- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımm ben bütün kilolarımı evde spor yaparak verdim.Hafta sonu açık havada yürüdüğüm oldu ama evde bölgesel,yürüyüş,leslie ile çok iyi kilolar verdim ve benim gibi çok çok iyi kilo verenler var.Canım benim eş kişisi biraz kıskanç spor yaptırır ama onunla gideyim istiyor ben masa başı oluyorum o haliyle yorgun gelse de öf püf oluyo yada en fazla 20 dk.. Dün habersiz gittim . evde ip atlamakta temiz hava oksijen olmayınca etkili olmuyo gibi sanki
Sana libido ve bilimum hormon artırıcı enerji verici bişeyler lazımYaa ben öğrenmek istemiyorum
Aaa o konular benden sorulur baya esneğimdir kuaförüm iyi bilirDeli yaBilmediğimiz şeyden korkmamız kadar doğal bişey yok. Kız korkunçlu bişey olsaydı neden tekrar tekrar yapaydık Seküs çok güzel,evlenince siz de gelsenize
2seneye ohhh miss gibi incelir sporla esnekleşirsen var ya,artistik parende atarsın sonrasa uuuuu beybi
O yanmalar ,gidecek olan kiloların ayak sesleri canım.Fırsat buldukça ve bedenine aşırı yüklenmeden yaptığın her spor sana kas ve giden kilolar olarak geri dönecek canım.Ben geldim simdi kahvalti hazirliyorum dun yaptigim spordan sonra bacaklar pert olmus asiri sizliyorlar uzun zamandir yapmayinca hamlamisimama civi civiyi soker hesabi bugun yine de yapacagim az once tartildim cok sukur 75 leri gordum insallah cumaya kadar biraz daha gider
Kahvaltıyı çok iyi yapabilseydin keşke canım.Ama şartlardan bazen geçiştiriyoruz.Öğlen salata yoğur çorba bile olur.Hatta güzel bir sebze yemeği de olur canım.Peyman, Tadım vs gibi markaların çiğ karışık kuru yemişleri var .onlardan alıp çantana atsan bir süre idare eder.sabah kahvaltıda sadece yulaf ezmesi ve armutu sütle buluşturdum, şimdi ise açım. ama Kendimi tutuyorum kızlar. Özellikle cumaya kadar asla yemem cıslı şeyler...
Bugün arkadaşlarla takılcam ama salata falan yerim inşallah. Yanıma ceviz fındık almadığıma pişman oldum ya
birak sen o okuzu. Hedefe ulasinca seni kiskancak disari bile cikarmak istemicekBenim başımda varya bitane öküz sevindirmiyor bile
Kiz ramazandan sonra yariscaz isteGece gelin kuzum fena kopuyoz
YIYECEMMM SENİ BEKLE NE KALDI SANKI 19 KG HAHAHAHA
Aaa olur mu öyle şey ben meraktan ölüyorum başlamamak ne demekneyseki senin az kaldı
Kiz sen bu libidoyla iyi cocugun ustune atlamiyosun
Aslında keşke uygulamalı öğrenebilsek yakın zamanda
ogretirler gulumYaa ben öğrenmek istemiyorum
Sen pasta borek düşünürsen bekle kuculur hehehebugün tam 1 hafta oldu ne zaman küçülür peki
Kesinlikle spor yapalim dinc olalimKahve keyfi yapıyorumSpor şart.sağlam kafa sağlam vücutta bulunur
Vayy agzin bal yesin inşallah be kuzummmKiz ramazandan sonra yariscaz iste
Ay valla zor hareket ediyorum ruzgari ciksrdim sirtima
baslamadan tabidaha başlamadan
Ohh afiyet olsun canim nefsine iradene saglik. Cuma gunu tartiyi gorunce iyiki yememisim diceksin :)Börek yemeden geldim
Ohh afiyet olsun canim nefsine iradene saglik. Cuma gunu tartiyi gorunce iyiki yememisim diceksin :)
Valla kız ama grurum her zaman daha ağır basarbirak sen o okuzu. Hedefe ulasinca seni kiskancak disari bile cikarmak istemicek
Kiz ramazandan sonra yariscaz iste
amann ne kadarda hasin bi kiz
Kiz sen bu libidoyla iyi cocugun ustune atlamiyosun
ogretirler gulum
Bende oyle olduğumu düşünüyorum ah bu benim içe kapanikligim nolacakevet sen grubun en sessiz üyesi
Valla kız ama grurum her zaman daha ağır basaro kadar aynı evde kaldık hiç atlamadım valla üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?