Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haaaa-riii-kaaaaaaaaa isteeee ahsen geri donduuuuuu cok guzel canim cok sevindim hergun bpyle ol lutfen

Ayyy beğenmene çok sevindim canimmm yarın daha iyisi olucak bundan sonra böyle
İYİKİ VARSIN İYİ Kİ KAPTANİMİZ SİN

Leslie yi ben yanlış mı hesapladım dk 5 puan değil mi
Bir de canım pancar salatası nasıl yaptın. Evde baya mevcut. Değişik bişeyler yapabilirim

Leslie ile ilgili arkadaşlarımız açıklama yapmışlar sagolsunlar onlara burdan öpücükler
canim yoğurdun içine çiğ olarak rendeledim harika oldu istersen maydanoz dere otu da katabilirsin.
haslaninca besin değeri kayboluyor genelde çiğ olarak kullanırım
Salatanın icinede rendeleyebilirsin.
Sikacaktan suyu çıkarılıp içilebilir

MAŞALLAH
Bebekim ahsenim gözümün nuru,ben zaten seni tutuyordum
S smygnc kuzum yarın uzay yürüyüşü aletini parçala

Sayenizde kuzum sayenizde herşey dahada iyi olucak.
Gııı seni sevirim haaa hemide çok ballıçoregim balböceğim

Bravo canım tebrik ederim

Teşekkür ederim kusum

Ev hala berbat sadece koridor ve mutfağın yerleri yapıldı. Ustalar çok pis çalışıyo ya nefret ettim geçen hafta yeni aldığım kazağımın üstüne sıva dökmüşler sinir krizi geçirdim üstelik şimdilik hiç işlerinin olmadığı oda da olan kazak. Mutfağı yapan adam diyoki fayanslar olduktan sonra ben ölçü alıyorum. Ulan ne alaka max 15 mm olan fayansı telafi edemiyor musun ? Edemiyorsan bile 15 mm aşşağıda ya da yukarda olan fayansın sana ne zararı olacak ?

+18 ibaremi koyup yazıyorum
HahahahaAl benim kafadan biri dahaAyol ona puanlar yetmezEsas puanı da bize değil eşlerimize yazmak zorundayız bence
Hayır kabul etmiyorum olan var olmayan var abi
Elif nasıl sapık olmayayım 24 yılın açlığı var
fattylamb94 daçmin goş goş seküslü konu var
En sevdiğim yani severim heralde kız güzel bişeye benziyi
Bu aksam esra gelmedi acaba nerde ne yapiyor
Bugün annem geliyor da evi biraz topladım kızmasın diye

mAŞaLLAH KIZ BU SPOR NE BÖYLE sadece cumartesi cumartesi pazar mı?

Sabah
4 köfte
2 3 dilim peynir
1 avuç patates kızartması
şekersiz çay

Öğlen
2 tuzlu kraker yuvarlak kurabiye gibi de çözemedim

Akşam
1 köfte

ara
süt

1 litre su
Akşam hiç yemicektim de eşim razı gelmedi
20 dakika bisiklet binme
100 defa ip atlama

Sabah tartı 65 benim Çarsambadan buyana 1 kilom gitmiş

Benim rakibemin maşallahı varmış :)

Haftasonu ne gözlemeler ne gofretler ne şekerler geri çevirdim bilemezsiniz Birde kuruyemi,ş yerken kayısı incir miktar ne kadar olmalı arkadaşlar

Patates kızartması kurabiye baya karbonhidrat almışsın kızartma trans yağlardan dolayı çok ama çok zararlı kansorejen bir şey. Diyette değilken bile yememek gerek

Haftasonu ne gözlemeler ne gofretler ne şekerler geri çevirdim bilemezsiniz Birde kuruyemi,ş yerken kayısı incir miktar ne kadar olmalı arkadaşlar
Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet

Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli

Tamam canim not ettim musait oldugumda okuyacagim tesekkurler
kizim 9 aylik henuz :)

Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet

Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli

Tek suçlunun patates kızartması olmadığı görülmüş niye? Çünkü araştırmayı yapan kişi, gidip patates kızartması yiyen kişilerin süper market faturalarını toplamış. Bunların süper marketlerden neler aldıklarına bakmış. Şunu görmüş. Patates kızartması tüketenlerin çoğu süper marketlerden alkolü, bu renkli içecekleri, sosları ve tatlıları çok daha fazla alıyor. Yani bu bir bakıma indirek şunun göstergesi, patates kızartması tek başına büyük bir suçlu değil.

Onu tüketenler beraberinde çok daha zararlı şeyler tükettikleri için onun olumsuz durumlarına maruz kalıyorlar. Sırf patates kızartmasıyla kalıyorsanız. Garnitür olarak 15-20 patates yemenizden hiçbir şey olmaz. Araştırmanın gösterdiği gibi patates kızartmasını fazla tüketenlerin alkolü de fazla içiyor, sosları da fazla tüketiyor, meyve sularını da fazla içiyor, tatlıları da fazla yiyor. Dolayısıyla zarar buradan ileri geliyor."

Sabah aldım erittim ben onu bence :) hemde hiç ekmek yemedim akşam aç yattım kız
Canım benim gerçekten az yemişsin ama öğün atlayarak asla kilo verilmez sadece ödem gider. Dengeli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi. Sen görüntünden memnunsun sağlık için bebiş için zayiflamak istiyorsun o yüzden esktra dikkat etmen gerekir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…