Kendimi ringe çıkacakmış gibi hissettim
Gorcez cnm cumaya kadar iyiles bak itiraz kabul etmiyorum cumadan sonra rakibim sensin. Bende bu surede alistirma yapim
Başlayalım bi görelim
Menümu gündüz yazdım kuzum. Kahvaltı istemedi canım.
Akşam da
Bir kase kadar mercimek çorbası
9 zeytin
Yarım tabak etli bezelye
Cacık ile beraber azcik yoğurt
Kendimi ringe çıkacakmış gibi hissettim
Önce iyileş tabi ki canım
Haftaya iyi olun,sıkı bir kapışma görelim
anlamadim vallayazmak ısteyıpde yazamamak ne acıymış içimde kaldı cumelelerımanladın sen heheheh
ringe cikcan zatenKendimi ringe çıkacakmış gibi hissettim
Sağol canimmmAfiyet şifa olsun canım.
Kiiiizzzz sen merdivenden fln dusmedin dimi yenilcegini anlayinca oyle bise uydurdunbakma bız ıyı kapısıyorduk da ben veto yedım
Yok canım iyiyim artık, kahve içtim canlandı metabolizmahayda duzelemedın bı kuzum yaaaafıyet olsunda az sabah zorla kendını metebolızmanı harekete gecır uyumasın
Iyi geceler canim :)
Kiiiizzzz sen merdivenden fln dusmedin dimi yenilcegini anlayinca oyle bise uydurdunahhh anladim isteee benden kacar miiiii kosssskocaaaaaa elifi mi kandircaktin sen. Beni beni elifini esperenzaa aaaaaaaaaaa sike vaaarrr kossss kosun ayol komsulaaarrrrr
Ahhaha sen çok yaşa e miKiiiizzzz sen merdivenden fln dusmedin dimi yenilcegini anlayinca oyle bise uydurdunahhh anladim isteee benden kacar miiiii kosssskocaaaaaa elifi mi kandircaktin sen. Beni beni elifini esperenzaa aaaaaaaaaaa sike vaaarrr kossss kosun ayol komsulaaarrrrr
anlamadim vallaama anlamjs gibi yapim
ringe cikcan zatenkarsindaaaa son 3 yilin spor sampiyonu 3858585 altin madalya sahibi rzgrece var ona gore boks eldiveblerini takda gel
Kaptan çiğdemsavar çıktıyahu ne yalan atıcamabowwwww allahım sen benı koru yarabbım ben yandım diğer çiğdemi yakma yarabbım
Kafanda taktik üretmeKiiiizzzz sen merdivenden fln dusmedin dimi yenilcegini anlayinca oyle bise uydurdunahhh anladim isteee benden kacar miiiii kosssskocaaaaaa elifi mi kandircaktin sen. Beni beni elifini esperenzaa aaaaaaaaaaa sike vaaarrr kossss kosun ayol komsulaaarrrrr
Ahhaha sen çok yaşa e mi
yarisalim cnm :) sen isteKilo vermede de yariscaz mı
İyi gecelerBendr yatiyorum hanimlar bu gece kuzularimla yatcam ohh mis gibi koklaya koklaya :) iyi geceler
yahu ne yalan atıcamabowwwww allahım sen benı koru yarabbım ben yandım diğer çiğdemi yakma yarabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?