Ayy iyiki dogurmusun kuzumu bak kurban olsun teyzesiAy valla zor hareket ediyorum ruzgari ciksrdim sirtimabiraz iyi geldi
Valla ya simdidrn ise yariyoAyy iyiki dogurmusun kuzumu bak kurban olsun teyzesi
sen azcik sinyal verseydin o atlardi zaten sojra Allah ne verdiyse
Ay yok kız o çok dikkat eder böyle şeylere evlenmeden olmaz diyosen azcik sinyal verseydin o atlardi zaten sojra Allah ne verdiyse
Valla ya simdidrn ise yariyocok dua ettim ayagin tasa degmesin oglum diyorum oda amin diyo
Oyyy yerim kız minnoşu amin diyomuş bideValla ya simdidrn ise yariyocok dua ettim ayagin tasa degmesin oglum diyorum oda amin diyo
Ozur dilerizNe ayıp konular bunlar ciks ciks ciks
bana gore hersey zamaninda guzel canimAy yok kız o çok dikkat eder böyle şeylere evlenmeden olmaz diyoaslında ben açık görüşlü bi insanım ama kendime gelince olamiyorum o da öyle
3 yasinda teyzesi :)Yirimm kac yasinda pasa
Bende kendime gelince öyle düşünüyorum ama başkası sorsa seviyosan yaşa derimOzur dileriz
bana gore hersey zamaninda guzel canimbu zmna kadar beklediniz biraz daha bekleyin azcik ellesin koklasin ama ileriye gitmeyin
3 yasinda teyzesi :)
Hosgeldin canim . Bir izin magduru daha :) kac kilo aldin bakimKızzzlar selaamm, nasılsınıız? Ben bu izinde kilo aldım, sanırım sahalara geri dönme zamanım geldi..
Şimdi izne ayrıldığım kiloya dönmem gerekiyor
Yarından itibaren menü spor paylaşmaya başlayacağımm
Seviyorsan git sevis benceBende kendime gelince öyle düşünüyorum ama başkası sorsa seviyosan yaşa derim
Hahaha elleyip koklayan nasıl dursun kızOzur dileriz
bana gore hersey zamaninda guzel canimbu zmna kadar beklediniz biraz daha bekleyin azcik ellesin koklasin ama ileriye gitmeyin
Hoşgeldin canım.Kaç oldun? 100 ile izine ayrılmıştın ne zaman listeye dönebilirsin bi hesap yapalım.Kızzzlar selaamm, nasılsınıız? Ben bu izinde kilo aldım, sanırım sahalara geri dönme zamanım geldi..
Şimdi izne ayrıldığım kiloya dönmem gerekiyor
Yarından itibaren menü spor paylaşmaya başlayacağımm
Heh aynen oyle derim işteSeviyorsan git sevis bence
Ozur dileriz
Buradayım kuzumesperenzaa okudun begendin nereye gittin :)
Heh aynen oyle derim işteama iş bana dönünce evliliğin ne anlamı var o zaman kafasındayım
Bende oyle dusunuyorum canim. Bi heycanj kalmaz ki kalmiyoda zaten bi arkadasim evlenmeden halletmisti o isi evlenirken bi heycani yoktu nasilsa biliyorum yasadim diyoduHeh aynen oyle derim işteama iş bana dönünce evliliğin ne anlamı var o zaman kafasındayım
Yok ben ne elletirim ne gösteririm azcık merak etsinHahaha elleyip koklayan nasıl dursun kız
İyisi mi annem göster ama elletme dedi lafını dinle senfattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?