Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebeklerin diş çıkartma dönemi çok sancılı oluyor malesef. Normal böyle düzensiz olmanız öyle yapmaya çalış erken kapat günü. Kahvaltı vaktinde olabilse eminim çok daha güzel kilo verirsin ama bebiş işte

olsun bklım sğlıklı olsunlr dA.ama hepinize çok teşekkür ederim.buradaa olmak çok iyi geldi bana. Aradaa bakıyorum neler yazmışlar diye sizleri tanımaya çalışıyorum. ve hesap verme duygusu da iyi geldi.kendimi yaalnız hissetmiyorum.yaniiii sizleri seviyorum.

yazdiklarinda bir an kendimi gordum sordum mu bilmiyorum yeni yeni tanimaya calisiyorum sizleri o yuzden karismis olabilir kusura bakma simdiden. Bebegin ne kadarlik kiz mi erkek mi ?

Ceza uygulamaniz var galiba nasil birsey veriyorsunuz ? Birde bugunki tarti sonucu mu benim baslangic kilom olacak ? Haftaya bu kiloyu baz alarak hesaplama yapicagim dimi? Ne cok soru sordum

Eşim nisanliyken bI etek almisti 40 beden onu çıkardım şimdi bazanın derinliklerinden. Gözümün önünde dursun belki de bayrama giyerim. Ramazan olmasa da kurban a inşallah.
istersen olur hergun onu gozune sok al elıne aynada ustune tut senı gıyıcem de yaparsın canım

Ben de o konuda çok emin değilim canım.Bana sanki bu cuma ile haftaya cumanın yüzdesi gibi geliyor tabi bunu @Rzgrece daha iyi bilir.
Kız senin miniğin doğum günü yaklaşıyor değil mi
Ay evet canım çok şaşırdım, nasıl aklında kaldı ki

Ayrıca hemen hesap yapmaliyim bu haftayla haftaya ise en az kaça düşmem gerektiğini

bız burda hepımız ıcın çabalıyoruz canım sende bızı zamanla kalaylarsın nıye bunu yedın dıye heheheheh ama benı kalaylayamazsın çunku ben kaçak göçek yapmam iradeli bir tosbağyım

Ceza uygulamaniz var galiba nasil birsey veriyorsunuz ? Birde bugunki tarti sonucu mu benim baslangic kilom olacak ? Haftaya bu kiloyu baz alarak hesaplama yapicagim dimi? Ne cok soru sordum
kuzum burdqa bi hatun var ceza veren evlerden ırak... kaçağı aklının ucundan gecırmmen daha kolay ınankı esperenzaa diymiiii evet haftaya bu kılonu ve verdıgın kılonu hesaplıycan tatlım ... pazarteside pazar diyetıne sagdık kaldın mı kalmadın mı dıye kılo bildirimi var

Ceza genelde spor cezası oluyor canım,yada diyete uygun değişik yemekler yapıp deneyip fotolayarak bize nasıl olduğunu anlatmak,yada herkesin menüsü ve sporunu takip etmek gibi.
Başlangıç kilon geldiğin günkü kilon oluyor,yarışma için cumadan cumaya olan kilo farkını baz alacaksın canım.
Başlangıçta biz de çok soru soruyorduk sorun değil aklına takılanları sor canım,bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluruz.

Hmm tamam canim sagol yavas yavas ogrenecegim herseyi. Gozum korktu simdi yanlis besinler tuketmemek en iyisi galiba
tamamdir alisana kadar kafanizi sisiririm artik spor olarak pazartesi bende yavastan baslarim. Pazar gunu yapacak eliptigimi esim. Peki ilk asamada nasil bir yol izlemeliyim haftada kac gun kacar dk gibi onerirsiniz

AKŞAM KV GİDECEĞİM ŞİMDİDEN YAZAYIM CANLARIM CİĞERLERİM KUZULARIM

SABAH:
2 yumurtayı haşlama + 4 siyah 4 yesıl zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 yesıl biber +1 salatalık + 5 badem 5 fındık + cay

1 fincan tarcınlı turk kahvesi

1 bardak sade maden suyu

AKSAM: ızgara 5 köfte + inek salatası hehehehe + 1 bardak ayran

1 fincan Turk kahvesi

1 fıncan beyaz cay spor sonrası içeceğim

SU : 3 LT

SPOR :annemın evını temızledım bahar temizliği.... 1.5 saat surdu molasız dip köşe cam kapı vb...
çarşıya gıttım 4000 adım işimi hallettim donuste 4000 adım daha sanırım ölüyorum
akşamda yatmadan 1 mill yapacagım

13/04/18 cuma

ben 1. gun 1 mıll yaptım 2. gun 3 mıll gectım ama hıcbıryerım tutmuyordu çok zorlandım sen bana uyma daha aklı basında bırı sana yardımcı olsun bu konuda :)

Ay evet canım çok şaşırdım, nasıl aklında kaldı ki

Ayrıca hemen hesap yapmaliyim bu haftayla haftaya ise en az kaça düşmem gerektiğini
Hafızam çok iyidir demiş miydim?Maşallah bebeğine Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?Geçen yıl bu zamanlar karnın burnunda dolaşıyordun şimdi 11 aylık oldu miniğin
Hesap kitap yap tabi kiHafta sonu kaçamak gelmezse iyi kilo verirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…