- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Günaydın canım dün bayağı konuşmuşlar, ben de okuya okuya sonuna ancak yetişmiştimGUnaydın arkadaslaaar nasılsınız ben kahvaltı hazırlıyprum bir yandan da gecmiş yapayım dedim ama zor :)
biz yokken çok konuşuyorlar yaa. Ben de önce yarım saat okuyorum sonra yazıyorumGUnaydın arkadaslaaar nasılsınız ben kahvaltı hazırlıyprum bir yandan da gecmiş yapayım dedim ama zor :)
Çiğdem sen ne kadar erken kalkmışsın böyle.. Yorulmadın mıAdami ipe götürür
Çiğdem sen ne kadar erken kalkmışsın böyle.. Yorulmadın mı
Maşallah maşallah ben de istiyorum o enerjiden.enerji tavan
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık yeşil mercimek
ara
3 4 fınfık 5 6 kuru üzüm
şekersiz çay
akşam
domates
5 6 kaşık yeşil mercimek
su 2 lt geçmiştir hem ılık su içtim hemde portakallı limonlu detoks su
spor yaptım 40 dk yürüyüş 10 dk spor aletlerine bindim
Karnım gurulduyordu ben açlık hissediyorum ya özellikle geceleri@kolera88 esperenzaa medgic26
Seni uyutmadık farkında Mısın çocuk uyanacak şimdi
Benim Pazar menüme benziyor canım. Hiç bir sıkıntı Yok menüde. Sporda yapmışsın ne güzel. Dün ben 2 3 bisküviden 500 ip cezası aldım ya..
Bi de sporu arttircam da yapışkan bi oğlum var abartisiz 1 saattir emiyo. Süt falan bitti ama keyif için düşmüyor ustumden. Ne ev işi yapahildim ne spor daha.
Canan hoca gibi, yeme guzum yeme annemm yeme cigerimmOyy hatunlar sabah baya bi arti gördüm neden böyle oldu ki ekmek hiç yemiyordum hadi olsun diye 2 tam buğday lavas yedim sadece. Hemen 600 gram fazla çıkmış. Toparlamam lazım bunu. Ben cumaya 79lari görmeyi beklerken şu halime bak.sabah 2 yumurta 2 kaşık lor yedim sadece. 2 gun protein ağırlıklı besleyelim bari.
Seni uyutmadık farkında Mısın çocuk uyanacak şimdi
Kız ne bilem diyetisyen ler bile veriyo ya bikaç dilim ekmekCanan hoca gibi, yeme guzum yeme annemm yeme cigerimm
Canan hocayı dinle, pişman olmazsınKız ne bilem diyetisyen ler bile veriyo ya bikaç dilim ekmek
Nasıl bir bünye varsa artık nefes alsam yarıyor yani. Dün 2 saat yürüdüm pancar gibi kizardim yağ olmuş bana hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?