Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim . Bir izin magduru daha :) kac kilo aldin bakim

Hoşbuldum canımm, 2 kilo aldım

Hoşgeldin canım.Kaç oldun? 100 ile izine ayrılmıştın ne zaman listeye dönebilirsin bi hesap yapalım.
Alıştınız mı eşinin yeni yerine?

Hoşbuldum canım, 102 oldum ama regliyim de bu arada haftaya banko olurum listede.
Çok şükür alıştık, alışmak zorundayız. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Hoşbuldum canımm, 2 kilo aldım

Hoşbuldum canım, 102 oldum ama regliyim de bu arada haftaya banko olurum listede.
Çok şükür alıştık, alışmak zorundayız. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Şükür çok almamışsın.Regl de biterse hemen gider 2 kilo.Tam motive bi şekilde geri dönüş bekliyoruz senden canım.
Allah kavuştursun canım.

Hahahaha
fattylamb94
Sen incecik kuğu gibi olana kadar evlilik de zevüşmek de yasak kız sana
Senin zayıflama ödülün seküs yapmak
Gızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler var

Şükür çok almamışsın.Regl de biterse hemen gider 2 kilo.Tam motive bi şekilde geri dönüş bekliyoruz senden canım.
Allah kavuştursun canım.
Döneceğim yaa vallahi çok muzdarıbım bu konudan saldım mı daa çok zor toparlanıyorum ama yaz geliyoooor

Gızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler var
Hahaha genelde gece 12’den sonra çoluğu çocuğu uyutunca kırmızı noktalı yayına geçiyorduk bu sabah erkenden başladıkEşim seferi ahh ahh dilime vurdu galiba

Muhabbetin ortasına çatt diye atlıyorum ama kendisin kendi fikri saygım sonsuz ama yakın bir arkadaşımla şu durumu yaşadım.
'4 senelik beraberlikleri vardı, evlendiler ama birşey yapamadılar. Çünkü kız hep ''evlenmeden olmaz'' diyordu. Evlendi ve evlendiğine inanamadığı için birliktelikleri olamadı 1-2 ay.''
Çoookta kendinizi böyle şartlamayıın

O kadar haklısın kiGösterirsen elletirsin,elletirsen de ...
Zaten şuan şişkolukta göremez bişey çocuk dermişiiim o kadar da değilim
Hahahaha
fattylamb94
Sen incecik kuğu gibi olana kadar evlilik de zevüşmek de yasak kız sana
Senin zayıflama ödülün seküs yapmak
Bak sırf bunun için zayıflarım o gelinliği giymek için mecburen zayıflıcam ödülüm de o olsa güzel olur tabi

Kızlar ben badem ve kaju yedim azıcık birazcık.1 avuç kadar olabilir
Canım yediğin sanki en zararsız olanlar gibi geldi kokteylde en az hasarı almaya bak.Akşam toplu menü paylaşırsın o zamana daha net bakarız ve ceza gelebilir duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…