- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bence deGorcez cnm cumaya kadar iyiles bak itiraz kabul etmiyorum cumadan sonra rakibim sensin. Bende bu surede alistirma yapim
İyi geceler kuzummm
Sana da iyi geceler canımmİyi geceler ben de uyuyayım bari
Gerçi benim haylaz birazdan uyanır ya
Öpüyorum kızlar
Bakislarimdan belli değil mi
yarisalim cnm :) sen iste
Allah kavuştursun canımElif’i gaza getirecek birini düşünüyorum ben de canım
Ben eşimi yolcu ettim, keyif çatıyorum.
Afiyet olsunn bebikim
hoş buldum canım, ben de sultan iki çocuk annesi ve de 30 yaşındayımYeni gelen arkadaslar mrb hosgeldiniz ben nergiz iki cocugum var 30 yasimdayim ev hanimiyim simdilik 1 aydr falan izindeydim yarin basliyorum yeniden hep birlikte guzel eksiler gorelim insallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayınasip etsin canıEvet ilk canım teşekkürler sağol
Geç kalmışım ben bu konuya.kızların tavsiyesine katılıyorum eğer gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan eline koz vermeden doğru bildiğinden şaşma canımEsim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
kız püskürdüm yatakta okurkenHehrheay yapmam ya okdr insafsiz degilim suan hernekadar 45 yerinden bicaklayip gozlerini kasikla cikarip gelinlik giydirip yol kenarina atmayi dusunsemde ishal ilaci verecrk ksdar cani degilim
kalp krizi gecirirama onu simdi degil 5 6 ay sonra yapmak lazim saclarin cikmasi zmn sliyomus ay dusunsene banyodan bi cikiyo kafada sac yok
Yahu benim hatlar karıştı menü ve spor için kimi etiketliyoruz?
Ve benim rakibem nerede?
AhSen_2504 nerdesin?
Sakin ol elif erkeklerinde gel gitleri varResmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin
Aaa hep bensizken konuşuyosunuz he ayıp ediyosunuzCuma geceden ,pazartesiye kadar sesim sedam çıkazsa merak etmeyin beni
aç var tok varOlan var olmayan var.
fattylamb94 kızz koşş koş senin sevdiğin konular var
Günaydın maaşallah sabah sabah bu ne enerji, ben daha yataktayim, selam verip daha uyuyayım diyorumGunaydin canlarım ciğerlerim güzellerim
Uyandım kahvemi içtim simside spor yapıyorum. amma yazmışsınız daha sonra geçmişi okurum artıkin
neyse mola vermiştim spora devam terim soğumadan
devam et devam.. Napcan sabahtan kalkıp.. Gün bitmiyor böyleGünaydın maaşallah sabah sabah bu ne enerji, ben daha yataktayim, selam verip daha uyuyayım diyorum
Adami ipe götürürKafanda taktik üretme
Amaninnn valla bu hatun pek fena çıkışa gel çıkışaKaptan çiğdemsavar çıktı
İyi geceler tatlımm,atom karıncammm
Son zamanlarım kuzum, keyfini sureyimdevam et devam.. Napcan sabahtan kalkıp.. Gün bitmiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?