Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende mi çalışıyosun canım
Evet canım bende çalışıyorum son 2 dersim kaldı sadece sınavlara gelip gidiyorum
Yarın bir de 4 senedir geçemediğim ders olduğundan psikolojik bir ağırlık çöküyo ama sonra kendi kendimi, hoca bakacak Esranın hakediş 8 falan yazacak yaz okullarıyla birlikte diyecek ki bu kızın aklı yetmiyo son dersi zaten geçireyim diyecek diye telkinde bulununca biraz uykum açılıyo

Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence
Dün aynı şeyi bende söyledim kiloluyken yüzüm doluyo tek güzel yerim yüzüm oluyo ama yüz güzelliği bi yere kadar ayrıca kilo çok sağlıksız bir hastalık ve tüm hastalıklara zemin hazırlayan bir hastalık

Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence
Önemli olan senin kendini sevip beğenmen canım.Eşin seni etin kemiğin için değil sen olduğun için seviyordur.
Kilolu yüz böyle gergin gergin parıl parıl parlıyor ya ondan güzel duruyor canım.
Hiç aç ile tok bir olur mu
Ben çalışmıyorum canım.Sorunu atlamışım

Hahaha yüz yogasına başlayalım takımcak
Ben çok kilo aldığımda yüzüm kayık tabak gibi hatta büyük servis tabağı gibi olmuştu,hiç beğenmiyordumŞimdi şöyle tatlı tabağı oldu çok da tatlı oldu sankim

Ben zayıf seviyorum böyle özgüvenim yerle bir
Ne zaman 65 i görsem ki iki yıldır görüyorum hemen startı veriyorum

S smygnc canım spor başlangıçta haftada 3 gün yeter sanırım.Birden çok yüklenme spora vücudun alıştıkça spora gitme gün sayını ve spor süreni uzatırsın.
Spor hocana da danışabilirsin ama bence ilk hafta alışma evresi olduğu için çok aşırı yüklenme bence.

Ya esperenzam nerden buluyosun bu tabirleri ama lütfen tatlının tabağı bile olma sen senin şimdi yüzün çok güzel gerçekten

Ben 89-90’dan 67’ye düştüm. Geçen yıl nisanda başladım diyete,mayıs sonunda da spora başladım.Geçen yıl eylülde bıraktım diyeti,tekrar bu şubat sonu 73 ile başladım.

Sende 67 den biranda 73 ü mü gördün canım ben öyle oldum çünkü verdim geri aldım neden kaynaklanıyor acaba

Ya esperenzam nerden buluyosun bu tabirleri ama lütfen tatlının tabağı bile olma sen senin şimdi yüzün çok güzel gerçekten
Küçükken kafaya çok darbe aldım sanırım ,o da dilime vurdu sanırım
Meyve tabağı desem o da olmayacak,Büyük boy kahve fincan tabağına yakın diyelim
Senin de çok güzel bir yüzün ve çok güzel bir kalbin var

Sende 67 den biranda 73 ü mü gördün canım ben öyle oldum çünkü verdim geri aldım neden kaynaklanıyor acaba
Yok canım,şubatta 73 civarındaydım şimdi 67’yim. Eylül sonunda diyeti ufak ufak salmaya başladım.o dönem 69-70’tim .kilo almaya başlayınca hoopp soluğu burada aldım.

Büyük boy kahve fincan tabağı yüzlerimiz kalplerimiz kadar fiziklerimizde güzel olsun inşallah

Pkos’tan kaynaklanıyor canım,Bir de tedavi çok şişiriyor ya onun da etkisi çok oluyor.Kolay kilo alıp zor kilo veriyoruz.

Bende diyorum tüp bebek ilaçlarından kaynaklı sonrada bahane mi arıyorum acaba kendi kendime diyorum ama gerçekten abartı yemem yoktur yani evimize kola girmez cips nadir genlede ev yapımı kek kurabiye yeriz bilemiyorum artık

Kız pkos bu kadar etkili mi ya ben hiç onu kale almıyorum hatta hastalıktan bile saymıyorum sanırım üstüne biraz daha düşmem gerek

Onunda dereceleri var öyle diyim ama kilo aldıkça çokta etkileyen bir hastalık benim kesinlikle tatlı yememem lazım doktorum dedi ama canım sürekli tatlı istiyor ama bebek istediğimi aklıma getirip yemiyorum artık mesela bugün helva vardı tatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…