Kuru üzüm 1 y.kaşığı
Kuru kayısı 3 adet
Kuru erik 3 adet hurma 3 adet
Badem 8 - 10 adet
Fındık 8 - 10 adet
Ceviz 2 - 3 adet
Ve gündüz araöğününde ya da kahvaltıda tüketilmeli
Patates kızartmasının zararsız olduğunu gösteren araştırma sahibini burdan çok ama çok tebrik ederimTek suçlunun patates kızartması olmadığı görülmüş niye? Çünkü araştırmayı yapan kişi, gidip patates kızartması yiyen kişilerin süper market faturalarını toplamış. Bunların süper marketlerden neler aldıklarına bakmış. Şunu görmüş. Patates kızartması tüketenlerin çoğu süper marketlerden alkolü, bu renkli içecekleri, sosları ve tatlıları çok daha fazla alıyor. Yani bu bir bakıma indirek şunun göstergesi, patates kızartması tek başına büyük bir suçlu değil.
Onu tüketenler beraberinde çok daha zararlı şeyler tükettikleri için onun olumsuz durumlarına maruz kalıyorlar. Sırf patates kızartmasıyla kalıyorsanız. Garnitür olarak 15-20 patates yemenizden hiçbir şey olmaz. Araştırmanın gösterdiği gibi patates kızartmasını fazla tüketenlerin alkolü de fazla içiyor, sosları da fazla tüketiyor, meyve sularını da fazla içiyor, tatlıları da fazla yiyor. Dolayısıyla zarar buradan ileri geliyor."
Canım benim gerçekten az yemişsin ama öğün atlayarak asla kilo verilmez sadece ödem gider. Dengeli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi. Sen görüntünden memnunsun sağlık için bebiş için zayiflamak istiyorsun o yüzden esktra dikkat etmen gerekir diye düşünüyorum
Kuru incir 1 adet. Elimdeki birkaç farklı diyetisyenin listesini baktım ortalama bu şekilde. Kuru incir hepsinde 1 bazılarında hurma 2 erik 4 gibiKuru inciri göremedim canım
Patates kızartmasının zararsız olduğunu gösteren araştırma sahibini burdan çok ama çok tebrik ederimgittiğim diyetisyenler hep kızartma yiyince özellikle balık kızartılınca zehir yemişsin çöp yemişsin dediler. Zararlarını bir gün oturup üşenmeden anlattı diyetisyenim. Cidden zararlı öyle böyle degil
Kuru incir 1 adet. Elimdeki birkaç farklı diyetisyenin listesini baktım ortalama bu şekilde. Kuru incir hepsinde 1 bazılarında hurma 2 erik 4 gibi
Patates kizartmasını evinde hiç yapma bile kimseye faydası olmayan gereksiz bir şey. Ben o kadar çok severim ki ama tutuyorum kendimi. Yılda 3ü geçmez yediğim kurabiye yemişsin ona da hiç gerek yok. Daha sağlıklı bi ara öğün yapabilirsinEvet canım haklısın aslında, tatlı yı tamamen bıraktım gibi 4 gündür . Zaten aburcuburla sorunumda yok benim, ben genelde kendim yapıyorum kek kurabiye pasta tatlılar onlar kilo yapıyordu onlarıda bıraktım patates kalsın bari dedim yoksa hiç yaşamiyim
Valla seni tebrik ettimAraştıranı mı tebrik ettin yoksa onca zarar arasında yararını bulan beni mi
Günde 1 adet çünkü çok şekerli. Incirli bi kür vardı sanki bebek için burda da bi arkadaş denemiştiKuru incir yemem gerek çünkü benim o yüzden sordum
canım incir de çok faydalı. Karatayın gebelik için enginar yiyin dediğini bi arkadaş söylemişti, hatta o da bebek için uğraşıyordu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin canım.Kuru incir yemem gerek çünkü benim o yüzden sordum
waaw çok güzel. sen de bişe yememişsin.günaydın sevgili hanımlar.yepyeni bir gün hepimiz için hayırlı olur inşallah.
ölçülerimi yazayım:
göğüs:105
bel:97
kalça 117
töbe estağfurullah dikdörtgen prizma gibi boyle bi hatunum işte.
bir de bugün tartıldım ben.Cuma günü 80.8 yazmıştım.bugün 80.2 geldim.
ölçülerde kimi etiketleyecektik unuttum. @Rzgreceesperenzaa
ev haftasonu mağduru berbat.şimdi bi güzel kahvaltı yapayım.dip köşe girişeyim. oğluş izin verirse tabii. bitirebiilirsem öğleden sonra yürüyüşe de gidesim var bakalım.aralarda molalarda gelirim canlar.
Tebrik ederimGünaydın kızlar.
cuma: 54.5
pazartesi:54.1
-400 iyi bir haftasonu geçirmiştim kendime göre yani. İnşallah haftaya da böyle olur
Güzel bir eksi görmüşsün tebrik ederimgünaydın sevgili hanımlar.yepyeni bir gün hepimiz için hayırlı olur inşallah.
ölçülerimi yazayım:
göğüs:105
bel:97
kalça 117
töbe estağfurullah dikdörtgen prizma gibi boyle bi hatunum işte.
bir de bugün tartıldım ben.Cuma günü 80.8 yazmıştım.bugün 80.2 geldim.
ölçülerde kimi etiketleyecektik unuttum. @Rzgreceesperenzaa
ev haftasonu mağduru berbat.şimdi bi güzel kahvaltı yapayım.dip köşe girişeyim. oğluş izin verirse tabii. bitirebiilirsem öğleden sonra yürüyüşe de gidesim var bakalım.aralarda molalarda gelirim canlar.
canım incir de çok faydalı. Karatayın gebelik için enginar yiyin dediğini bi arkadaş söylemişti, hatta o da bebek için uğraşıyordu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin canım.
Patates kizartmasını evinde hiç yapma bile kimseye faydası olmayan gereksiz bir şey. Ben o kadar çok severim ki ama tutuyorum kendimi. Yılda 3ü geçmez yediğim kurabiye yemişsin ona da hiç gerek yok. Daha sağlıklı bi ara öğün yapabilirsin
ay çok teşekkür ederim canımmmGüzel bir eksi görmüşsün tebrik ederim
teşekkürler.bu arada sen zaten zayıfmişsın ya la .waaw çok güzel. sen de bişe yememişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?