Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zararlı işte çok trans yağlar ortaya çıkıyor karatayda zehir diyor. Keşke faydalı bir şey olsada yesek. Güzel olan herşey zararlı

Kanguru_ kız benim ölçüler aynı popo 111 her zamanki gibi yerinde maşallahı var kokuyorum yani 1 cm incelirim diye aman sakın incelme canım popom canım basenim dahada şiş

Kanguru_ kız benim ölçüler aynı popo 111 her zamanki gibi yerinde maşallahı var kokuyorum yani 1 cm incelirim diye aman sakın incelme canım popom canım basenim dahada şiş
kilon ne durumda peki canim hayatim askim soyle bakim kuzum
Ustalarin pis calismasi kotu olmus biraz kizsaydin keske
Ölçülerim:
Göğüs : 88
Bel: 90 (+1)
Kalça : 116 (+2)
Kol : 31

İzine ayrılmadan öncek kilom : 96
Güncel kilom: 96.4
Bu hafta listeye girersin insallah cnm
seversin seversin
keske sabah saglikli bi kahvalti yapip aksam ac kalmasaydin canim

Günaydın dostlar haftasonu aklım hep burda kaldı spor konusunda çok eksiğim var geçmiş sayfları okuyunca farkettim sizden öğreneceğim çok şey var çok
Zamanla birbirimizden cok seyler ogrenicez canim :)
Tamam canim not ettim musait oldugumda okuyacagim tesekkurler
kizim 9 aylik henuz :)
9aylik daha kucuk canim. Karatayi dusunme simdi mutlaka ara ogun yap sutun azalmasin 1 yasindan snra dusunursun karatayi
Günaydın kızlar.
cuma: 54.5
pazartesi:54.1
-400 iyi bir haftasonu geçirmiştim kendime göre yani. İnşallah haftaya da böyle olur
Kiz kolera kacamak yaptigin halde kilo veriyosun kaxamak yapmasan demekki daha guzel olcak
kolay gelsin canim . Bizi ihmal etme

Olculerim
Kalca 111 cm
Bel 80 cm
Gogus 97 cm
Sag kol 31 cm
Sol kol 30 cm
tmm cnm aldim notumu

Hem haftasonu hemde aile ile olunca birazcık kaçırdım ama akşam telafi edebilmek için aç kaldım tabi

Kiloma bakmadım valla ama 55 kilo olarak gitmeyi hayal ettiğim düğün geldi çattı bari göbeğim çok çıkmasın diye yemicem bu hafta. Şimdi wasayla kahvaltı yapıyorum ustaları görmüyom ki kız ben işten gelince gitmiş oluyolar
Gunaydin kizlar musssmutlu bir hafta gecirelim insallah. Cuma gunu tarti bize gulsun
Günaydın kaptanların en güzeli eminim sana gülecek bu hafta

Ben 20 dakika bisiklet
100 defa ip atladım nerde hesaplıcam
Ilk sayfada puanlama var canim ordan bak yapamazsan ben yaparim
sen gidecek yerlrrin bittiyse artik salona yazil yoksa kilo vermek yerine aliyosun

Ilk sayfada puanlama var canim ordan bak yapamazsan ben yaparim
sen gidecek yerlrrin bittiyse artik salona yazil yoksa kilo vermek yerine aliyosun
Yarın arkadaşımın eğlencesi var perşembe bursada perşembe istanbulda düğün sonra artık bahane yok. Salona yazilcam inşallah

Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet

Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli

yollada yıyem kuzum kalmadı evde fındık fıstık neyım yolla lazım oluyo ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…