- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
haaaa-riii-kaaaaaaaaa isteeee ahsen geri donduuuuuu cok guzel canim cok sevindim hergun bpyle ol lutfen
Leslie yi ben yanlış mı hesapladım dk 5 puan değil mi
Bir de canım pancar salatası nasıl yaptın. Evde baya mevcut. Değişik bişeyler yapabilirim
Bravo canım tebrik ederim
Günaydın canım.Nasılsın?Gunaydin fit olma yolunda ki hatunlar
Ev hala berbat sadece koridor ve mutfağın yerleri yapıldı. Ustalar çok pis çalışıyo ya nefret ettim geçen hafta yeni aldığım kazağımın üstüne sıva dökmüşler sinir krizi geçirdimHergun tartiliyodum cnku canim kendime ceza verdimhergun tartilinca zor oluyo 100 gr arti gorsem modum dusuyodu. Bende hadtaya cunaya kdr tartilmama karari aldim :)
Tamam canim :)
ay bu erkekler hep ayni. Benim esimde oyle diyo bazen oleyim falan deme bidaha dugun dernek ugrasamam diyo aman dikkat et cnm ayagini fazla kaldirma ozaman
Gule gule kullan canim
Ev ne durumda canim :)
Bebis kac aylik cok kucukse ara ogunden vazgecme
yazin kolayda kisin hep evdesin sagolsun ruzgar kisin burnunu disari cikarsa hasta oluyo
Yap yap goturelim yesinler
tmm baklava falanda yapalim
Hayır kabul etmiyorum olan var olmayan var abi+18 ibaremi koyup yazıyorumHahahahaAl benim kafadan biri daha Ayol ona puanlar yetmez Esas puanı da bize değil eşlerimize yazmak zorundayız bence
Elif nasıl sapık olmayayım 24 yılın açlığı varGece sporutobe tobeeeee bizim gibi saygili seviyeli insanlara soylencek seymi bu esra damlar simdi bekar olmasina ragmen biraz sapiktirda
voleybol ziplamali bi spor ip atlamanin 5 tanesi 3 puan ayni zamanda eller caliyiyo bolgeselde sayilir kollar falan onada 5 puan desek 7 puan ordan yola cikarak dakkasi 7 puan desek 630 puan yapar 1.5 saatinasil hesapladim ama
En sevdiğim
Bugün annem geliyor da evi biraz topladım kızmasın diyeBu aksam esra gelmedi acaba nerde ne yapiyor
Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu su
Kahvalti 11:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
Maydanoz+dere otu
1 dilim ekmek
Ara
4-5 yeşil erik
3 yenidunya
Akşam 19:00
1 kepce sehriye corbasi
Yogurtlu pancar salatasi
avuç büyüklüğünde gogus eti
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie 135 puan
500 ip 100 puan
100 jumpingjack 60 puan
10 dk kardiyo 50 puan
50 duvar sınavı 30 puan
50 mekik 30 puan
50 bacakhareketı 30 puan
Toplam 435 puan
@Rzgrece @esperenzaa S smygnc
Patates kızartması kurabiye baya karbonhidrat almışsınmAŞaLLAH KIZ BU SPOR NE BÖYLE sadece cumartesi cumartesi pazar mı?
Sabah
4 köfte
2 3 dilim peynir
1 avuç patates kızartması
şekersiz çay
Öğlen
2 tuzlu kraker yuvarlak kurabiye gibi de çözemedim
Akşam
1 köfte
ara
süt
1 litre su
Akşam hiç yemicektim de eşim razı gelmedi
20 dakika bisiklet binme
100 defa ip atlama
Sabah tartı 65 benim Çarsambadan buyana 1 kilom gitmiş
Benim rakibemin maşallahı varmış :)
Patates kızartması kurabiye baya karbonhidrat almışsınkızartma trans yağlardan dolayı çok ama çok zararlı kansorejen bir şey. Diyette değilken bile yememek gerek
Kuru üzüm 1 y.kaşığıHaftasonu ne gözlemeler ne gofretler ne şekerler geri çevirdim bilemezsinizBirde kuruyemi,ş yerken kayısı incir miktar ne kadar olmalı arkadaşlar
Tamam canim not ettim musait oldugumda okuyacagim tesekkurler
kizim 9 aylik henuz :)Hergun tartiliyodum cnku canim kendime ceza verdimhergun tartilinca zor oluyo 100 gr arti gorsem modum dusuyodu. Bende hadtaya cunaya kdr tartilmama karari aldim :)
Tamam canim :)
ay bu erkekler hep ayni. Benim esimde oyle diyo bazen oleyim falan deme bidaha dugun dernek ugrasamam diyo aman dikkat et cnm ayagini fazla kaldirma ozaman
Gule gule kullan canim
Ev ne durumda canim :)
Bebis kac aylik cok kucukse ara ogunden vazgecme
yazin kolayda kisin hep evdesin sagolsun ruzgar kisin burnunu disari cikarsa hasta oluyo
Yap yap goturelim yesinler
tmm baklava falanda yapalim
Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet
Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli
Canım benim gerçekten az yemişsin ama öğün atlayarak asla kilo verilmez sadece ödem gider. Dengeli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi. Sen görüntünden memnunsun sağlık için bebiş için zayiflamak istiyorsun o yüzden esktra dikkat etmen gerekir diye düşünüyorumSabah aldım erittim ben onu bence :) hemde hiç ekmek yemedim akşam aç yattım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?