Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Patates kızartmasının zararsız olduğunu gösteren araştırma sahibini burdan çok ama çok tebrik ederim gittiğim diyetisyenler hep kızartma yiyince özellikle balık kızartılınca zehir yemişsin çöp yemişsin dediler. Zararlarını bir gün oturup üşenmeden anlattı diyetisyenim. Cidden zararlı öyle böyle degil

Evet canım haklısın aslında, tatlı yı tamamen bıraktım gibi 4 gündür . Zaten aburcuburla sorunumda yok benim, ben genelde kendim yapıyorum kek kurabiye pasta tatlılar onlar kilo yapıyordu onlarıda bıraktım patates kalsın bari dedim yoksa hiç yaşamiyim

Araştıranı mı tebrik ettin yoksa onca zarar arasında yararını bulan beni mi

Patates kizartmasını evinde hiç yapma bile kimseye faydası olmayan gereksiz bir şey. Ben o kadar çok severim ki ama tutuyorum kendimi. Yılda 3ü geçmez yediğim kurabiye yemişsin ona da hiç gerek yok. Daha sağlıklı bi ara öğün yapabilirsin

günaydın sevgili hanımlar.yepyeni bir gün hepimiz için hayırlı olur inşallah.
ölçülerimi yazayım:
göğüs:105
bel:97
kalça 117
töbe estağfurullah dikdörtgen prizma gibi boyle bi hatunum işte.
bir de bugün tartıldım ben.Cuma günü 80.8 yazmıştım.bugün 80.2 geldim.
ölçülerde kimi etiketleyecektik unuttum. @Rzgrece esperenzaa
ev haftasonu mağduru berbat.şimdi bi güzel kahvaltı yapayım.dip köşe girişeyim. oğluş izin verirse tabii. bitirebiilirsem öğleden sonra yürüyüşe de gidesim var bakalım.aralarda molalarda gelirim canlar.

waaw çok güzel. sen de bişe yememişsin.

Güzel bir eksi görmüşsün tebrik ederim

canım incir de çok faydalı. Karatayın gebelik için enginar yiyin dediğini bi arkadaş söylemişti, hatta o da bebek için uğraşıyordu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin canım.

Evet incir yumurta kalitesi artriyo ara öğün olarak almayı düşünüyorum. benim spor kaç puan hesaplasak mı birlikte

20 dakika bisiklet binme
100 ip atlama

Canım aslında buğulama gibi de yapıyorum teflon tencerede patatesi koyup kapağını kapatıp buharı ile pişiriyorum. ama benim eşim çok sever her hafta ister mutlaka hemde bir oturuşta 4 5 patates kızartırım ama zayıfçacık ekmek yemez oda

Günaydın arkadaşlar, daha yataktan kalkamadım. Bi ara tartılıp ölçüleri yazıp gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…