Sağol canim teşekkür ederim amin hepimiz eriyelim bitsin gitsin yaglarAy maşallah çok sevindim darısı başımıza
Paylaştım canım***6. Takım 565.Etap***
Huzurvermeyolunda(65.8/65.3/0.5/%0,76)
Belcimim(62,4/62.2/0.2/%0,32)
Esperenzaa (67/ sabit)
6. Takim ortalamasi:0,360
esperenzaa dogru cnm
Canım kendini hangi kiloda rahat ve mutlu hissedeceksen hedefin o olsun bence.Bir kilo esneme payı mı bıraksan diye de düşünmedim değilKızlar naaılsınız tartı gununden sonra herkes memnundur umarım ben dun bi tunik aldım artık 38 bedene rahatlıkla giriyorum diyebilirim bşrkac kilo daha versem yerinde olacak ama 60 bana cok az gibi geliyor cunki cidden baya inceldim ve eşim artık dur diyor siz ne derseniz hedefi 62-63 e cekip korumaya mı gecsem kafam karıstı cunki bazı yerler nekadar spor yapsan da burus burus oluyoesperenzaa bilir daha da kaynanam gibi olmasammo acaba :/
Önemli değil tatlım
İnşallah canımÖnemli değil tatlım
İyi toparlamışsın canım.62,7 idin sanırım.yada 62,7’de anlaşmıştık diye hatırlıyorum
Haftaya 62.1’den düşük gelmen gerek unutma
Arkadaşlar menü paylaşımı düzenli yapılmıyor.Bugünden itibaren menülerin düzenli paylaşılmaması halinde ceza vermek durumunda kalacağım!!!
Ayrıca bu gece iki takım oluşturacağım ve takımlar arası haftalık spor yarışması düzenlenecektir. Katılım mecburidir!
Günlük mesaj sayısını doldurmayanlara da ceza geliyor.
Geçen haftanın spor şampiyonunu da medajları tek tek kontrol edip en geç yarın açıklarım.
Arkadaşlar menü paylaşımı düzenli yapılmıyor.Bugünden itibaren menülerin düzenli paylaşılmaması halinde ceza vermek durumunda kalacağım!!!
Ayrıca bu gece iki takım oluşturacağım ve takımlar arası haftalık spor yarışması düzenlenecektir. Katılım mecburidir!
Günlük mesaj sayısını doldurmayanlara da ceza geliyor.
Geçen haftanın spor şampiyonunu da medajları tek tek kontrol edip en geç yarın açıklarım.
Canım son haftalarda çok mezun verdik ve birkaç haftadır izine çıkan arkadaşlarımız da oldu.doğal olarak listedekiler çok azzbENCE LİSTEDEKİLER VE liste dışındakiler yani bizler den iki grup yapabilrsin
Nasıl geçti kuzum sınav, iyi misin?Selam kızlar hepinizi tebrik ederim
Sınav nasil gecti kuzumSelam kızlar hepinizi tebrik ederim
Nasıl geçti kuzum sınav, iyi misin?
Iyiydi galiba kızlar bilemiyorum. Uyumadığım için çok değişiğimSınav nasil gecti kuzum
Uykusuzluk insanı sarhoş gibi yapıyorIyiydi galiba kızlar bilemiyorum. Uyumadığım için çok değişiğim
Çakma sarı olmaya özendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?