Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takılmaca şekerim S smygnc le en sevdiğim konu hakkında münakaşa ediyoruz istişarede denilebilir sen nabıyon be ya
Hahahaha konuyu tahmin etmek o kadar zor kiKonuşun tabi konuştukça ufkunuz açılır,takıldığınız yerlerde bir bilene sorun
Sporun inceliklerinden bahsediyoruz kuzum sen ne yapıyorsun
Kahve keyfi yapıyorumSpor şart.sağlam kafa sağlam vücutta bulunur değil mi ya
Bitir kafanda hic yeme gerek mi var bilmiyormusun kuzum tadini felan hele ki suan hic dusunme unut canim
Hiç yemeyince dediğin gibi katlanması daha kolay oluyor.Vücut o tadı biraz unutunca pek aramıyor

Hemen gitmiyor biliyorsun.Çok hızlı giden kilo aynı hızda geri geliyor.sağlıklı temiz menülerle yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.

Hemen gitmiyor biliyorsun.Çok hızlı giden kilo aynı hızda geri geliyor.sağlıklı temiz menülerle yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.

Bayramda hele fark edilsin istiyorum kilo verdiğim eşimle geziyoruz da yanında pohpohlanayım azcık Bayrama kaç kilo olurum ki
Benim başlangıç kilom 66 yazılı dimi canım

Hedefimiz de aynı kendime 1 yıl veriyorum hedefime ulaşmak için
Önemli olan hedefe ulaşmak kuzum.1yıl bazen çok uzun bi zaman gibi geliyor ama bi bakıyorsun su gibi akıp gitmiş yıllar.
Geçen yıl başlamamış olsaydım89-90’ı bile koruyamaz 100’e doğru hızlı adımlarla ilerliyor olurdum canım.

Boşuna dememişler erken teşhis hayat kurtarır

Bayramda hele fark edilsin istiyorum kilo verdiğim eşimle geziyoruz da yanında pohpohlanayım azcık Bayrama kaç kilo olurum ki
Benim başlangıç kilom 66 yazılı dimi canım
Evet başlangıcın 66 idi.
Bayrama var daha.Sporu yavaş yavaş arttırırsan çok daha iyi kilo verirsin ve verdiğin kilodan çok daha ince ve sıkı görünürsün.Sporu arttırmaya ve bir düzene koymaya başlamalısın.

Evet esperenzam doğru söyluyorsun bi yerden başlamak gerekiyor. Sen kendin için en doğru kararı vermişsin bak şimdi ne kadar güzel incecik fiziğin var ben de geçen sene 63 kiloyu beğenmezdim şimdi o kiloya ulaşabilmek için neler veririm. Bazen korumak bile meziyet

Sen yapman gerekenleri,ne yiyip ne içmen gerektiğini ve ne kadar spor yapman gerektiğini biliyorsun ama sen beyninde kıramadın kilo verme işini.Temel sorunun kafanda halletmemiş oluşun.
Mazeretlerin vardı, haklısın ama sen bu mazeretlerin arkasına sığınmayıp kilonu koruyabilseydin çok iyi olurdu canım.
Olan oldu,biten bitti şimdi geçmişe bakup ahlanıp vahlanma zamanı değil ...
Silkelenip içindeki azimli,inatçı esrayı çıkarma zamanı.

Bende diyorum seneye karar versem belkide 75 ten başlıcaktım kilo vermeye şimdi tam zamanı 9 10 kilo bile insanın gözünde büyüyor

Canım benim eş kişisi biraz kıskanç spor yaptırır ama onunla gideyim istiyor ben masa başı oluyorum o haliyle yorgun gelse de öf püf oluyo yada en fazla 20 dk.. Dün habersiz gittim . evde ip atlamakta temiz hava oksijen olmayınca etkili olmuyo gibi sanki

Yaa ben öğrenmek istemiyorum
Deli yaBilmediğimiz şeyden korkmamız kadar doğal bişey yok. Kız korkunçlu bişey olsaydı neden tekrar tekrar yapaydık Seküs çok güzel,evlenince siz de gelsenize
Off libidom ne kadar yüksek yav daha öğrenmeme çok var 2 sene kadar
2seneye ohhh miss gibi incelir sporla esnekleşirsen var ya,evlenince artistik parende atarsın sonra da uuuuu beybi

Dün gece saat 2 de kına gecesinden geldim. Annem de uyumuş kapıyı açtı bana gözünü bile açamıyor zor görüyor o halde sanki hiç görmediği insanmışım gibi, Esra ne kadar kilo almışsın ya çok kötü olmuşsun dedi ve gidip uyumaya devam etti. Bu gibi durumlar beni o kadar çok üzüyor ki kendi kendime diyorum neden söyletiyorsun bunları. Daha bu yaşta bu kilo ne. Böyle diyince bir anda yapabilirim istersem zayıflarım diyorum ama motivasyonum çok çabuk gidiyor. Spor salonu şuanda tek umudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…