Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elif’i gaza getirecek birini düşünüyorum ben de canım
Ben eşimi yolcu ettim, keyif çatıyorum.

Afiyet olsunn bebikim
Allah kavuştursun canım
Yeni gelen arkadaslar mrb hosgeldiniz ben nergiz iki cocugum var 30 yasimdayim ev hanimiyim simdilik 1 aydr falan izindeydim yarin basliyorum yeniden hep birlikte guzel eksiler gorelim insallah
hoş buldum canım, ben de sultan iki çocuk annesi ve de 30 yaşındayım

Evet ilk canım teşekkürler sağol
Rabbim sağlıkla kucağına almayınasip etsin canı
Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
Geç kalmışım ben bu konuya.kızların tavsiyesine katılıyorum eğer gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan eline koz vermeden doğru bildiğinden şaşma canım

kız püskürdüm yatakta okurken

Ben kapatayım tükkanı Tabi ben sabah uyurken bi açan bulunurhayırlı geceler dileklerimin yanına ekliyeyim iki kupa süt içtim akşam.dişim ağrıyor galiba kalsiyumda sıkıntı varsolgu yaptırıcımmm galiba
Yok anam yok biz takımı toplayıp bi kurşun döktürelim, sağlam adam kalmadı nerdeysehangi takımın ahını aldınız deyiverin hele

Gunaydin canlarım ciğerlerim güzellerim
Uyandım kahvemi içtim simside spor yapıyorum. amma yazmışsınız daha sonra geçmişi okurum artıkin
neyse mola vermiştim spora devam terim soğumadan

Sakin ol elif erkeklerinde gel gitleri var
Cuma geceden ,pazartesiye kadar sesim sedam çıkazsa merak etmeyin beni

aç var tok varOlan var olmayan var.
fattylamb94 kızz koşş koş senin sevdiğin konular var
Aaa hep bensizken konuşuyosunuz he ayıp ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…