Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımm ben bütün kilolarımı evde spor yaparak verdim.Hafta sonu açık havada yürüdüğüm oldu ama evde bölgesel,yürüyüş,leslie ile çok iyi kilolar verdim ve benim gibi çok çok iyi kilo verenler var.

Yaa ben öğrenmek istemiyorum
Sana libido ve bilimum hormon artırıcı enerji verici bişeyler lazım
Aaa o konular benden sorulur baya esneğimdir kuaförüm iyi bilir

Ben geldim simdi kahvalti hazirliyorum dun yaptigim spordan sonra bacaklar pert olmus asiri sizliyorlar uzun zamandir yapmayinca hamlamisim ama civi civiyi soker hesabi bugun yine de yapacagim az once tartildim cok sukur 75 leri gordum insallah cumaya kadar biraz daha gider

O yanmalar ,gidecek olan kiloların ayak sesleri canım.Fırsat buldukça ve bedenine aşırı yüklenmeden yaptığın her spor sana kas ve giden kilolar olarak geri dönecek canım.
Bir süre sonra da kaçamak yapmayı düşündüğün anda ben bunu yakabilmek için kaç saat ter döktüm deyip kaçamaklardan vaz geçeceksin .

sabah kahvaltıda sadece yulaf ezmesi ve armutu sütle buluşturdum, şimdi ise açım. ama Kendimi tutuyorum kızlar. Özellikle cumaya kadar asla yemem cıslı şeyler...
Bugün arkadaşlarla takılcam ama salata falan yerim inşallah. Yanıma ceviz fındık almadığıma pişman oldum ya

Kahvaltıyı çok iyi yapabilseydin keşke canım.Ama şartlardan bazen geçiştiriyoruz.Öğlen salata yoğur çorba bile olur.Hatta güzel bir sebze yemeği de olur canım.Peyman, Tadım vs gibi markaların çiğ karışık kuru yemişleri var .onlardan alıp çantana atsan bir süre idare eder.
Kolay gelsin canım.Okuldasındır bari kahve iç biraz açlık hissini bastırsın.

Benim başımda varya bitane öküz sevindirmiyor bile
birak sen o okuzu. Hedefe ulasinca seni kiskancak disari bile cikarmak istemicek

Gece gelin kuzum fena kopuyoz

YIYECEMMM SENİ BEKLE NE KALDI SANKI 19 KG HAHAHAHA
Kiz ramazandan sonra yariscaz iste
Aaa olur mu öyle şey ben meraktan ölüyorum başlamamak ne demek neyseki senin az kaldı
amann ne kadarda hasin bi kiz

Aslında keşke uygulamalı öğrenebilsek yakın zamanda
Kiz sen bu libidoyla iyi cocugun ustune atlamiyosun
Yaa ben öğrenmek istemiyorum
ogretirler gulum

birak sen o okuzu. Hedefe ulasinca seni kiskancak disari bile cikarmak istemicek

Kiz ramazandan sonra yariscaz iste
amann ne kadarda hasin bi kiz

Kiz sen bu libidoyla iyi cocugun ustune atlamiyosun
ogretirler gulum
Valla kız ama grurum her zaman daha ağır basar o kadar aynı evde kaldık hiç atlamadım valla üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…