Tartılıyorum bu cuma bende dönüyorum kuzumiyiyim canım sen nasılsıın? Naptın tartılıyor musun artık?
Döneceğim inşallah canım kısa zamanda eski raakiben geri dönecek
Huzurcum bunlar grupça sevdiğimiz konular bizim hatunların hepsi libidolu özellikleGızz buralar yine haydar dümen sayfası olmuss noli durun geldim cocukları uyuttum sayılır ilgimi ceken seyler var
Oh ohhh hadi bakalıııımmmTartılıyorum bu cuma bende dönüyorum kuzum
Valla ben hep klasik yerlere gidiyorum ayvalık sarımsaklı, fethiye, mersin, izmir aydın, antalya vs öyle değişik yerler bilmemBen geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Esra bence kesinlikle gitmelisin spor dalonuna seni eminimki bir duzene sokacak salınca hepimiz alıyoruz sıkma canını toparlamak da senin elindeDün gece saat 2 de kına gecesinden geldim. Annem de uyumuş kapıyı açtı bana gözünü bile açamıyor zor görüyor o halde sanki hiç görmediği insanmışım gibi, Esra ne kadar kilo almışsın ya çok kötü olmuşsun dedi ve gidip uyumaya devam etti. Bu gibi durumlar beni o kadar çok üzüyor ki kendi kendime diyorum neden söyletiyorsun bunları. Daha bu yaşta bu kilo ne. Böyle diyince bir anda yapabilirim istersem zayıflarım diyorum ama motivasyonum çok çabuk gidiyor. Spor salonu şuanda tek umudum
Hele helee kıza verdigi akıllara hele ellesin koklasınmıs hersey zamanında guzel tabiki esracım sen bu edepsüzleri dinlemeOzur dileriz
bana gore hersey zamaninda guzel canimbu zmna kadar beklediniz biraz daha bekleyin azcik ellesin koklasin ama ileriye gitmeyin
3 yasinda teyzesi :)
HahahaHuzurcum bunlar grupça sevdiğimiz konular bizim hatunların hepsi libidolu özelliklemedgic26 gerçi esperenzaa da fena adamı tuttu mu bırakmıyo baksana cumadan pazartesiye kadar kitlicekmiş
Valla ben hep klasik yerlere gidiyorum ayvalık sarımsaklı, fethiye, mersin, izmir aydın, antalya vs öyle değişik yerler bilmem
Ya da evlenince hemen olmak zorunda gibi de sartlamayalirlerMuhabbetin ortasına çatt diye atlıyorum ama kendisin kendi fikri saygım sonsuz ama yakın bir arkadaşımla şu durumu yaşadım.
'4 senelik beraberlikleri vardı, evlendiler ama birşey yapamadılar. Çünkü kız hep ''evlenmeden olmaz'' diyordu. Evlendi ve evlendiğine inanamadığı için birliktelikleri olamadı 1-2 ay.''
Çoookta kendinizi böyle şartlamayıın
Aynen yassaak gardaşim yassakkHahahaha
fattylamb94
Sen incecik kuğu gibi olana kadar evlilik de zevüşmek de yasak kız sana
Senin zayıflama ödülün seküs yapmak
Çocuk olmadan önce bodrum,çeşme,kıbrıs gibi yerlerde fink atardık.çocuk olunca tatil yeri değişti, ayvalık,asos,sarımsaklı vs gibi yerleri tercih ettik genelde.bu sene için yunan adalarını düşünüyoruz canım.Ben geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Gidicem canım kendime bakmam lazım artık kendimi sevmeliyim iyice soğudum aynalara küstüm. Hiç kıyafetimde yok insanın morali bozuluyo.Esra bence kesinlikle gitmelisin spor dalonuna seni eminimki bir duzene sokacak salınca hepimiz alıyoruz sıkma canını toparlamak da senin elinde
Hele helee kıza verdigi akıllara hele ellesin koklasınmıs hersey zamanında guzel tabiki esracım sen bu edepsüzleri dinleme
Huzurcum bunlar grupça sevdiğimiz konular bizim hatunların hepsi libidolu özelliklemedgic26 gerçi esperenzaa da fena adamı tuttu mu bırakmıyo baksana cumadan pazartesiye kadar kitlicekmiş
Ahhh hemşirem ahhh nedir bu iftiralardan çektiğimizAaaa gun gecmiuorki bir iftiraya daha maruz kalmayayim
Çocuk olmadan önce bodrum,çeşme,kıbrıs gibi yerlerde fink atardık.çocuk olunca tatil yeri değişti, ayvalık,asos,sarımsaklı vs gibi yerleri tercih ettik genelde.bu sene için yunan adalarını düşünüyoruz canım.
Yok istersen uçaktan da indirme hiç direkt orda başlayınHahaha
Hayal de mi kurmuyak? Oğlumu iki günlüğüne bakıcısı ile bizim evde bırakıp koca uçaktan indiği gibi kocayı kapıp kapalı mekana atsam yeridir
Antalya’yı ben de sevmiyorum hiç.Bodrum çeşme çıstak çıstak eğlencesi bol diye tercih ederdik.Tatilden beklentin deniz,kum,yayılıp yatmak ise bodrum çeşmeye gerek yok.Hem daha pahalı ve daha kalabalık oluyor.Bodrum Çeşme gitmedim canım çok talep edilen yerlere ne zaman gitsem hayal kırıklığına uğradım bakınız Antalya ..
Aydın güzel değil fethiye efsane mersininde denizi harika ama otel çok yok hep ev kendi halinde bi yer. Antalyada çok bilinmeyen yerler güzel oralar benden sorulur çok güzel plajlar biliyorumMersin Aydın Fethiye hariç bunlara bende gittim canım
Kule iniş izni vermez ayolYok istersen uçaktan da indirme hiç direkt orda başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?