amin canim cumlemizinkini :)Oyyy ya yarim yarim konuşmalarına bayılıyorum yaa allahim size bagislasin kuzum
Hosgeldin canim . Bir izin magduru daha :) kac kilo aldin bakim
Hoşgeldin canım.Kaç oldun? 100 ile izine ayrılmıştın ne zaman listeye dönebilirsin bi hesap yapalım.
Alıştınız mı eşinin yeni yerine?
Şu libidosu tavan yapmış esra’ya gaz vermeyelim kaça kaça gidip sevdiğine tecavüz eder başımıza iş açarBencede
Ama şimdi böyle dusununcede evlendikten sonrada bu kafada olur insan diyorumBende oyle dusunuyorum canim. Bi heycanj kalmaz ki kalmiyoda zaten bi arkadasim evlenmeden halletmisti o isi evlenirken bi heycani yoktu nasilsa biliyorum yasadim diyodu
Şükür çok almamışsın.Regl de biterse hemen gider 2 kilo.Tam motive bi şekilde geri dönüş bekliyoruz senden canım.Hoşbuldum canımm, 2 kilo aldım
Hoşbuldum canım, 102 oldum ama regliyim de bu arada haftaya banko olurum listede.
Çok şükür alıştık, alışmak zorundayız. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Şu libidosu tavan yapmış esra’ya gaz vermeyelim kaça kaça gidip sevdiğine tecavüz eder başımıza iş açar
O kadar haklısın kiYok ben ne elletirim ne gösteririm azcık merak etsin
HahahahaKirletme kiz çocuğu esraaaaahahahah
Gızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler varHahahaha
fattylamb94
Sen incecik kuğu gibi olana kadar evlilik de zevüşmek de yasak kız sana
Senin zayıflama ödülün seküs yapmak
Döneceğim yaa vallahi çok muzdarıbım bu konudan saldım mı daa çok zor toparlanıyorum ama yaz geliyoooorŞükür çok almamışsın.Regl de biterse hemen gider 2 kilo.Tam motive bi şekilde geri dönüş bekliyoruz senden canım.
Allah kavuştursun canım.
Hoşgeldin canım nasılsın?Bir haftada izine ayrılmadan önceki kilona dönersin inşallahDöneceğim yaa vallahi çok muzdarıbım bu konudan saldım mı daa çok zor toparlanıyorum ama yaz geliyoooor
Hahaha genelde gece 12’den sonra çoluğu çocuğu uyutunca kırmızı noktalı yayına geçiyorduk bu sabah erkenden başladıkGızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler var
Teorik bilgi fazlasıyla veririzAlemsiniz siz yaaaa
Evlenmeden önce ders talep edeceğim sizden
Zaten şuan şişkolukta göremez bişey çocuk dermişiiim o kadar da değilimO kadar haklısın kiGösterirsen elletirsin,elletirsen de ...
Bak sırf bunun için zayıflarımHahahaha
fattylamb94
Sen incecik kuğu gibi olana kadar evlilik de zevüşmek de yasak kız sana
Senin zayıflama ödülün seküs yapmak
iyiyim canım sen nasılsıın? Naptın tartılıyor musun artık?Hoşgeldin canım nasılsın?Bir haftada izine ayrılmadan önceki kilona dönersin inşallah
Bizde hiç ilgi alaka yok bu konularaTeorik bilgi fazlasıyla veririzPratik yapa yapa pekiştitirsin kuzum sen de
Hızlandırılmış gerdek eğitim semineri düzenler gerdeğe yollarız siz de semişirsiniz
Canım yediğin sanki en zararsız olanlar gibi geldiKızlar ben badem ve kaju yedim azıcık birazcık.1 avuç kadar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?