Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
ılık su
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
şekersiz çay

ara yapmadım

öğlen
1 tabak mercimek
salata
1 bardak ayran
1 kaşık lor

akşam belli değil unutmamak için yazıyorum şimdilik sporumda suyumda yarın yazarım inş

Gızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler var
Huzurcum bunlar grupça sevdiğimiz konular bizim hatunların hepsi libidolu özellikle medgic26 gerçi esperenzaa da fena adamı tuttu mu bırakmıyo baksana cumadan pazartesiye kadar kitlicekmiş

Ben geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre

Ben geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Valla ben hep klasik yerlere gidiyorum ayvalık sarımsaklı, fethiye, mersin, izmir aydın, antalya vs öyle değişik yerler bilmem

Esra bence kesinlikle gitmelisin spor dalonuna seni eminimki bir duzene sokacak salınca hepimiz alıyoruz sıkma canını toparlamak da senin elinde

Ozur dileriz
bana gore hersey zamaninda guzel canim bu zmna kadar beklediniz biraz daha bekleyin azcik ellesin koklasin ama ileriye gitmeyin

3 yasinda teyzesi :)
Hele helee kıza verdigi akıllara hele ellesin koklasınmıs hersey zamanında guzel tabiki esracım sen bu edepsüzleri dinleme

Huzurcum bunlar grupça sevdiğimiz konular bizim hatunların hepsi libidolu özellikle medgic26 gerçi esperenzaa da fena adamı tuttu mu bırakmıyo baksana cumadan pazartesiye kadar kitlicekmiş
Hahaha
Hayal de mi kurmuyak? Oğlumu iki günlüğüne bakıcısı ile bizim evde bırakıp koca uçaktan indiği gibi kocayı kapıp kapalı mekana atsam yeridir

Ya da evlenince hemen olmak zorunda gibi de sartlamayalirler sevgi ask karısılıklı saygı olunca herseyin bir yolu bulunuyor takılmamak lazım böyle seylere

Çocuk olmadan önce bodrum,çeşme,kıbrıs gibi yerlerde fink atardık.çocuk olunca tatil yeri değişti, ayvalık,asos,sarımsaklı vs gibi yerleri tercih ettik genelde.bu sene için yunan adalarını düşünüyoruz canım.

Gidicem canım kendime bakmam lazım artık kendimi sevmeliyim iyice soğudum aynalara küstüm. Hiç kıyafetimde yok insanın morali bozuluyo.

Kız onları yapsak üniversitede yapardık geçti artık hep aileler varken görüşebiliyoruz

Bodrum Çeşme gitmedim canım çok talep edilen yerlere ne zaman gitsem hayal kırıklığına uğradım bakınız Antalya ..

Bodrum Çeşme gitmedim canım çok talep edilen yerlere ne zaman gitsem hayal kırıklığına uğradım bakınız Antalya ..
Antalya’yı ben de sevmiyorum hiç.Bodrum çeşme çıstak çıstak eğlencesi bol diye tercih ederdik.Tatilden beklentin deniz,kum,yayılıp yatmak ise bodrum çeşmeye gerek yok.Hem daha pahalı ve daha kalabalık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…