- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet canım bende çalışıyorum son 2 dersim kaldı sadece sınavlara gelip gidiyorumSende mi çalışıyosun canım
Yarın bir de 4 senedir geçemediğim ders olduğundan psikolojik bir ağırlık çöküyoUyumalara doyulmaz bilirim de sen zaten haftalardır uykusuz ve çok yorgun olduğun için uykuya daha çok hasretsin canım.
Sık dişini kuzum,yarın son sınav ve sonra mezun olduğunun hayalini kur ve bu motivasyonla güzel güzel çalış.
Bol bol dua ediyoruz sana EsracımÖnce üzerindeki sınav yükünden kurtulacaksın sonra da diğer tüm fazlalıklardan.Başaracağım de inan kendine
Dün aynı şeyi bende söyledim kiloluyken yüzüm doluyo tek güzel yerim yüzüm oluyoBenim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence
Önemli olan senin kendini sevip beğenmen canım.Eşin seni etin kemiğin için değil sen olduğun için seviyordur.Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence
Hahaha yüz yogasına başlayalım takımcakDün aynı şeyi bende söyledim kiloluyken yüzüm doluyo tek güzel yerim yüzüm oluyoama yüz güzelliği bi yere kadar ayrıca kilo çok sağlıksız bir hastalık ve tüm hastalıklara zemin hazırlayan bir hastalık
Nasılsın canım,neler yapıyorsun?Allah kavuştursun canım.Selam kızlar, iyisinizdir inşallah :)
Bir konu için girdim, yazmadan çıkmayayım dedim
Hahaha yüz yogasına başlayalım takımcak
Ben çok kilo aldığımda yüzüm kayık tabak gibi hatta büyük servis tabağı gibi olmuştu,hiç beğenmiyordumŞimdi şöyle tatlı tabağı oldu çok da tatlı oldu sankim
Önemli olan senin kendini sevip beğenmen canım.Eşin seni etin kemiğin için değil sen olduğun için seviyordur.
Kilolu yüz böyle gergin gergin parıl parıl parlıyor ya ondan güzel duruyor canım.
Hiç aç ile tok bir olur mu
Ben çalışmıyorum canım.Sorunu atlamışım
Ya esperenzam nerden buluyosun bu tabirleriHahaha yüz yogasına başlayalım takımcak
Ben çok kilo aldığımda yüzüm kayık tabak gibi hatta büyük servis tabağı gibi olmuştu,hiç beğenmiyordumŞimdi şöyle tatlı tabağı oldu çok da tatlı oldu sankim
Ben 89-90’dan 67’ye düştüm. Geçen yıl nisanda başladım diyete,mayıs sonunda da spora başladım.Geçen yıl eylülde bıraktım diyeti,tekrar bu şubat sonu 73 ile başladım.canım sen kaç kilodan kaça düştün
Ben 89-90’dan 67’ye düştüm. Geçen yıl nisanda başladım diyete,mayıs sonunda da spora başladım.Geçen yıl eylülde bıraktım diyeti,tekrar bu şubat sonu 73 ile başladım.
Küçükken kafaya çok darbe aldım sanırım ,o da dilime vurdu sanırımYa esperenzam nerden buluyosun bu tabirleriama lütfen tatlının tabağı bile olma sen senin şimdi yüzün çok güzel gerçekten
Yok canım,şubatta 73 civarındaydım şimdi 67’yim. Eylül sonunda diyeti ufak ufak salmaya başladım.o dönem 69-70’tim .kilo almaya başlayınca hoopp soluğu burada aldım.Sende 67 den biranda 73 ü mü gördün canım ben öyle oldum çünkü verdim geri aldım neden kaynaklanıyor acaba
Büyük boy kahve fincan tabağıKüçükken kafaya çok darbe aldım sanırım ,o da dilime vurdu sanırım
Meyve tabağı desem o da olmayacak,Büyük boy kahve fincan tabağına yakın diyelim
Senin de çok güzel bir yüzün ve çok güzel bir kalbin var
Pkos’tan kaynaklanıyor canım,Bir de tedavi çok şişiriyor ya onun da etkisi çok oluyor.Kolay kilo alıp zor kilo veriyoruz.Sende 67 den biranda 73 ü mü gördün canım ben öyle oldum çünkü verdim geri aldım neden kaynaklanıyor acaba
Kız pkos bu kadar etkili mi ya ben hiç onu kale almıyorum hatta hastalıktan bile saymıyorumPkos’tan kaynaklanıyor canım,Bir de tedavi çok şişiriyor ya onun da etkisi çok oluyor.Kolay kilo alıp zor kilo veriyoruz.
Pkos’tan kaynaklanıyor canım,Bir de tedavi çok şişiriyor ya onun da etkisi çok oluyor.Kolay kilo alıp zor kilo veriyoruz.
Kız pkos bu kadar etkili mi ya ben hiç onu kale almıyorum hatta hastalıktan bile saymıyorumsanırım üstüne biraz daha düşmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?