Allah iyiligini versin
Hahahahahaga
Japon yapıştırıcısı kullansanTutar kız duvağı.Hem gelin başı çok pahalı,masraf olmaz
Hahahahahaga
Ne güzel keşke benim de olsaydı
git yak kalorini burda ben kocamla kusmusum esperrnzaninki gurbette git gozum gormesin yuruamaç kalorı yakmak yaaa aaaaaa aşk olsun heheheheh
oyle bari yapim ya aslinda cokda kel degil ya sadece 4000 tanecik sac eklencrk
oyle bari yapim ya aslinda cokda kel degil ya sadece 4000 tanecik sac eklencrk
Iyiki varsiniz ya yoksa ben sabaha kadar sinirden uyuyamazdim :) simdi sinir falan kalmadi brndeAyyy iyi güldük yine
git yak kalorini burda ben kocamla kusmusum esperrnzaninki gurbette git gozum gormesin yuru
Once bi zayiflada sonra oluruz teyzeyi acelesi yoktek gayem teyze olun dıye yıne yaranamadım yaaa
Menümu gündüz yazdım kuzum. Kahvaltı istemedi canım.
Iyiki varsiniz ya yoksa ben sabaha kadar sinirden uyuyamazdim :) simdi sinir falan kalmadi brnde
Cuma geceden ,pazartesiye kadar sesim sedam çıkazsa merak etmeyin beniolucak senınde yakın zamanda hehehehehe
aç var tok vargit yak kalorini burda ben kocamla kusmusum esperrnzaninki gurbette git gozum gormesin yuru
Bilerrk kahkaha attin dimi uyansin diyekuzum kafalar dagılıyoo ıste ıyı oldu valal bende kahkaha attımuyandı benım kı hehehe
Once bi zayiflada sonra oluruz teyzeyi acelesi yok
arkamdan konusma kiz bak medgic26 yi nasil zorladiysam kadin merdovenden yuvarlandi kendine dikkat et
Cuma geceden ,pazartesiye kadar sesim sedam çıkazsa merak etmeyin beni
aç var tok varOlan var olmayan var.
fattylamb94 kızz koşş koş senin sevdiğin konular var
Afiyet şifa olsun canım.Menümu gündüz yazdım kuzum. Kahvaltı istemedi canım.
Akşam da
Bir kase kadar mercimek çorbası
9 zeytin
Yarım tabak etli bezelye
Cacık ile beraber azcik yoğurt
Bilerrk kahkaha attin dimi uyansin diyeah srn yokmusun seeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?