksam hastaneye gitsem güzel olur. Üniversite hastanesi çok ama çok ilgili herşeyin üstünde duruyolar. O yüzden bu bi fırsat ama hiç uyumayan ve 2 gündür saçma sapan beslenen insanın kan değerleri ne kadar doğruyu gösterir ondan şüpheliyim. Mayıs ayında spor salonuna yazilayım diyorum belki diyetisyende düşünürüm bilmiyorum ne yapmam gerektiğini kafam karışık

Ben kaçtım yavrucuklar
Tahminince gece geç saatte uğrarım bugün.Dışarı yemeğe gidiyorum,gece de kontes arkadaşımda yatılı misafiriz ,tartımı yanıma alacağımOğlum pijama partisi istemişti kerata sevinsin diye arkadaşımla maymunluk yapacağız

Geç yemeyin,ağır yemekler yemeyin,bol su için yarın tartı var unutmayın

peki emziriyormusun senin oglun ne kadar? Karatayi duydum ama hic deneme firsatim olmadi

SABAH: 2 yumurtayı suya kırdım ustune pul bıber karabıberledım + 8 zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 ceviz 5 badem 5 fındık + cay

1 fincan tarcınlı turk kahvesi

1 bardak ıhlamur çayı

AKSAM: ızgara balık + roka –tere- maydanoz-mor soğan salata + sade soda

1 fincan Turk kahvesi

1 fıncan beyaz cay

SU : 3 LT

SPOR :3 mill 45 dk VE 10 dk kol çalıştım

12/04/18 Perşembe

Afiyet,sağlık ve kas olsun
Sen asıl kilo vermeyi haftaya göreceksin bence

MEnün cok guzel cnm afiuet olsun

Sabah.1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek,1 adet salatalik
Ogle.bol soganli yumurta salatasi, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 bardak sekersiz cay

Arada 1 fincan az sekerli turk kahvesi ve 1 tane N**** (Siyahi) yedim.
Aksam. 1 kase yayla corbasi 4 kasik mantarli tavuk sote 3 kasik yogurt 1 dilim karpuz
2 bardak sekersiz cay ve yaninda 1 avuca yakin cig badem yedim.

2.5 3 lt arasi su olmustur.spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…