İlk girdiğimiz hafta ile gireceğimiz haftanın yüzdesi mi alinacak canım farkı yanigunaydin canim.
Zaten ilk sayfadada belirttigimiz gibi listeye girebilmek icin haftaya yuzdenin 0.9 ve uzeri olmasi lazim. Oteki turlu zor. Hele + gelen olursa imkansiz :)
Harika, maaşallah adaşımGeçen cuma kilom : 110.6
Bu cuma kilom : 109.1
Fark : 1.5 kg
Yüzde : 1.36
Ben de o konuda çok emin değilim canım.Bana sanki bu cuma ile haftaya cumanın yüzdesi gibi geliyor tabi bunu @Rzgrece daha iyi bilir.İlk girdiğimiz hafta ile gireceğimiz haftanın yüzdesi mi alinacak canım farkı yani
Ay ikiside bu konuda çok kıl ya utanmasalar finallerle birlikte açıklarlar ki yapmışlıklıkları var. Meraktan çatlarım artık 2 ayUykusuzluk insanı sarhoş gibi yapıyor
Geçmiş olsun bitti şükür sınavlar.Hayırlısı ile açıklanırsa rahat edersin inşallah canım.
Sana o da yakışırÇakma sarı olmaya özendim
Ben iyiyim canım,beklenen reglim geldi,şenlik ateşi yakıp üzerinden atlamayı düşünüyorum
Verelim hahahahaAy ikiside bu konuda çok kıl ya utanmasalar finallerle birlikte açıklarlar ki yapmışlıklıkları var. Meraktan çatlarım artık 2 ay
Sana o da yakışırvaayyyy demek regli he ülkenin dört bir yanında kutlanmalı bi parti mi versek
Sen de ne pinti çıktın arkadaşımVerelim hahahahaKaratay konseptli olsun hatta kahvaltı- akşam yemeği arası yapalım partiyi,masrafsız beleş parti verelim
İçecek olarak,kahve,bitki çayları ve limitsiz h2O olsun
Selamlar canım,takım sayımız mezunlar ve izinliler sebebi ile çok azaldı.Yeni birkaç arkadaş geldi takıma ama sayımız az hâlâ.Selamm kızlar sizin takım kaç kişi yeni geleni size alalım sayınız çok azsa
Bende ondan bi gel konuşalım yazdım ya du bakalım bir deneyeyim ben onu bizim takımda neler olacakSelamlar canım,takım sayımız mezunlar ve izinliler sebebi ile çok azaldı.Yeni birkaç arkadaş geldi takıma ama sayımız az hâlâ.
paylaşım alanına yazan arkadaştan bahsediyorsun değil mi?
O arkadaş yemeği kesemem,bi ekmeği yiyorum spor yapamam diyordu ya burada hiçbirimiz liposuction yapmadığımıza göre nasıl yardımcı olacağız ki arkadaşa inan canım bilemedim?
Sen de çok müsrif çıktınSen de ne pinti çıktın arkadaşımama limitsiz h2O ya hayır demem o kadar çok susadım ki bugün su içmelere doyamıyorum şöyle mangal partisi falan verelim bence havada tam piknik havası
Gördüm canım yazışmalarınızı,çok çok kolay gelsinBende ondan bi gel konuşalım yazdım ya du bakalım bir deneyeyim ben onu bizim takımda neler olacak
Sen de çok müsrif çıktın
Tamam pikniğin havasını alıp kana kana doya doya su içebilirsin
Uykusuzken benim de ağzım dilim çok kurur.
Ahahahahha hep beni bulurGördüm canım yazışmalarınızı,çok çok kolay gelsin
HahahahaAhahahahha hep beni bulur
Yaaaaaa öyle deme bak salarım buraya görürsün ama karar vermiş başlayacak yakarım ben onu liposakşın bilem yaparım ahahahahahhaHahahahamıknatıs mı ne var acaba
Allahtan sabır ve kolaylık diliyorum
Sen olmasan hangi garibanın başını yakacaktıçok hayır duası aldın çook
Sakın salmaaa,sıkı tut bırakmaYaaaaaa öyle deme bak salarım buraya görürsün ama karar vermiş başlayacak yakarım ben onu liposakşın bilem yaparım ahahahahahha
Ahahahah inşallah aminnnnnnnnnnnnn diyorum seviyorum aslında zoru ben du bakalım ne olacakSakın salmaaa,sıkı tut bırakma
Ayy hadi yüzümüzü kara çıkarır inşallahSen de o arkadaş listeye girdiği zaman,gelip burada bak canavar gibi kilo vermiş diye kapak yaparsın inşallah
Ben evden musluktan doldurmayı düşünüyordum birden bu müsrifliğimden utandımSuyuda beleşe getirmek için bizi bi akarsu kenarına mı götürürsün şelaleye mi götürürsün bilemiyorum artık ay otobüsteyken su da içilmiyor ya
Ya siz çok fenasınız kurbağalı dereye gidin akarsu da müsriflikBen evden musluktan doldurmayı düşünüyordum birden bu müsrifliğimden utandımAkarsu,dere vs neyimize yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?