Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uykusuzluk insanı sarhoş gibi yapıyor
Geçmiş olsun bitti şükür sınavlar.Hayırlısı ile açıklanırsa rahat edersin inşallah canım.
Ay ikiside bu konuda çok kıl ya utanmasalar finallerle birlikte açıklarlar ki yapmışlıklıkları var. Meraktan çatlarım artık 2 ay
Çakma sarı olmaya özendim
Ben iyiyim canım,beklenen reglim geldi,şenlik ateşi yakıp üzerinden atlamayı düşünüyorum
Sana o da yakışır vaayyyy demek regli he ülkenin dört bir yanında kutlanmalı bi parti mi versek

Verelim hahahahaKaratay konseptli olsun hatta kahvaltı- akşam yemeği arası yapalım partiyi,masrafsız beleş parti verelim
İçecek olarak,kahve,bitki çayları ve limitsiz h2O olsun

Verelim hahahahaKaratay konseptli olsun hatta kahvaltı- akşam yemeği arası yapalım partiyi,masrafsız beleş parti verelim
İçecek olarak,kahve,bitki çayları ve limitsiz h2O olsun
Sen de ne pinti çıktın arkadaşım ama limitsiz h2O ya hayır demem o kadar çok susadım ki bugün su içmelere doyamıyorum şöyle mangal partisi falan verelim bence havada tam piknik havası

Selamm kızlar sizin takım kaç kişi yeni geleni size alalım sayınız çok azsa
Selamlar canım,takım sayımız mezunlar ve izinliler sebebi ile çok azaldı.Yeni birkaç arkadaş geldi takıma ama sayımız az hâlâ.
paylaşım alanına yazan arkadaştan bahsediyorsun değil mi?
O arkadaş yemeği kesemem,bi ekmeği yiyorum spor yapamam diyordu ya burada hiçbirimiz liposuction yapmadığımıza göre nasıl yardımcı olacağız ki arkadaşa inan canım bilemedim?

Bende ondan bi gel konuşalım yazdım ya du bakalım bir deneyeyim ben onu bizim takımda neler olacak

Sen de ne pinti çıktın arkadaşım ama limitsiz h2O ya hayır demem o kadar çok susadım ki bugün su içmelere doyamıyorum şöyle mangal partisi falan verelim bence havada tam piknik havası
Sen de çok müsrif çıktın
Tamam pikniğin havasını alıp kana kana doya doya su içebilirsin
Uykusuzken benim de ağzım dilim çok kurur.

Sen de çok müsrif çıktın
Tamam pikniğin havasını alıp kana kana doya doya su içebilirsin
Uykusuzken benim de ağzım dilim çok kurur.
Suyuda beleşe getirmek için bizi bi akarsu kenarına mı götürürsün şelaleye mi götürürsün bilemiyorum artık ay otobüsteyken su da içilmiyor ya

Hahahaha mıknatıs mı ne var acaba
Allahtan sabır ve kolaylık diliyorum
Sen olmasan hangi garibanın başını yakacaktıçok hayır duası aldın çook
Yaaaaaa öyle deme bak salarım buraya görürsün ama karar vermiş başlayacak yakarım ben onu liposakşın bilem yaparım ahahahahahha

Yaaaaaa öyle deme bak salarım buraya görürsün ama karar vermiş başlayacak yakarım ben onu liposakşın bilem yaparım ahahahahahha
Sakın salmaaa,sıkı tut bırakma
Ayy hadi yüzümüzü kara çıkarır inşallahSen de o arkadaş listeye girdiği zaman,gelip burada bak canavar gibi kilo vermiş diye kapak yaparsın inşallah

Sakın salmaaa,sıkı tut bırakma
Ayy hadi yüzümüzü kara çıkarır inşallahSen de o arkadaş listeye girdiği zaman,gelip burada bak canavar gibi kilo vermiş diye kapak yaparsın inşallah
Ahahahah inşallah aminnnnnnnnnnnnn diyorum seviyorum aslında zoru ben du bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…