Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar naaılsınız tartı gununden sonra herkes memnundur umarım ben dun bi tunik aldım artık 38 bedene rahatlıkla giriyorum diyebilirim bşrkac kilo daha versem yerinde olacak ama 60 bana cok az gibi geliyor cunki cidden baya inceldim ve eşim artık dur diyor siz ne derseniz hedefi 62-63 e cekip korumaya mı gecsem kafam karıstı cunki bazı yerler nekadar spor yapsan da burus burus oluyo esperenzaa bilir daha da kaynanam gibi olmasammo acaba :/

Arkadaşlar menü paylaşımı düzenli yapılmıyor.Bugünden itibaren menülerin düzenli paylaşılmaması halinde ceza vermek durumunda kalacağım!!!

Ayrıca bu gece iki takım oluşturacağım ve takımlar arası haftalık spor yarışması düzenlenecektir. Katılım mecburidir!

Günlük mesaj sayısını doldurmayanlara da ceza geliyor.
Geçen haftanın spor şampiyonunu da medajları tek tek kontrol edip en geç yarın açıklarım.

Son düzenleme:
Canım kendini hangi kiloda rahat ve mutlu hissedeceksen hedefin o olsun bence.Bir kilo esneme payı mı bıraksan diye de düşünmedim değil
61-62 olup korumaya geçsen ve sporla sıkılaşsan çok güzel olurmuş gibi geliyor.Amacın kilo vermek değil koruyup sıkılaşmak olursa çok iyi olurmuş gibi geliyor.
Nasıl mutluluktur kaç bedenden 38’e düşmek

bENCE LİSTEDEKİLER VE liste dışındakiler yani bizler den iki grup yapabilrsin

Bende farkettim menüler az eleştiri az diğer gruplarıda gezdim de aradaki farkı farkettim

bENCE LİSTEDEKİLER VE liste dışındakiler yani bizler den iki grup yapabilrsin
Canım son haftalarda çok mezun verdik ve birkaç haftadır izine çıkan arkadaşlarımız da oldu.doğal olarak listedekiler çok azz
Mecburen liste içi liste dışı ayrımı yapmadan takımları oluşturmak durumundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…