Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Git gide daha da şahane fikirler geliyor Kurbağalı dereyi buldum mu tamamdır
Arada fikir alış verişinde bulunalım,akıl akıldan üstünmüş sen olmasan caanım akarsuyu mundar edecektik
Izmire gel o zaman orda bolca var bak tarifte verdim yine iyisin

Yani su faturana yansımasın içtiğimiz 2 bardak su ayy dere değil de şuan denizde olmak isterdim be
Su tükenebilen milli servetimizdirYediğiniz lokmaları, içtiğiniz sıvıları sayıyorum ben,
hele bir de o yiyip içtikleriniz benim cebimden çıkacak olursa hunimi takıp gezerim

Su tükenebilen milli servetimizdirYediğiniz lokmaları, içtiğiniz sıvıları sayıyorum ben,
hele bir de o yiyip içtikleriniz benim cebimden çıkacak olursa hunimi takıp gezerim
Lokmalarımızı suyumuzu saydığını çok iyi biliyoruz canım cebinden çıkmadığı halde burnumuzdan getiriyosun envai çeşit cezayla acaba cebinden çıksa naparsın bizi

Bu sabah yarım dilim ekmek
şekersiz çay
1 dilim peynir
YARIM dilim ekmek

ara
bir lokma peynir

öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık ıspanak

ara
bir avuç üzüm fınfık

akşam
6 7 kaşık bezelye yemeği muhtemelen

ara süt

su 1,5 2 litre olmuştur bardak bardak içiyorum sporu bilmiyorum akşam yapmaya çalışıcam

Iyiydi galiba kızlar bilemiyorum. Uyumadığım için çok değişiğim
Hadi gecmiş olsun esracımmm cok sevindim sebinn icin ustunden attın iyisiyle kötğsğyle
Bunarada demek ruyalarının premsesi oldum hee gul ürünlerinden bi sepet yap kavustugumuzda alırım artıkın
Çakma sarı olmaya özendim
Ben iyiyim canım,beklenen reglim geldi,şenlik ateşi yakıp üzerinden atlamayı düşünüyorum
sana sarı da yakısır kızz
Ooo patlama gerceklesmis hadi gözün aydın insan bi rahatlıyo özellikle ilk gunu atlatınca

Teşekkür ederim huzurcum çok şükür vizeler bitti finallere daha sıkı geliyorum sen yeter ki iste sana en güzel sepeti yaptırırım sen ne zaman kavuşacağımızdan bahset

Ay valla esperenzaa bizimle zor ugrasıyo arıza bi takım olduk cıktık son zamanlarda resmen öElliklen ben
Ay canım benim zaten normal insan işi değil bu iş ahahahahha herkes ariza bendede çok benimde normal olduğum söylenemez benim bir takım arkadaşım topuklu terlikle ip atliyordu ilk başta bak şimdi normal atlayabiliyor

gitsinkilolar01 sen nasilsın diyet nasıl gidiyor alışabildin mi
Iyi şükür de spor yapamıyorum. Bebek çok huysuz. Dis cikariyor uykusu duzensiz istahi yok hep oninla ugrasiyorum.Aslında toplama bakarsan az yiyorum ama saatleri düzensiz .Bugün kahvaltıya 12de yapabildim. Gece hiç uyutmadi sabah da beraber uyuduk. Demin de 1 sade kahve içtim. Öyle. Birazdan da bi salata yapıp yemeği de 6 dan once yiyip günü kapatayim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…