- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Zararlı işte çok trans yağlar ortaya çıkıyor karatayda zehir diyor. Keşke faydalı bir şey olsada yesek. Güzel olan herşey zararlıCanım aslında buğulama gibi de yapıyorum teflon tencerede patatesi koyup kapağını kapatıp buharı ile pişiriyorum. ama benim eşim çok sever her hafta ister mutlaka hemde bir oturuşta 4 5 patates kızartırım ama zayıfçacık ekmek yemez oda
Bizim bu popoların sonu ne olacak böyleOlculerim
Kalca 111 cm
Bel 80 cm
Gogus 97 cm
Sag kol 31 cm
Sol kol 30 cm
kilon ne durumda peki canim hayatim askim soyle bakim kuzumKanguru_ kız benim ölçüler aynı popo 111 her zamanki gibi yerinde maşallahı var kokuyorum yani 1 cm incelirim diye aman sakın incelme canım popom canım basenim dahada şiş
Ustalarin pis calismasi kotu olmus biraz kizsaydin keskeEv hala berbat sadece koridor ve mutfağın yerleri yapıldı. Ustalar çok pis çalışıyo ya nefret ettim geçen hafta yeni aldığım kazağımın üstüne sıva dökmüşler sinir krizi geçirdimüstelik şimdilik hiç işlerinin olmadığı oda da olan kazak. Mutfağı yapan adam diyoki fayanslar olduktan sonra ben ölçü alıyorum. Ulan ne alaka max 15 mm olan fayansı telafi edemiyor musun ? Edemiyorsan bile 15 mm aşşağıda ya da yukarda olan fayansın sana ne zararı olacak ?
Bu hafta listeye girersin insallah cnmÖlçülerim:
Göğüs : 88
Bel: 90 (+1)
Kalça : 116 (+2)
Kol : 31
İzine ayrılmadan öncek kilom : 96
Güncel kilom: 96.4
Hayır kabul etmiyorum olan var olmayan var abi
Elif nasıl sapık olmayayım 24 yılın açlığı var
En sevdiğimyani severim heralde kız güzel bişeye benziyi
Bugün annem geliyor da evi biraz topladım kızmasın diye
keske sabah saglikli bi kahvalti yapip aksam ac kalmasaydin canimmAŞaLLAH KIZ BU SPOR NE BÖYLE sadece cumartesi cumartesi pazar mı?
Sabah
4 köfte
2 3 dilim peynir
1 avuç patates kızartması
şekersiz çay
Öğlen
2 tuzlu kraker yuvarlak kurabiye gibi de çözemedim
Akşam
1 köfte
ara
süt
1 litre su
Akşam hiç yemicektim de eşim razı gelmedi
20 dakika bisiklet binme
100 defa ip atlama
Sabah tartı 65 benim Çarsambadan buyana 1 kilom gitmiş
Benim rakibemin maşallahı varmış :)
Zamanla birbirimizden cok seyler ogrenicez canim :)Günaydın dostlar haftasonu aklım hep burda kaldı spor konusunda çok eksiğim var geçmiş sayfları okuyunca farkettim sizden öğreneceğim çok şey var çok
9aylik daha kucuk canim. Karatayi dusunme simdi mutlaka ara ogun yap sutun azalmasin 1 yasindan snra dusunursun karatayiTamam canim not ettim musait oldugumda okuyacagim tesekkurler
kizim 9 aylik henuz :)
Kiz kolera kacamak yaptigin halde kilo veriyosun kaxamak yapmasan demekki daha guzel olcakGünaydın kızlar.
cuma: 54.5
pazartesi:54.1
-400 iyi bir haftasonu geçirmiştim kendime göre yani. İnşallah haftaya da böyle olur
kolay gelsin canim . Bizi ihmal etmegünaydın sevgili hanımlar.yepyeni bir gün hepimiz için hayırlı olur inşallah.
ölçülerimi yazayım:
göğüs:105
bel:97
kalça 117
töbe estağfurullah dikdörtgen prizma gibi boyle bi hatunum işte.
bir de bugün tartıldım ben.Cuma günü 80.8 yazmıştım.bugün 80.2 geldim.
ölçülerde kimi etiketleyecektik unuttum.Kanguru_ @esperenzaa
ev haftasonu mağduru berbat.şimdi bi güzel kahvaltı yapayım.dip köşe girişeyim. oğluş izin verirse tabii. bitirebiilirsem öğleden sonra yürüyüşe de gidesim var bakalım.aralarda molalarda gelirim canlar.
tmm cnm aldim notumuOlculerim
Kalca 111 cm
Bel 80 cm
Gogus 97 cm
Sag kol 31 cm
Sol kol 30 cm
kilon ne durumda peki canim hayatim askim soyle bakim kuzum
Ustalarin pis calismasi kotu olmus biraz kizsaydin keske
Bu hafta listeye girersin insallah cnm
seversin seversin
keske sabah saglikli bi kahvalti yapip aksam ac kalmasaydin canim
Zamanla birbirimizden cok seyler ogrenicez canim :)
9aylik daha kucuk canim. Karatayi dusunme simdi mutlaka ara ogun yap sutun azalmasin 1 yasindan snra dusunursun karatayi
Kiz kolera kacamak yaptigin halde kilo veriyosun kaxamak yapmasan demekki daha guzel olcak
kolay gelsin canim . Bizi ihmal etme
tmm cnm aldim notumu
Gunaydin kizlar musssmutlu bir hafta gecirelim insallah. Cuma gunu tarti bize gulsun
Kiloma bakmadım valla ama 55 kilo olarak gitmeyi hayal ettiğim düğün geldi çattı bari göbeğim çok çıkmasın diye yemicem bu hafta. Şimdi wasayla kahvaltı yapıyorumkilon ne durumda peki canim hayatim askim soyle bakim kuzum
Ustalarin pis calismasi kotu olmus biraz kizsaydin keske
Bu hafta listeye girersin insallah cnm
seversin seversin
keske sabah saglikli bi kahvalti yapip aksam ac kalmasaydin canim
Zamanla birbirimizden cok seyler ogrenicez canim :)
9aylik daha kucuk canim. Karatayi dusunme simdi mutlaka ara ogun yap sutun azalmasin 1 yasindan snra dusunursun karatayi
Kiz kolera kacamak yaptigin halde kilo veriyosun kaxamak yapmasan demekki daha guzel olcak
kolay gelsin canim . Bizi ihmal etme
tmm cnm aldim notumu
Günaydın kaptanların en güzeli eminim sana gülecek bu haftaGunaydin kizlar musssmutlu bir hafta gecirelim insallah. Cuma gunu tarti bize gulsun
amin canım inşallah hoş buldum@yolcukardelen canım hos geldin inşallah biranonce hedefine ulasirsin
Ilk sayfada puanlama var canim ordan bak yapamazsan ben yaparimBen 20 dakika bisiklet
100 defa ip atladım nerde hesaplıcam
sen gidecek yerlrrin bittiyse artik salona yazil yoksa kilo vermek yerine aliyosunKiloma bakmadım valla ama 55 kilo olarak gitmeyi hayal ettiğim düğün geldi çattı bari göbeğim çok çıkmasın diye yemicem bu hafta. Şimdi wasayla kahvaltı yapıyorumustaları görmüyom ki kız ben işten gelince gitmiş oluyolar
Günaydın kaptanların en güzeli eminim sana gülecek bu hafta
Bana supriz yapmasevmem ben suprizleri iyi geceler canim yat tamam mi guzel guzel uyu
umarım faydası olur kuzumTamam canim not ettim musait oldugumda okuyacagim tesekkurler
Yarın arkadaşımın eğlencesi var perşembe bursada perşembe istanbulda düğün sonra artık bahane yok. Salona yazilcam inşallahIlk sayfada puanlama var canim ordan bak yapamazsan ben yaparim
sen gidecek yerlrrin bittiyse artik salona yazil yoksa kilo vermek yerine aliyosun
Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet
Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli
Ayıp ediyon kiz geçenlerde 1 çuval ceviz kırdıydım 20 kgyollada yıyem kuzum kalmadı evde fındık fıstık neyım yolla lazım oluyo ahahahahah
Ayıp ediyon kiz geçenlerde 1 çuval ceviz kırdıydım 20 kg
kız Allah seni napmasın. Çok kilolu değilim evet ama göbek kısmımda fazlalıklar var, bir de kendimi diyet moduna sokmazsam aşırı salıyorumteşekkürler.bu arada sen zaten zayıfmişsın ya la .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?