- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Evet canım
Günaydın canım,
Toplamda verilen kilo değil miydi%0.90Günaydın canım,pazartesiden bugüne iyi eksilmen olmuş ama canım artı geldiğin için bu hafta listeye giremezsin canım
Haftaya inşallah olur.
Canım bu hafta takımın ortalaması zaten kötü olacak gibi,ben zor bela sabit görünebildim, belcimimim de geçen haftakalara göre az vermiş,huzurvermeyolunda da bizim gibi olabilir doğal olarak ortalamamız kötü ve senin artı kilon zaten kötü olacak olan ortalamayı iyice kötü yapar.Toplamda verilen kilo değil miydi%0.90
Neyse önemli değil, sadece soruyorum. Haftaya girerim sen hiç merak etme canım. Artık ilk hedef 53.7
Her pazartesi ve cuma bildirim yapıyoruz canım,bugün tartılmadıysan sorun değil ama bundan sonra unutmaBende kilo bildircem mi bence pazartesi bildirsem daha iyi çarşamba başladım çünkü kilom sabit şimdilik
Her pazartesi ve cuma bildirim yapıyoruz canım,bugün tartılmadıysan sorun değil ama bundan sonra unutma
Bir de menülerini tüm günün menüleri olarak yazdan daha iyi olur.
Gece yazamıyorsan sabah bir önceki günün menüsünü yazabilirsin tatlım.
Günaydın bu aeada.
Her pazartesi ve cuma bildirim yapıyoruz canım,bugün tartılmadıysan sorun değil ama bundan sonra unutma
Bir de menülerini tüm günün menüleri olarak yazdan daha iyi olur.
Gece yazamıyorsan sabah bir önceki günün menüsünü yazabilirsin tatlım.
Günaydın bu aeada.
Benim haftaya listeye girebilmem için kaç olmam lazım canım? İlk hafta 62.9 geçen hafta 62.4 bu hafta daha tartilmadimCanım bu hafta takımın ortalaması zaten kötü olacak gibi,ben zor bela sabit görünebildim, belcimimim de geçen haftakalara göre az vermiş,huzurvermeyolunda da bizim gibi olabilir doğal olarak ortalamamız kötü ve senin artı kilon zaten kötü olacak olan ortalamayı iyice kötü yapar.
Takım ortalaması kötü olduğunda nota alıyoruz tatlım.
Bir de artı geleni listeye almaz hiçbir takım kaptanı veKanguru_
gunaydin canim.Canım bu hafta takımın ortalaması zaten kötü olacak gibi,ben zor bela sabit görünebildim, belcimimim de geçen haftakalara göre az vermiş,huzurvermeyolunda da bizim gibi olabilir doğal olarak ortalamamız kötü ve senin artı kilon zaten kötü olacak olan ortalamayı iyice kötü yapar.
Takım ortalaması kötü olduğunda nota alıyoruz tatlım.
Bir de artı geleni listeye almaz hiçbir takım kaptanı veKanguru_
Afiyet olsun canım,menün çok güzel.İlk haftalar dikkat ederek çok iyi eksilme gelir,suyu artırırsan hem ödemini atarsın,hem de çok güzel zatıflarsın bir de kabızlık sorunun varsa o azalır.Sabah kahvaltım
2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tam bitirmedim ama
1 domates az zeytinyağ döktüm
1 bardak şekersiz çay karanfilli
öğlen
5 6 kaşık bulgur
2 kaşık bezelye
ara öğün
bir avuç fındık kuru üzüm
şekersiz çay
akşam
4 5 kaşık kuru fasulye
ara
süt (beni tok tutuyor)
Su olarak 1,5 2 litre içmişimdir diye düşünüyorum
Sporum yok şimdilik akşam yemek ye sofra kur kaldır bayıldım zaten ama başlıcam inş. Yatağa girdiğimde açmıydım açtım
dünkü menümü tam yazdım
Günaydın canım nasılsın kuzum?gunaydin canim.
Zaten ilk sayfadada belirttigimiz gibi listeye girebilmek icin haftaya yuzdenin 0.9 ve uzeri olmasi lazim. Oteki turlu zor. Hele + gelen olursa imkansiz :)
Iyim canim sen nasilsinGünaydın canım nasılsın kuzum?
Yüzden: 0,760 canımGecen hafta 65.8
Bugun. 65.3
Fark -500
Bebegim ben hesaplayamıyorum ya
Afiyet olsun canım,menün çok güzel.İlk haftalar dikkat ederek çok iyi eksilme gelir,suyu artırırsan hem ödemini atarsın,hem de çok güzel zatıflarsın bir de kabızlık sorunun varsa o azalır.
Sporu da haftaya küçük küçük başlarsan çok iyi olur.
Senin de kandilin mübareknolsın canım nasılsın.. haftaya ins cok guzel eksilerini de duyarozGünaydın sevgili 6.takim. hayırlı cumalar. Kandiliniz mübarek olsun.ben bu sabah tartildim ve 80.8 geldim.ilk tartimi yazayım dedim.
Olsun canım sabit olman bile mucize sis sisim diyordunMaalesef sabitim ben arkadaşlar,dün gece hiç bişey yemediğim için regl ödemimi biraz dengeledim ama eksilme yok.Biraz dolanayım tekrar tartılırım
Güncel kilom:67
gunaydın canımHerkese günaydınlar
Hayırlı kandiller
Hayırlı cumalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?