- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahahaha konuyu tahmin etmek o kadar zor ki
Kahve keyfi yapıyorumSporun inceliklerinden bahsediyoruz kuzum sen ne yapıyorsun
Hiç yemeyince dediğin gibi katlanması daha kolay oluyor.Vücut o tadı biraz unutunca pek aramıyorBitir kafanda hic yeme gerek mi var bilmiyormusun kuzum tadini felan hele ki suan hic dusunme unut canim
Zamanla kuculur daha yeni geldin kac gun oldu diyete baslayali
Hedefimiz de aynı kendime 1 yıl veriyorum hedefime ulaşmak içinBenim rahat 3 ayım var da bakalım hedef 55 inş
Hemen gitmiyor biliyorsun.Çok hızlı giden kilo aynı hızda geri geliyor.sağlıklı temiz menülerle yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.Sanki hiç kilo veremicem gibi geliyo neden öyle ben bu kiloyu hemen almadım zamanla aldım hemen gitsin istiyorum..
Bugün maydonozlu detoks suyu yaptım
Akşam da süt almayı planlıyorum tarçınlı sütte tatlı iştahını kesiyor
Hedefimiz de aynı kendime 1 yıl veriyorum hedefime ulaşmak için
Hemen gitmiyor biliyorsun.Çok hızlı giden kilo aynı hızda geri geliyor.sağlıklı temiz menülerle yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Hemen gitmiyor biliyorsun.Çok hızlı giden kilo aynı hızda geri geliyor.sağlıklı temiz menülerle yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Önemli olan hedefe ulaşmak kuzum.1yıl bazen çok uzun bi zaman gibi geliyor ama bi bakıyorsun su gibi akıp gitmiş yıllar.Hedefimiz de aynı kendime 1 yıl veriyorum hedefime ulaşmak için
Hahahaha konuyu tahmin etmek o kadar zor kiKonuşun tabi konuştukça ufkunuz açılır,takıldığınız yerlerde bir bilene sorun
Önemli olan hedefe ulaşmak kuzum.1yıl bazen çok uzun bi zaman gibi geliyor ama bi bakıyorsun su gibi akıp gitmiş yıllar.
Geçen yıl başlamamış olsaydım89-90’ı bile koruyamaz 100’e doğru hızlı adımlarla ilerliyor olurdum canım.
Evet başlangıcın 66 idi.Bayramda hele fark edilsin istiyorum kilo verdiğim eşimle geziyoruz da yanında pohpohlanayım azcıkBayrama kaç kilo olurum ki
Benim başlangıç kilom 66 yazılı dimi canım
Evet esperenzam doğru söyluyorsun bi yerden başlamak gerekiyor. Sen kendin için en doğru kararı vermişsin bak şimdi ne kadar güzel incecik fiziğin varÖnemli olan hedefe ulaşmak kuzum.1yıl bazen çok uzun bi zaman gibi geliyor ama bi bakıyorsun su gibi akıp gitmiş yıllar.
Geçen yıl başlamamış olsaydım89-90’ı bile koruyamaz 100’e doğru hızlı adımlarla ilerliyor olurdum canım.
Ben şuan 74üm heralde başlayana kadar 76 olcamSenin kaçtan 55 e hedefin canım unuttum
Öğrenirsin kuzum,öğrenirsin tatlım,öğretirler canımm
Aslında keşke uygulamalı öğrenebilsek yakın zamanda
Yaa ben öğrenmek istemiyorumÖğrenirsin kuzum,öğrenirsin tatlım,öğretirler canımmÖğrenenler nasış öğrendi sanıyorsun
Off libidom ne kadar yüksek yavÖğrenirsin kuzum,öğrenirsin tatlım,öğretirler canımmÖğrenenler nasış öğrendi sanıyorsun
Sen yapman gerekenleri,ne yiyip ne içmen gerektiğini ve ne kadar spor yapman gerektiğini biliyorsun ama sen beyninde kıramadın kilo verme işini.Temel sorunun kafanda halletmemiş oluşun.Evet esperenzam doğru söyluyorsun bi yerden başlamak gerekiyor. Sen kendin için en doğru kararı vermişsin bak şimdi ne kadar güzel incecik fiziğin varben de geçen sene 63 kiloyu beğenmezdim şimdi o kiloya ulaşabilmek için neler veririm. Bazen korumak bile meziyet
Önemli olan hedefe ulaşmak kuzum.1yıl bazen çok uzun bi zaman gibi geliyor ama bi bakıyorsun su gibi akıp gitmiş yıllar.
Evet başlangıcın 66 idi.
Bayrama var daha.Sporu yavaş yavaş arttırırsan çok daha iyi kilo verirsin ve verdiğin kilodan çok daha ince ve sıkı görünürsün.Sporu arttırmaya ve bir düzene koymaya başlamalısın.
Deli yaYaa ben öğrenmek istemiyorum
2seneye ohhh miss gibi incelir sporla esnekleşirsen var ya,evlenince artistik parende atarsın sonra da uuuuu beybiOff libidom ne kadar yüksek yavdaha öğrenmeme çok var 2 sene kadar
Dün gece saat 2 de kına gecesinden geldim. Annem de uyumuş kapıyı açtı bana gözünü bile açamıyor zor görüyor o halde sanki hiç görmediği insanmışım gibi, Esra ne kadar kilo almışsın ya çok kötü olmuşsun dedi ve gidip uyumaya devam etti. Bu gibi durumlar beni o kadar çok üzüyor ki kendi kendime diyorum neden söyletiyorsun bunları. Daha bu yaşta bu kilo ne. Böyle diyince bir anda yapabilirim istersem zayıflarım diyorum ama motivasyonum çok çabuk gidiyor. Spor salonu şuanda tek umudumSen yapman gerekenleri,ne yiyip ne içmen gerektiğini ve ne kadar spor yapman gerektiğini biliyorsun ama sen beyninde kıramadın kilo verme işini.Temel sorunun kafanda halletmemiş oluşun.
Mazeretlerin vardı, haklısın ama sen bu mazeretlerin arkasına sığınmayıp kilonu koruyabilseydin çok iyi olurdu canım.
Olan oldu,biten bitti şimdi geçmişe bakup ahlanıp vahlanma zamanı değil ...
Silkelenip içindeki azimli,inatçı esrayı çıkarma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?